rena-ta49 28.04.15, 19:17 Chodzi nie o to, tylko żeby to Wyborcza dostała więcej - ze spółek skarbu państwa i spółek dobrze żyjących z państwem. I komentarze w necie: www.youtube.com/watch?v=F5SElvROwko t.co/8GFW7P8Vg7 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Człowiek Roku Giewu-PBK 28.04.15, 19:19 www.youtube.com/watch?v=D-eQZL5taFg Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Człowiek Roku Giewu-PBK 28.04.15, 19:28 Arkadiusz Wądołowski · Najbardziej aktywny komentator Jestem za. Bronek jako dekoder Polsatu sprawdził się znakomicie i tytuł mu się należy, ale czemu tylko roku a nie wszech czasów wszak to nowatorskie podejście. Prezydent DEKODER pierwszy i jedyny na świecie.A szoguna chyba też zaprosili bo ktoś musi foty pstrykać. Król europy ma czego gratulować, żyrandol jak wisiał tak wisi i Bronek jako dozorca sprawdził się znakomicie.Są szanse że poradzi sobie z tym odpowiedzialnym zadaniem w następnej kadencji.TYTUŁ ROKU KIEŁBASY WYBORCZEJ TO BRZMI DUMNIE. natemat.pl/140997,bronislaw-komorowski-zostanie-czlowiekiem-roku-gazety-wyborczej-na-9-dni-przed-druga-tura-wyborow#comments-140997 Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Człowiek Roku Giewu-PBK 28.04.15, 19:38 Qrwy się ustawiają od początku. W mojej fabryce podzielili zakład ja tort. Co wydział to spółka zoo a przy niej prezes itd. Doili nas qrwy jak końskie pijawki a mnie dodatkowo z zemsty za opozycję. Swoje przeszedłem ale odkułem się i na cztery łapy spadłem. Ale te czerwone kurwy na osiem łap spadły i to mnie boli. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Człowiek Roku Giewu-PBK 28.04.15, 19:51 Bronisław Komorowski Człowiekiem Roku "GW". Wojciech Łączewski Sędzią Roku. Cezary Grabarczyk, jak rozumiem, Ministrem Roku Odpowiedz Link
m.maska Re: Człowiek Roku Giewu-PBK 28.04.15, 21:31 czarek_sz napisał: > Sram na to uwierz mi Reniu Wcale nie Czarek... bo trzesie Cie na sama mysl, ze tacy ludzie rzadza Twoim krajem... mnie tez trzesie... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Człowiek Roku Giewu-PBK 28.04.15, 20:40 twitter.com/RGerwatowski/status/593095290871271424? on im 41 odznaczeń na urodziny GW, oni jemu człeka roku przed wyborami..." Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Człowiek Roku Giewu-PBK 29.04.15, 19:33 Jak ja słyszę że GW kogoś dekoruje albo Brąk coś komuś przypina to od razu dostaje sraczki i goni mnie jak psa. Odpowiedz Link