rena-ta49 23.12.14, 07:01 Nadziei – by nie opuszczała, radości – by rozweselała, miłości – by obrodziła, dobroci – by zawsze była – … życzę z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Wesołych Świąt 23.12.14, 15:13 Zdrowych Radosnych Spokojnych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim uczestnikom i bywalcom forum Bez granic. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wesołych Świąt 23.12.14, 20:19 m.maska napisała: > I żeby reniferek w końcu coś dojrzał dorzucam mu kolegę Radosnych Świąt Odpowiedz Link
m.maska Re: Wesołych Świąt 23.12.14, 21:03 al-szamanka napisała: > I żeby reniferek w końcu coś dojrzał dorzucam mu kolegę > > > > > Radosnych Świąt hm... ale ten terniferek to za rok juz bedzie z odchowanym przychowkiem Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Wesołych Świąt 24.12.14, 11:24 odrobinę złośliwi sa Niemcy w stosunku do nas- w podpisie do obrazka widnieje "Boże Narodzenie w Polsce " Odpowiedz Link
darima_ka Re: Wesołych Świąt 23.12.14, 18:28 Niech pod świąteczną choinką znajdzie się radość, szczęście, życzliwość, wzajemne zrozumienie i spełnienie marzeń. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wesołych Świąt 23.12.14, 20:15 Wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT BOZEGO NARODZENIA... Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Wesołych Świąt 24.12.14, 11:17 Ja ,niestety, nie umiem nic wklejać ,więc tylko ustnie życzę wszystkim zdrowia, miłości i pokoju ducha Odpowiedz Link
amityr Re: Wesołych Świąt 24.12.14, 18:46 O tej porze wszyscy się godzą.Jeżeli w czymkolwiek komuś uchybiłem,obraziłem, przepraszam i proszę o wybaczenie. Odpowiedz Link
inka-1 Re: Wesołych Świąt 24.12.14, 21:16 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak W jaki sposób właściwie każdy sobie marzy. Wszystkim znajomym i odwiedzającym Bez Granic ...zawsze pamiętająca o Was inka -1 Odpowiedz Link