Dodaj do ulubionych

FotoRejs :)

27.09.10, 17:53
Jak zawsze świetny pomysł Maćka Kuleszy z FotoForum Bydgoszcz,,,Ci ludzie poznali się na FF Bydgoszcz,,,przez kilka lat zrobili z niego jedno z najlepszych na Gazecie.pl,,,Teraz Maciek z kolegami i koleżankami zorganizowali kolejny fajny pomysłsmile

fotoforum.gazeta.pl/72,2,745,116887060,116940239,0,2.html?v=2
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: FotoRejs :) 27.09.10, 18:11
      Piotrek super fotki.
      Nigdy nie byłam w Twoim mieście ,
      aczkolwiek myślę ,ze byłoby co zwiedzać .
      Nasze miasta nie ustępują pięknem wielu miastom Europy .
      • flissy Re: FotoRejs :) 27.09.10, 18:15
        Nie wiem,nigdy nie byłem zagranicą,,,a w Polsce mi się podoba,bo wszędzie jest ładnie,,,szczególnie lasy mamy ładne i wsie i rzeki i jeziora no i śliczne mamy góry,ale jeziora sa najładniejszesmile
        • darima_ka Re: FotoRejs :) 27.09.10, 18:40
          Zgadzam się ja Mazury też uwielbiam.
          Jeziora piękne ,a lasy jeszcze piękniejsze chyba
          • zak-1 Re: FotoRejs :) 27.09.10, 23:21
            Prawda jest taka , ze na zdjęciach wszystko wygląda ładniej niz w rzeczywistosci . Bydgoszcz wygląda jednak faktycznie ładnie smile Nigdy tam nie byłem .
            Co do naszych zabytków to jeszcze dużo wody w Wiśle i kasy państwowej musi upłynać , zebyśmy dorównali zachodowi w eksponowaniu skarbów kultury . Często się spotykam z sytuacją , że jadę coś zwiedzić , czy pooglądać (rzeczy super opisywane w necie , czy przewodnikach ) a na miejscu okazuje sie , ze szkoda było benzyny żeby coś takeigo oglądać .
            • rena-ta49 Re: FotoRejs :) 28.09.10, 13:54
              Zgadzam się , o zabytki nie dba się należycie.
              Stale na wszystko brakuje kasy, a konserwacje zabytków
              wymagają dużych nakładów.
              Bardzo dużo zależy od gospodarzy miasta jak
              zabiegają o pieniądze na renowacje zabytków, jeśli dobry gospodarz
              to i kasę znajdzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka