darima_ka Re: Na urodziny forum 15.01.11, 12:25 Z tej okazji pragnę Wam wszystkim i każdemu z osobna podziękować za to ,że jesteście . To Wy tworzycie to forum, i atmosferę panującą na nim. Odpowiedz Link
lilidae Re: Na urodziny forum 15.01.11, 17:10 Najserdeczniejsze życzenia !! Jeszcze wielu pięknych rocznic !! Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Na urodziny forum 15.01.11, 17:45 Oby się tak dalej dobrze tu pisało. Gratulacje dla założycielki Odpowiedz Link
irene.jg Re: Na urodziny forum 15.01.11, 17:54 Z wielką przyjemnością wypiję dzisiaj szampana i Wasze zdrowie Odpowiedz Link
tarantula.domowa Re: Na urodziny forum 15.01.11, 19:22 rena-ta49 napisała: > > Z najlepszymi życzeniami Byłam tu na samym początku, weszłam za Puchem-marnym (nick już nie istnieje tak samo jak kilka moich poprzednich Dzięki temu forum wypiłam realne piwo oraz kawę z Renią, poznałam Zaka i wiem jakim jest naprawdę wartościowym człowiekiem, wiem to i owo Założycielce, bo skoro forum istnieje i potrzebne forum. Gratuluję Dorotko (wybacz poufałość, nigdy więcej si nie odważę) i dziękuję Ci, bo bardzo długo miałam tu swoje miejsce kiedy w realnym życiu było mi niezbyt dobrze. Dziękuję Reni za to, że mogłam w realu pogadać o życiu z kobietą, która wie o życiu dużo i potrafi to przekazać ludziom mniej doświadczonym formie, która nie budzi skojarzeń, że jest się głupszym, bo mniej doświadczonym. Reniu jesteś świetnym Człowiekiem! Zak Ty też, a prazy okazji jestes bardzo przystojnym facetem Aż Wam zazdroszczę Irena. Odpowiedz Link
legwan4 Re: Na urodziny forum 15.01.11, 21:19 Kolejne urodziny forum...niech dalej zyje... i laczy roznych ludzi...powodzenia!!! Odpowiedz Link
zak-1 Re: Na urodziny forum 16.01.11, 09:07 Renia , ale nam ta nasza Irena posłodziła ))) i pomyśleć , ze tylko raz z nią lody zjadłem Prawdą jest , ze ludzie nieraz polubią sie po jednym spotkaniu i "pisaniu " . Jestem wdzięczny Wam wszystkim , szczególnie Dorocie za to forum Odpowiedz Link
tarantula.domowa Re: Na urodziny forum 16.01.11, 09:35 Posłodziłam, bo miałam dzień dobroci Serio> serio-bardzo fajni jesteście. A w ogóle to protestuję-nie jadłam żadnych lodów Panie Sztajger Słodyczożerco. Ze słodyczy to ja lubię golonkę, śledzie i piwo. Z tym, że piwo i śledzie trochę nie ten tego... Miłego dnia życzę! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Na urodziny forum 16.01.11, 09:54 Kazik namawiamy Irenkę na następne lody? Lody oczywiście Ty a my z Irenka piwo Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Na urodziny forum 16.01.11, 09:53 Irenko ja ciągle mam nadzieję ze znów się spotkamy na piwie , lub kawie i sobie pogadamy Ja Tobie również dziękuję za miłe chwile. Co do Kazika to potwierdzam przesympatyczny człowiek, nigdy nie myślałam że w Jego towarzystwie my obce kobiety Irenka i ja będziemy się od pierwszej chwili tak wyśmienicie czuły Odpowiedz Link