rena-ta49 26.07.11, 14:52 Od św. Anki zimne wieczory i poranki. A ja zapytam czy mieliśmy już upalne wieczory i poranki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Anki dzisiaj 26.07.11, 15:01 A więc życzenia wszystkiego naj... dla Anek! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Anki dzisiaj 26.07.11, 15:04 Jeśli mamy na forum Annę , to ode mnie też najszczersze życzenia Odpowiedz Link
zak-1 Re: Anki dzisiaj 26.07.11, 15:06 Podobno....ocieplenie kimatu nadchodzi może i Anki się wtedy ogrzeją Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A Ty Kaziku od kiedy ogrzewanie Anek 26.07.11, 17:49 zak-1 napisał: > Podobno....ocieplenie kimatu nadchodzi może i Anki się wtedy ogrzeją ------------------ i innych kobiet chcesz przypisać ociepleniu klimatu a nie sobie? Znowu ta udawana skromność? Mnie nie nabierzesz, ja dużo wiem od ludzi! Ot tak ze dwa tygodnie temu pisała mi taka jedna, że ją rozgrzałeś "do czerwoności".... Odpowiedz Link
darima_ka Re: A Ty Kaziku od kiedy ogrzewanie Anek 26.07.11, 18:23 Hahaha, taaaaa pisała , juz nie maiła komu tylko Tadziowi napisała Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: A Ty Kaziku od kiedy ogrzewanie Anek 26.07.11, 18:55 Przecież nic nie ujawniam, żadnych personaliów tylko i wyłącznie przekazaną informację. Mogła to zrobić każda, nie? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Bo widzisz Darima, kobiety wiedzą, 26.07.11, 18:57 że nic nie ujawnię, mają do mnie zaufanie, więc się zwierzają, dopytują o Kazika, sondują moją opinię... no wiesz... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bo widzisz Darima, kobiety wiedzą, 26.07.11, 19:00 Ja tam bym Tobie za grosz nie zaufała Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Bo widzisz Darima, kobiety wiedzą, 26.07.11, 19:03 Ba, przecież się przyznałaś, że jesteś zapatrzona w Kazika... może zakochana? Kto to wie?? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bo widzisz Darima, kobiety wiedzą, 26.07.11, 19:07 Tadziu żonaci mężczyźni mnie nie interesują , mam dużo sympatii dla Kazika. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Bo widzisz Darima, kobiety wiedzą, 26.07.11, 19:21 darima_ka napisała: > Tadziu żonaci mężczyźni mnie nie interesują , mam dużo sympatii dla Kazika. ------------------ Chyba chciałaś mi dać do zrozumienia, że nie interesują Cię żonaci, sześćdziesięcioletni Tadeusze... Ok. wiemy o co chodzi, Ty też taka "cicha woda".... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Bo widzisz Darima, kobiety wiedzą, 26.07.11, 19:22 ... dobrali się... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Bo widzisz Darima, kobiety wiedzą, 27.07.11, 13:42 tadeusz_ski.51 napisał: > że nic nie ujawnię, mają do mnie zaufanie, więc się zwierzają, dopytują o Kazik > a, sondują moją opinię... no wiesz... Tadzio ekspert hahaha , to dlatego walą do Niego po porady jak w dym Odpowiedz Link
darima_ka Re: Anki dzisiaj 26.07.11, 18:22 Gdzie to ocieplenie, to chyba ocipienie klimatu jest Odpowiedz Link
zak-1 Re: Azmb to chyba pisała 26.07.11, 20:38 Za moimi plecami o mnie piszesz Tadek ,i do tego jeszcze z kobietami ..... to nie fair podziel sie wiadomosciami która to taka ciekawa jest Darima ma rację , od żonatych facetów wara ....nie będziemy tu Sodomy i Gomory robić Tadek ty też jesteś żonaty nieprawdaż ? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Co nie fair? 26.07.11, 20:47 Że wymusiłem na Darimie żeby się przyznała? Się ciesz, bo Tobie by tego nie powiedziała. A Ty zamiast mi ładnie podziękować i postawić flaszkę masz jeszcze pretensje? A'props drogi panie Kaziu, a co Cię obchodzi moja żona, hęęęęęe? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Co nie fair? 27.07.11, 13:45 Sadzisz ,ze bez Twojego wymuszania ,żadna nawet Dorota by się nie przyznała , ze Kazika lubi_ Odpowiedz Link