Dodaj do ulubionych

Referendum

11.10.13, 14:48
niezalezna.pl/47023-romaszewski-dla-niezaleznapl-wynik-referendum-bedzie-dla-gronkiewicz-waltz-katastrofalny
Na mój czerep Bufet zostanie odwołany ale w kolejnych wyborach dostanie większość i znowu będzie preziem zatrudniając kolejnych dwa tysiące pociotków i znajomych królika. Dlaczego ? bo polactwo tak ma, lubi być kiszkowane a precjoza /postęp i rozwój/ odrzuca smile
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Referendum 11.10.13, 15:10
      Tak może być ,jak piszesz.
      Dałam tu w innym wątku linka jak HGW dba o "swoich",
      trudno się dziwić ,ze ci będą robić wszystko żeby wróciła.
      Tak się u nas dzieje ,że każdy obsadza swoimi wszystkie możliwe stołki,
      takie TKM!

• czarek_sz Re: Referendum 11.10.13, 15:20
        A ja Reniu po raz kolejny jeśli pozwolisz. Mnie nie dziwi co robi Bufet, bo to normalka, walczy o koryto - mnie dziwi co robią Jej wyborcy po raz kolejny głosując za podwyżkami i degradacją tego miasta. Moje miasto dzisiaj to zdechłe miasto. Dzisiejsza W-wa to miasto zawłaszczone przez słoików - miasto bez wyrazu i bez jaj. Może kiedyś to się odmieni ,może. Może za sto lat.
    • darima_ka Re: Referendum 11.10.13, 17:29
      https://fotkihanuli1950.blox.pl/resource/hgw2.jpg
      • darima_ka Re: Referendum 11.10.13, 17:29
        https://fotkihanuli1950.blox.pl/resource/hgw3.jpg
        • darima_ka Re: Referendum 11.10.13, 17:30
          https://fotkihanuli1950.blox.pl/resource/hgw1.jpg
          • czarek_sz Re: Referendum 11.10.13, 17:43
            Nikt nic nie rozumie. Ja rocznik 51 r. Basta !!! W tamtych latach kuźwa.l Plac Opolski żołnierze z Zośki i Parasola. buhahaha - śmiejmy się śmiejmy z bohaterów bo ajuści sami my karły. Misia wi. Bo Misia Polka, przecinek na zaczyn.............,
    • darima_ka Re: Referendum ważne-muszą być wybory! 12.10.13, 10:56
      "Jeśli Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie w niedzielę odwołana, premier nie będzie mógł wprowadzić do stołecznego ratusza komisarza" - pilnie informuje Rzeczpospolita!:
      www.rp.pl/artykul/1040443,1055921-Referendum-wazne--wybory-pewne.html
    • darima_ka Re: Referendum 12.10.13, 10:58
      https://fotkihanuli1950.blox.pl/resource/hgw5.jpg
    • rena-ta49 Re: Referendum kto wygrany , 14.10.13, 13:33
      a kto przegrany?
      Na pewno przegrała demokracja a wygrało partyjniactwo.
      Prawdziwe oblicze pokazali premier DT nawołujący do nieuczestniczenia w referendum i prezydent miłościwie nam panujący B.Komorowski.
      Jeśli w wyborach tez będzie taka frekwencja,to czarno to widzę.
      • lvova Renia.... 19.10.13, 12:09
        ...dlaczego przegrała demokracja,wytłumacz?
    • tadeusz_ski.51 Re: Referendum 14.10.13, 16:32
      Gdyby na stanowisku Prezydenta Warszawy była osoba posiadająca chociaż cień godności, po takim wyniku natychmiast sama by ustąpiła.
      --
      • darima_ka Re: Referendum 14.10.13, 17:48
        Wśród polityków pojęcie honor nie istnieje,
        tu liczy się utrzymanie się na stołku za wszelką cenę.
        • grzech_o_1 Re: Referendum 14.10.13, 19:33
          Oczywiście w pewnym uproszczeniu.
          - Polityka, to sztuka zdobycia władzy i UTRZYMANIA jej!
          • czarek_sz Re: Referendum 14.10.13, 20:29
            Myślisz Grześku że to referendum coś zmieni ? nie, niczego nie zmieni w mentalności przepraszam ale polactwa. Myślę że wiesz o co mi biega. Pzdr i wszystkiego dobrego.
            • wirujacypunkt Re: Referendum 14.10.13, 21:00
              Sztuką jest przyznanie się do przegranej i pogratulowanie zwycięzcy.

• czarek_sz Re: Referendum 14.10.13, 21:41
                Pyrrusowe to zwycięstwo. Swoją drogą jak pasi Ci Gronkowiec to dawaj mi kasę ze podwyżki za śmieciowe i za co. Podać nr konta na priv ? miłośniczko podwyżek smile płacą Ci za to co piszesz ?
                • wirujacypunkt Re: Referendum 14.10.13, 22:08
                  Nie piszę z WARSZASWY !!!
                  Czy tobie Sakiewicz płaci, bo tak tańczysz jak on zagra.
                  A z porażką należy pogodzić się jeżeli ma się honor.
                  Kaczyński dla Was przegrał referendum i do niego miejcie pretensje.
                  • czarek_sz Re: Referendum 14.10.13, 22:47
                    Boże !! Kobieto !!! mi to obojętne jest, że HGW nadal jest preziem. Myślisz że podnieca mnie to że nie została odwołana ? nie, fruwa mi to. Szkoda mi miasta bo ono zdycha pod Jej rządami. Jak i cała Polska zdycha pod rządami PO, takie długi, na pokolenia, spłacisz je ,Twoje dzieci je spłacą ? tak, martwi mnie to bo to mój kraj i boleję nad przyszłością moich dzieci ale co zrobić.
                    Szkoda że takie osoby jak Ty, nie młoda przecież jest, mają w de przyszłość następnych pokoleń. Sory ale szkoda mi Ciebie. Co robiłaś w osiemdziesiątych ? pewnie odbierałaś ode mnie trzęsącymi rękami gazetki z drugiego obiegu smile miłego. Cz.
                    • rena-ta49 Re: Referendum 15.10.13, 13:28
                      Jednego mogą Warszawiacy być pewni, że Hanna Gronkiewicz-Waltz przez ten rok pokaże ile niemożliwego jest w stanie obrócić w możliwe, aby tylko wskoczyć na kolejną kadencję posady w ratuszu.
                      Co już w trakcie ostatniego okresu przed Referendum pokazała,a co z pewnością wyszło na dobre mieszkańcom stolicy.
                      Wniosek nad rządzącymi zawsze ktoś powinien stać z "batem" referendalnym?
                      Nagle dało się obniżyć ceny biletów ,wiele obiektów zakończyć i otworzyć?
              • tadeusz_ski.51 Re: Referendum 15.10.13, 08:11
                wirujacypunkt napisał:
                > Sztuką jest przyznanie się do przegranej i pogratulowanie zwycięzcy.
                ----------------
                • czarek_sz Re: Referendum 15.10.13, 12:24
                  Dobre pytanie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka