cieplanata 14.06.11, 06:52 Hełołłłłłłłłłłłłłl miłego dnia życzę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
junglyang Re: Pierwsza........... pierwsza :D 14.06.11, 09:49 Drugi......................................................................................................................................................................................Drugi Witam Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pierwsza........... pierwsza :D 14.06.11, 13:33 Miłego i słonecznego Hellloł , tu ja ta trzecia Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pierwsza........... pierwsza :D 14.06.11, 17:58 To już bym wolała być tą "drugą " hahahaha Odpowiedz Link
junglyang Re: Pierwsza........... pierwsza :D 14.06.11, 18:05 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa byłem drugim ciekawe którym będę,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,przedostatnim ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pierwsza........... pierwsza :D 14.06.11, 18:44 Ja ostatnia , czyli ostatni pierwszymi będą ? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pierwsza........... pierwsza :D 14.06.11, 18:58 Przez skromność nie potwierdzę i nie zaprzeczę Odpowiedz Link
junglyang Re: Pierwsza........... pierwsza :D 14.06.11, 19:12 Jajku jejku Dorka ty mówisz jak polityk Odpowiedz Link
cieplanata Re: Pierwsza........... pierwsza :D 14.06.11, 19:57 no co? taka ostatnia to ja nie jestem, ktoś za mną jeszcze stoi (ma się te plecy) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pierwsza........... pierwsza :D 15.06.11, 13:46 Mówisz masz szeroki plecy ? Odpowiedz Link
cieplanata Re: Pierwsza........... pierwsza :D 15.06.11, 13:48 no i na klatę mogę kogoś wziąć Odpowiedz Link