Dodaj do ulubionych

No proszę! A nie mówiłem?

14.12.11, 09:01
forum.gazeta.pl/forum/w,50394,131520705,131542058,Wiemy_wiemy.html
Jak tylko ja się pojawię, to zaraz tu i Darimka w mig i jakimś "cudem" się znajdzie!
Przecież to jasne jak słońce, że darima_ka to ja! Przyznaję się, wobec faktu, że już drugi raz przez pomyłkę, popełniłem ten sam błąd i sam sobie odpisałem.... Pierwszy raz to było, gdy się tak nadmuchałem i jako Darima wziąłem na się szpilkę i dziobnąłem Tadzia... czyli mnie. Spuściłem z niego, czyli ze mnie, powietrze!
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 ... a co do nicka mariusz_lobuz 14.12.11, 09:02
      to też bez wątpienia ja Tadzio! Nawet to samo miasto wstawiłem, bo jestem straszny kombinator i tak sobie wymyśliłem:
      Wy wiecie, że nie głupi, więc gdy wstawię to samo miasto, to nikt tego nie kupi.
      Pomyślą: Eeeee nieeee, tadzio nie taki głupi żeby sam siebie demaskował poprzez podanie na tacy takiego skojarzenia (on - Wrocław i Mariusz - Wrocław), gdyż to natychmiast rodzi podejrzenia... a tych Tadzio chciałby uniknąć.
      Ale właśnie dlatego, że Tadzio, czyli ja, nie taki głupi i przewidziałem ten tok myślenia, właśnie dlatego naprowadziłem Was na te skojarzenia! Najpierw skojarzycie a następnie wykluczycie... no i szafa gra! Mariuszek to ja!
      • darima_ka Oj ,przestań bredzić! 14.12.11, 09:04
        Przecież widzę że fotka w wizytówce Mariusza jest oryginalna! To nie jest obrazek ściągnięty z netu ale prawdziwa fota, więc nie ma szans żebys to zmajstrował! Ty też tak nie wygladasz więc daj spokój człowiekowi! Zaczynasz mnie wq..iać! Co za duzo to nie zdrowo!
        • tadeusz_ski.51 Re: Oj ,przestań bredzić! 14.12.11, 09:13
          darima_ka napisała:
          > Przecież widzę że fotka w wizytówce Mariusza jest oryginalna! To nie jest obraz
          > ek ściągnięty z netu ale prawdziwa fota, więc nie ma szans żebys to zmajstrował
          > ! Ty też tak nie wygladasz więc daj spokój człowiekowi! Zaczynasz mnie wq..iać!
          > Co za duzo to nie zdrowo!
          ------------------
          ble ble ble! https://emoty.blox.pl/resource/tease2.gif
      • tadeusz_ski.51 Podobnie jak renia 14.12.11, 09:05
        ale tu własnie wykorzystałem brak skojarzenia...
        • rena-ta49 Re: Podobnie jak renia 14.12.11, 13:21
          co renia , co renia , odwal się !Żaś się czepiasz? "P
    • darima_ka Stary numer Tadziu, 14.12.11, 09:07
      stary jak Ty i z wąsami. Nie tylko że nie znałeś mnie od kołyski ale nigdy mnie żywej nie widziałeś!
      To ,że masz nadmiernie wybujałą wyobraźnię wiadome jest nam wszystkim. Ale musi budzić zdziwienie to ,że taki starszy pan ma takie "pomysły"? Masz coś nie tak z główką?Trzeba było w czasie tych letnich upałów nosić kapelusik ,chociazby słomkowy , wówczas te głupoty nie uderzylyby Ci do głowy
      • tadeusz_ski.51 wrrrrrrrrrrrrr!!! 14.12.11, 09:14
        https://emoty.blox.pl/resource/tease2.gif
        • tadeusz_ski.51 Re: wrrrrrrrrrrrrr!!! 14.12.11, 09:17
          a zresztą... spierdalam stąd bo mnie wqrwiają! Nawet pożartować nie można!!!?
          • ksiezniczka-02 Re: wrrrrrrrrrrrrr!!! 14.12.11, 11:55
            Oj tam, oj tambig_grinbig_grin
            Zaraz wq...jątongue_out
            Normalna zdrowa potyczkatongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
          • darima_ka Re: wrrrrrrrrrrrrr!!! 14.12.11, 18:53
            Żartować można ,ale z umiarem .
            Ty zaś rozrabiasz bez umiaru!
    • rena-ta49 Re: No proszę! A nie mówiłem? 14.12.11, 13:19
      A dla mnie to znak ,ze Darima Ciebie pilnuje.
      Wie ze gdzie ty się pojawiasz to zaraz jakaś rozróba musi być !
      • rena-ta49 Ale ja Cię zaraz "wyprostuję"! 14.12.11, 13:30
        https://emoty.blox.pl/resource/fd0aa91c334bb307.gif
        • tadeusz_ski.51 Kaaazik!!!! Chodź tu szybko!!! 14.12.11, 13:33
          rena-ta49 napisała:
          > https://emoty.blox.pl/resource/fd0aa91c334bb307.gif
          -------------------
          Patrz, biją mnie! Broń mnie jakoś, odpędź tą Renie ode mnie! póki co, uciekam!
          • rena-ta49 Re: Kaaazik!!!! Chodź tu szybko!!! 14.12.11, 13:37
            Kazik na pewno Ci nie pomoże,
            jeśli ktoś ,to chyba tylko ziomala możesz wołać na pomoc tongue_out
            • tadeusz_ski.51 Re: Kaaazik!!!! Chodź tu szybko!!! 14.12.11, 13:40
              No jak? Przeciez się przyznałem, że ziomal to ja? Sam siebie mam bronić??
              • mariusz_lobuz Re: Kaaazik!!!! Chodź tu szybko!!! 15.12.11, 08:38
                Wypchaj sie, nawet za 30 lat nie chciałbym być takijak ty! Ziom podpadasz
                • tadeusz_ski.51 Re: Kaaazik!!!! Chodź tu szybko!!! 15.12.11, 15:07
                  Sam sie wypchaj! Nie znasz się na żartach?
                  • mariusz_lobuz Re: Kaaazik!!!! Chodź tu szybko!!! 16.12.11, 10:10
                    dobra dobra ,nie każdy taki numer potraktuje jako żart. Wole zeby mnie nie łaczyli z tobą
                    • tadeusz_ski.51 Re: Kaaazik!!!! Chodź tu szybko!!! 16.12.11, 13:06
                      mariusz_lobuz napisał:
                      > dobra dobra ,nie każdy taki numer potraktuje jako żart. Wole zeby mnie nie
                      > łączyli z tobą
                      --------------------
                      A ja tym bardziej nie chcę! Jeśli już chcą mnie z kimś łączyć, to wyłącznie z osobą płci odmiennej... no i też nie z każdą, bo wybredny jestem
                • darima_ka Re: Kaaazik!!!! Chodź tu szybko!!! 18.12.11, 18:31
                  Ja też bym nie chciała taka być big_grin
                • darima_ka Re: Kaaazik!!!! Chodź tu szybko!!! 18.12.11, 18:32
                  mariusz_lobuz napisał:

> Wypchaj sie, nawet za 30 lat nie chciałbym być takijak ty! Ziom podpadasz

Masz rację zawsze bądź sobą big_grin
          • darima_ka Re: Kaaazik!!!! Chodź tu szybko!!! 14.12.11, 18:51
            Teraz pomocy wołasz?
            Nie trzeba rozrabiać !
            • sreberko55 Re: Kaaazik!!!! Chodź tu szybko!!! 14.12.11, 19:19
              Tadziu znowu dzisiaj podskakiwał smile Ale miałam dzisiaj dzień do dupy,to przeczytałam,chociaż się uśmiechnęłam.
              • darima_ka Re: Kaaazik!!!! Chodź tu szybko!!! 14.12.11, 19:37
                Tadzio zawsze podskakuje ,gdyby nie rozrabiał ,
                to bym pomyślała ze chory big_grin
                Pewnie cię ucieszy ,że poprawił Tobie humor big_grin
                • zak-1 Re: Kaaazik!!!! Chodź tu szybko!!! 15.12.11, 00:05
                  A ja to co ? doktorek jakiś czy obrońca ?smile przynajmniej się przy Tadku nie nudzicie i wesoło jest .Ale skąd się to mu bierze ? mnie nawet ćwiartka tych pomysłów nie przyszłaby do głowy .
                  No ale ja Hanys jestem smilea oni tyko do roboty ....
                  • tadeusz_ski.51 Nie narzekaj 15.12.11, 15:09
                    Szpadę masz? Masz! No to dziobnij Renię, może przestanie na mnie napadać?
                    • zak-1 Re: Nie narzekaj 15.12.11, 17:35
                      Tą moją szpadą to można kwiatki ścinać , a nie kobiety napastować ,to już nie ta dobra przedwojenna stal wink
                      • mariusz_lobuz Re: Nie narzekaj 16.12.11, 10:14
                        najlepszą stal do białej broni potrafili wytwrzać Japończycy do mieczów samurajskich. Do dzis nie można zastosować tej technologii w przemyśle gdyz jest to bardzo pracochłonne i wytwarzane ręcznie ze specjalnej rudy
                    • darima_ka Re: Nie narzekaj 16.12.11, 17:47
                      A za co ma niby Kazik Renię szpadą dziobać? big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka