flissy 22.10.10, 21:11 Pomijam fakt,że pokazane jest miasto bliskie mojemu sercu,,,super zrobione,fajny pomysł,,,i myślę,że i każde inne miasto tak prezentowane by minie zachwyciło www.youtube.com/user/te1109?feature=mhum#p/a/f/1/8qLeTkvko0M Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: miniBYDGOSZCZ :) 22.10.10, 21:34 Dobrze ,ze miasto się promuje , ale mi ten filmik nic w Twoim mieście nie mówi. Brak mi tu czegoś....akcentu na coś , co Bydgoszcz wyróżnia jako miasto ? Odpowiedz Link
flissy Re: miniBYDGOSZCZ :) 22.10.10, 21:37 Zieleń,woda i sport www.youtube.com/watch?v=krnZktHyr_w Odpowiedz Link
darima_ka Re: miniBYDGOSZCZ :) 22.10.10, 22:04 A gdybym miała zwiedzać , to co byś polecił? Odpowiedz Link
flissy Re: miniBYDGOSZCZ :) 22.10.10, 22:16 Na pewno dzielnicę na której sie wychowałem i spędziłem 24 lata mojego życia,,,leży nad rzekę o toczona lasem,,,do rzeki miałem ze 100m do lasu też 100m Co jeszcze ,jedno z moich ulubionych miejsc,,tzn Dzielnica Muzyczna w Parku Jana Kochanowskiego,,,Filharmonia,Teatr,Akademia Muzyczna,rozgłośnia radiowa,szkoły muzyczne,,,cudowna atmosfera,cisza spokój,relaks No i oczywiście spacer w centrum nad Brdą,nad rzeką która tętni życiem,,, A to moja ulica na której sie wychowałem FotoForum Bydgoszcz marsellus75 Odpowiedz Link
darima_ka Re: miniBYDGOSZCZ :) 23.10.10, 09:41 O widzisz , dzielnice małych domków,i ogródków przy nic , to ma klimat Odpowiedz Link
darima_ka Re: miniBYDGOSZCZ :) 23.10.10, 09:42 No to do mnie przemawia , byłoby co zwiedzać Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: miniBYDGOSZCZ :) 23.10.10, 10:08 Bydgoszcz kojarzę z żużlem i Golobami Nie znam tego miasta, nigdy tam nie byłam. Uliczka na fotce jest taka bajkowa. Na Śląsku jest całkiem inna zabudowa. Jadąc w rodzinne strony mojego ojca podobnie wygląda miasteczko. Lubiłam tam wakacje spędzać. Odpowiedz Link
darima_ka Re: miniBYDGOSZCZ :) 23.10.10, 10:12 Na Śląsku przewaga familoków , to w starych dzielnicach. Taka zabudowa jak na fotce , to raczej na wsi ,albo peryferie. Blokowiska już mi obrzydły , i właśnie taka zabudowa mnie fascynuje Odpowiedz Link
zak-1 Re: miniBYDGOSZCZ :) 23.10.10, 16:34 Jeśli tam wszędzie jest tak czysto , to naprawdę zazdroszczę Odpowiedz Link
flissy Re: miniBYDGOSZCZ :) 23.10.10, 17:19 Kaziu,jest tak jak wszędzie w Polsce,są miejsca bardziej zadbane i mniej. Odpowiedz Link
samantha.1 Re: miniBYDGOSZCZ :) 23.10.10, 17:32 Nie byłam jeszcze w Twoim mieście , chociaż kilka razy przez Bydgoszcz przejeżdżałam., z okien pociągu niewiele da się zaobserwować . Kojarzę z Golobem i żużlem . Uliczka skojarzyła mi się z tą oto piosenką www.youtube.com/watch?v=zUR3XtnDy7g&feature=related Odpowiedz Link
flissy Re: miniBYDGOSZCZ :) 23.10.10, 17:45 Ja Golloba nie za bardzo lubię,,,kilka lat mieszkał niedaleko mnie. Każdy kojarzy tylko z Gollobem i żużlem,a z... Odpowiedz Link
samantha.1 Re: miniBYDGOSZCZ :) 23.10.10, 18:04 Bowiem w żużlu się liczymy w świecie , a nazwisko Gollob tez w żużlu znane od dawna Odpowiedz Link
flissy BYDGOSZCZ :) 24.10.10, 17:32 Jeszcze kawałek Bydzi,,,ale ale,,,może coś o waszych miastach www.youtube.com/watch?v=hZ8vaH1bT3A Odpowiedz Link
zak-1 Re: BYDGOSZCZ :) 24.10.10, 18:31 Ha , to nie takie proste , jak znajdę więcej czasu to coś wrzucę . Ale mój Rybnik to niestety nie Bydgoszcz....u nas same hipermarkiety Odpowiedz Link
flissy Re: BYDGOSZCZ :) 24.10.10, 18:34 W Bydzi też,nawet na tych filmikach jest ich kilka Odpowiedz Link
darima_ka Re: BYDGOSZCZ :) 24.10.10, 21:19 Hmmmm właśnie zaczełam szukać , i kurna nic nie znajduję , ehhhhh jutro poszukam Odpowiedz Link