flisy1 19.11.11, 13:10 Siemka Dorka,Renia,Lidka,Evela,Kaz,Christo & T51,,,miłego byczenia się Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: o Ryśku zapomniałem,,,,witaj byku ;)......... 19.11.11, 14:31 Nie po prostu inni walą wszystko : kawa na ławę a gdzie napis drzwi ? Odpowiedz Link
darima_ka Re: o Ryśku zapomniałem,,,,witaj byku ;)......... 19.11.11, 14:42 flisy1 napisał: > Razem się pasaliście? Czy nie uważasz ,że używanie takiego epitetu uwłacza czyjejś godności? Ryszard nigdy w stosunku do nikogo nie jest agresywny,i Twoja odzywka jest bardzo nie na miejscu. Odpowiedz Link
flisy1 Re: o Ryśku zapomniałem,,,,witaj byku ;)......... 19.11.11, 16:53 Bardziej na miejscu niż takie posty które z lubością tolerujesz. forum.gazeta.pl/forum/w,50394,130560030,130746368,Tajemnicza_sprawa_.html Odpowiedz Link
ryszq Re: o Ryśku zapomniałem,,,,witaj byku ;)......... 19.11.11, 17:46 Witaj! Klamka... Mnie się kojarzy , że klamka zapadła... Odpowiedz Link
darima_ka Re: o Ryśku zapomniałem,,,,witaj byku ;)......... 19.11.11, 19:35 Jako człowiek myślący i w miarę inteligentny powinieneś chyba widzieć różnicę pomiędzy postami skierowanymi do konkretnych osób ad.Personam,a postami, które nie są skierowane do nikogo personalnie? Jeśli owej różnicy nie zauważasz, to jest to niestety Twój problem. Nie można też nie zauważyć,że nie znamy się osobiście i nieuprawnionym uważam takie Twoje słowa: „posty, które z lubością tolerujesz.” Wychodzisz z założenia,że najlepszą obroną na zwróconą Ci uwagę jest atak,tak zachowują się ludzie, którym brak rzeczowych argumentów.Ciekawam czy dobrze byłoby odebrane zwrócenie się do pań piszących na BG słowami „cześć krowo”,czy uważasz taki zwrot za dozwolony w Savoir-Vivre? Posty, które wg Ciebie z lubością toleruję nikogo personalnie nie obrażają,co najwyżej ktoś, komu tego typu wątki, czy posty z jakiś względów nie odpowiadają może ich nie czytać. (nie oglądać) Ja Tobie w sposób grzeczny zwróciłam uwagę , Ty z braku argumentów mnie atakujesz! Odpowiedz Link
flisy1 Re: o Ryśku zapomniałem,,,,witaj byku ;)......... 19.11.11, 20:06 Oczywiście masz racje,zgadzam się z tobą,pozostaje mieć nadzieję że zawsze i w stosunku do wszystkich będziesz tak postępował,wszystkich będziesz traktował równo i każdemu zwrócisz uwagę na niestosowne zachowani,niemiłe wypowiedzi. ps.nie jestem osobą myślącą,zbędny stwierdzenie. Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: ps,KSIĘŻNICZKA jak najbardziej też :*:*...... 19.11.11, 19:42 dobrze że sobie przypomniałeś, inaczej byłoby mi smutno Odpowiedz Link
flisy1 Re: ps,KSIĘŻNICZKA jak najbardziej też :*:*...... 19.11.11, 20:07 A przypomniało mi się przypomniało Odpowiedz Link