lvova 25.05.12, 18:28 Za ten spod powinni im zabrac koncesje na TV. www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rqaj7KDj894 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Spod TV Twam 25.05.12, 18:41 Ale ten spot nie został wyemitowany w tv ,wiec za co? Taki filmik na tubie każdy może zamieścić? Z tego co mi wiadomo to tv Trwam nie wolno reklam puszczać? Odpowiedz Link
lvova Re: Spod TV Twam 25.05.12, 18:43 I tu sie Dorcia mylisz,był,sam go widziałem na własne oczy,,i pewnie jeszcze będzie. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Spod TV Twam 25.05.12, 18:47 No ja tam tej tv nie oglądam , to sprzeczać się nie będę Ale z tą koncesją jest chyba jakiś inny wałek? Odpowiedz Link
lvova Re: Spod TV Twam 25.05.12, 18:53 Mają koncesję na nadawanie z satelity i gwarancję sieci kablowych na retransmisję ich sygnału,,,chcą teraz przekaz naziemny i proszę bardzo nich mają,ale nie tylko dlatego że chcą,że krzyczą,,,niech wykażą jak będą finansowani,niech pokażą zabezpieczenia bankowe,,,oni twierdzą że ich utrzymają dobrowolne wpłaty tych co ich będą oglądac. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Spod TV Twam 25.05.12, 18:59 Absolutnie się z Toba zgadzam , mnie oni wiszą ,ale sporo ludzi starszych to ogląda . Odpowiedz Link