evikon Re: Szczerość 13.10.11, 20:50 Nie dałabym grosza, bo nie wiem na co. Jest wiele rzeczy w moim życiu które mi pasują i nie mam ich ochoty roz....... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Szczerość 13.10.11, 20:57 Wszystko. Wszystko czyli nic po nas nie zostanie. Zastanawiam sie czy bym się nie dorzuciła do składki. Ludzkie plemię woła o poste do nieba. Odpowiedz Link
evikon Re: Szczerość 13.10.11, 21:15 Doprawdy? WSZYSTKO chcesz roz...... Swój dom rodzine..... Nie popfdajmy w skrajności. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Szczerość 13.10.11, 21:22 Czasem. Potem przychodzi pełna zrozumienia akceptacja rzeczywistości.) Odpowiedz Link
chris.w2 Re: Szczerość 13.10.11, 21:36 Czy zwrociliscie uwage, ze autor tego rysunku narysowal go w 2009. Tzn. juz wtedy tkwila w nim mysl o niezadowoleniu z zycia. Wlasciwie nie ma to istotnego znaczenia, bo niezadowolonym (z roznych przyczyn) mozna byc w kazdym czasie. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Szczerość 14.10.11, 07:50 Są ludzie pechowi , którym mimo , ze się starają nic w życiu nie wychodzi . Na szczęście przeważnie rozwalają siebie, niż wszystko dookoła. Strasznie dużo samobójstw w mojej okolicy w tym roku było . Odpowiedz Link
chris.w2 Re: Szczerość 14.10.11, 13:16 zak-1 napisał: > Są ludzie pechowi , którym mimo , ze się starają nic w życiu nie wychodzi . Na > szczęście przeważnie rozwalają siebie, niż wszystko dookoła. Strasznie dużo > samobójstw w mojej okolicy w tym roku było . Samobojstwa to jest co innego. Najczesciej ich powodem jest depresja. A depresja to choroba. Niestety ta choroba w wielu przypadkach jest tez nastepstwem pechowego, nie udanego zycia. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Szczerość 14.10.11, 13:28 Takich co to chcieliby wszystko rozpirzyc jest wielu , to skutek braku perspektyw w życiu osobistym. Niby żart ,ale daje do myślenia czasem. Odpowiedz Link