Dodaj do ulubionych

Anki dzisiaj

26.07.11, 14:52
Od św. Anki zimne wieczory i poranki.
A ja zapytam czy mieliśmy już upalne wieczory i poranki? smile
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Re: Anki dzisiaj 26.07.11, 15:01
      A więc życzenia wszystkiego naj... dla Anek! https://www.teraz.com.pl/vardata/gify/kwiaty/kwiaty006.gif
    • rena-ta49 Re: Anki dzisiaj 26.07.11, 15:04
      Jeśli mamy na forum Annę ,
      to ode mnie też najszczersze życzenia smile
      https://www.e-kwiaty.pl/images/bo073-sg.jpg
      • zak-1 Re: Anki dzisiaj 26.07.11, 15:06
        Podobno....ocieplenie kimatu nadchodzi wink może i Anki się wtedy ogrzeją smile
        • tadeusz_ski.51 A Ty Kaziku od kiedy ogrzewanie Anek 26.07.11, 17:49
          zak-1 napisał:
          > Podobno....ocieplenie kimatu nadchodzi wink może i Anki się wtedy ogrzeją smile
          ------------------
          i innych kobiet chcesz przypisać ociepleniu klimatu a nie sobie? Znowu ta udawana skromność?
          Mnie nie nabierzesz, ja dużo wiem od ludzi! Ot tak ze dwa tygodnie temu pisała mi taka jedna, że ją rozgrzałeś "do czerwoności"....
          • darima_ka Re: A Ty Kaziku od kiedy ogrzewanie Anek 26.07.11, 18:23
            Hahaha, taaaaa pisała , juz nie maiła komu tylko Tadziowi napisała big_grinbig_grin
            • tadeusz_ski.51 Re: A Ty Kaziku od kiedy ogrzewanie Anek 26.07.11, 18:55
              Przecież nic nie ujawniam, żadnych personaliów tylko i wyłącznie przekazaną informację. Mogła to zrobić każda, nie?
            • tadeusz_ski.51 Bo widzisz Darima, kobiety wiedzą, 26.07.11, 18:57
              że nic nie ujawnię, mają do mnie zaufanie, więc się zwierzają, dopytują o Kazika, sondują moją opinię... no wiesz...
              • darima_ka Re: Bo widzisz Darima, kobiety wiedzą, 26.07.11, 19:00
                Ja tam bym Tobie za grosz nie zaufała tongue_out
                • tadeusz_ski.51 Re: Bo widzisz Darima, kobiety wiedzą, 26.07.11, 19:03
                  Ba, przecież się przyznałaś, że jesteś zapatrzona w Kazika... może zakochana? Kto to wie??
                  • darima_ka Re: Bo widzisz Darima, kobiety wiedzą, 26.07.11, 19:07
                    Tadziu żonaci mężczyźni mnie nie interesują , mam dużo sympatii dla Kazika.
                    • tadeusz_ski.51 Re: Bo widzisz Darima, kobiety wiedzą, 26.07.11, 19:21
                      darima_ka napisała:
                      > Tadziu żonaci mężczyźni mnie nie interesują , mam dużo sympatii dla Kazika.
                      ------------------
                      Chyba chciałaś mi dać do zrozumienia, że nie interesują Cię żonaci, sześćdziesięcioletni Tadeusze... Ok. wiemy o co chodzi, Ty też taka "cicha woda"....
                      • tadeusz_ski.51 Re: Bo widzisz Darima, kobiety wiedzą, 26.07.11, 19:22
                        ... dobrali się...
              • rena-ta49 Re: Bo widzisz Darima, kobiety wiedzą, 27.07.11, 13:42
                tadeusz_ski.51 napisał:

> że nic nie ujawnię, mają do mnie zaufanie, więc się zwierzają, dopytują o Kazik
                > a, sondują moją opinię... no wiesz...

Tadzio ekspert hahaha , to dlatego walą do Niego po porady jak w dym smile smile
        • darima_ka Re: Anki dzisiaj 26.07.11, 18:22
          Gdzie to ocieplenie, to chyba ocipienie klimatu jest big_grin
    • tadeusz_ski.51 Azmb to chyba pisała 26.07.11, 19:23
      O ile się nie mylę, to Ania jest?
      • zak-1 Re: Azmb to chyba pisała 26.07.11, 20:38
        Za moimi plecami o mnie piszesz Tadek ,i do tego jeszcze z kobietami ..... to nie fair podziel sie wiadomosciami która to taka ciekawa jestsmile Darima ma rację , od żonatych facetów wara ....nie będziemy tu Sodomy i Gomory robić smile
        Tadek ty też jesteś żonaty nieprawdaż ?smile
        • tadeusz_ski.51 Co nie fair? 26.07.11, 20:47
          Że wymusiłem na Darimie żeby się przyznała? Się ciesz, bo Tobie by tego nie powiedziała. A Ty zamiast mi ładnie podziękować i postawić flaszkę masz jeszcze pretensje?
          A'props drogi panie Kaziu, a co Cię obchodzi moja żona, hęęęęęe?
          • rena-ta49 Re: Co nie fair? 27.07.11, 13:45
            Sadzisz ,ze bez Twojego wymuszania ,żadna nawet Dorota by się nie przyznała ,
            ze Kazika lubi_

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka