rena-ta49 22.09.13, 08:05 Będziemy mieli jesień. Slota ,zimno, deszcze i piękne kolory , to domena jesieni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Od dzisiaj wieczora 22.09.13, 08:24 widzisz jak piękna jest jesień? Nie ma co narzekać ))) Odpowiedz Link
rena-ta49 Jesienny Pan 28.09.13, 07:49 ,,JESIENNY PAN" Choć nie wiem, kto to jest, I nie wiem, skąd go znam, Czasem spotyka mnie Jesienny śmieszny pan. Parasol wielki ma I zmartwień trochę też. Przez pusty idzie park W czerwony liści deszcz. Lecz gdy ostatni liść Ze smutnych spadnie drzew, On razem z białą mgłą Rozpłynie się. Gdy wiat pożółknie znów, Powróci znowu tam Jesieni szukać barw, Jesienny śmieszny pan. A wtedy spotkam go I pójdę z nim przez park, On będzie blisko tak Mych rąk, mych warg. Gdy świat pożółknie znów I biała wzejdzie mgła, Będziemy razem szli: Jesienny pan i ja. A wtedy spotkam go I pójdę z nim przez park, On będzie blisko tak Mych rąk, mych warg. Gdy świat pożółknie znów I biała wzejdzie mgła, Będziemy razem szli: Jesienny pan i ja. Jesienny śmieszny pan i ja Jesienny pan. Odpowiedz Link
rena-ta49 ,,Jesienna zaduma" 28.09.13, 07:51 ,,Jesienna zaduma" Nic nie mam Zdmuchnęła mnie ta jesień całkiem Nawet nie wiem Jak tam sprawy z lasem, Rano wstaję, poemat chwalę Biorę się za słowa, jak za chleb Rzeczywiście, tak jak księżyc Ludzie znają mnie tylko z jednej Jesiennej strony Nic nie mam Tylko z daszkiem nieba zamyślony kaszkiet Nie zważam Na mody byle jakie Piszę wyłącznie, piszę wyłącznie Uczuć starym drapakiem Rzeczywiście tak jak księżyc Ludzie znają mnie tylko z jednej Jesiennej strony Jerzy Harasymowicz Odpowiedz Link
darima_ka A mnie jest szkoda lata 22.09.13, 11:24 Najbardziej szkoda lekkiego ubierania się i słoneczka. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: A mnie jest szkoda lata 23.09.13, 14:09 Od rana dzień przypominał raczej listopad ,niż wrzesień, ale ja jeszcze mam nadzieje na piękne słońce i ciepło. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 a bo Ty Renia zawsze 28.09.13, 09:56 jakies tragiczne wieści przynosisz, nie umiesz powiedzieć, że od jutra mamy wiosnę? Odpowiedz Link