Dodaj do ulubionych

Szantaz tesciowej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
Postawiła mnie pod przysłowiową ścianą. To wariatka, chce żebym zostawił żonę
dla niej. Mam dość jej intryg i tego jej żałosnego uwodzenia mnie. Kocham
swoją żonę i nie pozwole tej babie żeby mieszała w naszym małżeństwie. Ręce
mi opadają kiedy nastawia swoją córkę przeciwko mnie. Już nie wiem jak mam
postępować z tym człowiekiem :-(
Obserwuj wątek
    • f.l.y Re: Szantaz tesciowej 20 lat temu
      pod ścianą to mogła Cię postawić, jakby coś na Ciebie miała....a ma?

powiedz o tym żonie i już...nie ma nic gorszego w związku jak niedopowiedzenia
      i jakieś tajemnice...
      powiedz żonie: zauważyłaś, że Twoja mama dziwnie się w stosunku do mnie
      zachowuje? o co jej chodzi? może ją razem zapytamy przy następnej okazji?

jest oczywiste że teściowa się wyprze...ale będzie już wiedziała, że nie masz
      tajemnic przed żoną...

jeśli żona się dowie, że masz przed nią jakąkolwiek tajemnicę związaną z matkę,
      to klapa - może przestać Ci ufać....

wyjaśnij tę sprawę....
    • Gość: Matylda Re: Czy cię już uwiodła? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Przedmówczyni ma rację. Teściowa ma przewagę jeśli ma cię czym szantażować.
      Jeśli jeszcze nie to musisz powiedzieć żonie ale na miły Bóg, zrób to
      delikatnie bo to będzie szok dla dziewczyny. Matka - rywalką? Nie wiem czy
      uwierzy i ty wyjdziesz na wariata.
      • Gość: inna Re: Czy cię już uwiodła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Nagraj tesciową w akcji na ukrytą kamerę, ewentualnie na dyktafon. Bez dowodu
        rzeczowego masz małe szanse, że żona uwierzy tobie a nie jej. Metoda może
        paskudna ale chyba nie masz innego wyjścia.
        • Gość: Artur Re: Czy cię już uwiodła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
          Na litość boską chyba istnieja inne sposoby udowodnienia swojej niewinności w
          tej sprawie, a notabene nie zrobiłem nic złego i mam czyste sumienie.Nie chcę
          bawić się w śledczego i jakieś podchody,żona powinna wierzyć mi na słowo,
          przeciez mi ufa! Teściowa to podstępna kobieta i kokietuje każdego faceta,
          niestety na mnie to nie działa. Przez jakiś czas myślałem że to sposób żeby się
          mnie pozbyć z życia córki ale widze że jednak przemawia przez nia
          niepochamowany seksualny głód. To typowy przypadek krzyczącej 60- latki.
          • Gość: ewa Re: Czy cię już uwiodła? IP: 80.54.169.* 20 lat temu
            Gość portalu: Artur napisał(a):

Kobieta 60 letnia kokietuje facetów?Weż no facet przelecz sie u psychiatry.

ale widze że jednak przemawia przez nia
            > niepochamowany seksualny głód.

I suchość pochwy!
    • gusia40 Re: Szantaz tesciowej 20 lat temu
      Przed teściową udawaj niekumatego osła , nie rozum o co się jej rozchodzi
      obracaj wszystko w żart a żonie opowiadaj jaka żartownisia jest z jej matki,ze
      tylko jedno jej na myśli.Wtedy na pewno żona zastanowi się nad zachowaniem
      matki.Może zwróci uwagę na pewne sytyacje ,na które umykały dotąd jej
      uwadze.Jeżeli powiesz prosto z mostu może ci nie uwierzyć.Będzie uważała ,że
      przesadzasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka