darima_ka 04.05.12, 21:12 Oby nie o Tymoszenko ,i o bojkocie Euro! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Co ogladamy dzisiaj? 04.05.12, 21:38 To sobie obejrzyjcie www.youtube.com/watch?v=Bw-5tbpARqk&feature=related Odpowiedz Link
amelkalexi Re: Co ogladamy dzisiaj? 04.05.12, 23:03 nie oglądamy...tłumaczymy no dobra...właśnie wydrukowałam tłumaczenie popijam ginem z tonikiem...w nagrodę Odpowiedz Link
zak-1 Re: Co ogladamy dzisiaj? 05.05.12, 10:37 Ja ogladam ptactwo w ogrodzie . Mam sikorki , pkeszki , szpaki , kosy i coś nowego - turkawki te strasznie głośne i największe z wszystkich są . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Co ogladamy dzisiaj? 05.05.12, 11:58 Fajnie jest posiedzieć na ogródku, chyba też się wybiorę po obiedzie do znajomych na ogródek . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Co ogladamy dzisiaj? 05.05.12, 11:59 Ta turkawka ,to trochę podobna do golebia? Odpowiedz Link
amelkalexi Ivova... 05.05.12, 19:29 różne dokumenty... które nie wymagają pieczęci tłumacza przysięgłego Odpowiedz Link
amelkalexi Re: Ivova... 05.05.12, 19:46 tak na luzie...jednak najgorzej, jak sobie zostawię pracę na ostatnią sekundę Odpowiedz Link
amelkalexi Darimko... 05.05.12, 19:47 tak...była na dzisiaj już zawiozłam nawet teraz siedzę i myślę...czego by się tu napić Odpowiedz Link
ls48 Re: Co ogladamy dzisiaj? 05.05.12, 16:12 jutro w telewizji Kultura Wino truskawkowe. Film ktory jest a raczej byl bardzo polecany. Ano zobaczymy. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Co ogladamy dzisiaj? 05.05.12, 19:45 Jutro mało co zobaczę , gość w dom... Odpowiedz Link
lvova Re: Co ogladamy dzisiaj? 05.05.12, 19:29 TVP Kultura godzina 22:45 koncert Al Di Meola "One of These Nights". Al Di Meola One Of These Nights 01 Innamorata Odpowiedz Link
darima_ka Re: Co ogladamy dzisiaj? 05.05.12, 20:06 Hehehe, kurna jak nie zasnę to obejżę, przy tv dobrze się śpi Odpowiedz Link
lvova Samotność długodystansowca 17.05.12, 11:30 MGM HD godzina 21:00 Osiemnastoletni Colin Smith (Tom Courtenay) za kradzież trafia do domu poprawczego. Dyrektor zakładu (M. Redgrave) odkrywa w nim potencjał na dobrego biegacza. Namawia nastolatka do udziału w biegu długodystansowym, gdzie rywalami wychowanków zakładu są uczniowie pobliskiej szkoły dla bogatych. Sportowa gwiazda poprawczaka, dostrzegając fałsz i zakłamanie w codziennych postawach zarówno wychowawców, jak i wychowanków, buntuje się przeciw panującemu tam porządkowi. Tom Courtenay za kreację nieposłusznego, zbuntowanego młodzieńca otrzymał w 1963 roku nagrodę Brytyjskiej Akademii Filmowej. teleman.pl The loneliness of the long distance runner Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Samotność długodystansowca 17.05.12, 13:34 W naszym UPC nie ma takiego programu jak MGM, więc nie zobaczymy a szkoda Odpowiedz Link
darima_ka Re: Samotność długodystansowca 17.05.12, 18:48 Kurna nie ma u mnie takiego programu, chyba zaraz poszukam ,ale nie natknęłam się jeszcze n niego ,chociaż przyznaję bez bicia mało oglądam tv Odpowiedz Link
lvova Re: Samotność długodystansowca 17.05.12, 18:50 Film naprawde warty obejrzenia,bo to najściślejsza klasyka kina. Ten film widziałem raz w życiu jako bardzo młody człowiek,jestem ciekaw jak będę go odbierał teraz, Odpowiedz Link