Gość: rudzina IP: *.root.pl 23.08.03, 13:26 No wlasnie, z talia problemu nie mam ale troche mi ten brzuszek wystaje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aj Re: Wokół brzucha IP: 62.233.151.* 26.08.03, 08:06 no własnie zawsze tyje w brzuchu, to w takim razie mogę cwiczyć a i tak warstwa tłuszczu przykrywa mięsnie, wypada tylko odessać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amika Re: Wokół brzucha IP: 212.160.98.* 26.08.03, 14:48 Swój brzuszek jeśli tylko pozwala na to portfel i czas można też wymodelować różnymi specjalistycznymi zabiegami w gabinecie kosmetycznym . Nie muszą to być zabiegi inwazyjne typu: odsysanie tłuszczu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wokół brzucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 15:30 albo w domu stosując właśnie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wokół brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 14:13 bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona a ja jestem zadowolona! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 15:00 A ja przez dwa lata, jeszcze w liceum, codziennie robiłam po 100 brzuszków i teraz sie nie skarżę, po prostu nie mam z tym problemów.Mój brzuch ciągle pozostaje płaski nawet gdy się bardziej najem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: Wokół brzucha IP: *.zebra.dialup.pol.co.uk 29.08.03, 08:43 Kto powiedzial, ze plaski brzuch jest idealem? Naturalnie kobiety maja brzuszki, a te plaskie, umiesnione deski sa wytworem kulturowym ostatnich dzisiecioleci - zeby wygladac jak faceci. I prosze, mezczyzni znowu narzucili nam wzorzec, a my go tak chetnie podlapalysmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesar Re: Wokół brzucha IP: 19.167.121.* 29.08.03, 14:57 A ja zamist "brzuszków" zdecydowanie polecam podnoszenie nóg w pozycji leżącej. Proponuję zestaw: 1) w leżeniu na plecach podnosimy wyprostowane nogi do pionu (kąt prosty) 2) Utrzymujemy tę pozycję 20 oddechów. 3) Kręcimy w powietrzu 20 kółeczek - po 10 w każdą stronę. 4) Opuszczamy nogi do połowy (45 stopni) i utrzymujemy 10 oddechów. 5) Zataczamy 10 kółeczek - po 5 w każdą stronę 5) Opuszczamy do końca 6) Zaczynamy od punktu 1), ale wszystko o połowę krócej. Trwa to w sumie 5 minut, ale efekty są naprawdę super. pozdrawiam wytrwałych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasetka Re: Wokół brzucha IP: *.rybnik.net.pl 30.08.03, 07:05 ja mam wporzo brzuszek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura taniec :) IP: *.tele2.pl 30.08.03, 15:12 ja bardzo nie lubie cwiczen, bo mnie nudza, a moj brzuch niektorzy uwazaja za ideał.. po prostu tancze (tak zeby odpowiednie miesnie zmusic do pracy), bo to kocham. czasem sie powstrzymuje od wyjedzenia polowy lodówki, bo jeść tez kocham :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Wokół brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 13:46 Należe do osób dość leniwych. W szkole średniej ćwiczyłam regularnie rano i wieczorem po pół godziny, efekt był nie powiem, ale teraz mi się nie chce. Znalazłam inny bardziej przyjemny sposób na ładny brzuszek. Przed wyjściem na impreze jem kolacje, ide sie bawić przychodze do domu i nawet nie spogladam w stronę kuchni. Kłade się spać , a rano jem śniadanie. Przedtem patrze w lustro na mój płaski brzuszek, wprost nie można oczu oderwać. Taka rada dla bardziej leniwych. Odpowiedz Link Zgłoś