rena-ta49 03.06.15, 14:01 Pogoda jak marzenie,trzeba ten łikend wykorzystać na maxa. Na pewno jakieś grillowanie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krytyk2 Re: Długi weekend 03.06.15, 14:10 rena-ta49 napisała: > Pogoda jak marzenie,trzeba ten łikend wykorzystać na maxa. Odpowiedz Link
opuncja.figowa.1 Re: Długi weekend 03.06.15, 20:12 Jestem chętna na wszystko i biorę w ciemno, tylko kto wyżywi rodzinę? Odpowiedz Link
opuncja.figowa.1 Re: Długi weekend 03.06.15, 23:38 Właśnie nie, urlopuję, dlatego będę stała przy garach przez 4 dni. Aczkolwiek, aczkolwiek w piąteczek grilluję na babskim combrze, a jutro jestem umówiona na przejażdżkę rowerową Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Długi weekend 04.06.15, 08:55 Dzisiaj w większości sklepy zamknięte ,to ruch na drogach będzie mniejszy, też wybiorę na się rowerową przejażdżkę. Mam stresa kiedy widzę dużo aut na drodze. Odpowiedz Link
opuncja.figowa.1 Re: Długi weekend 04.06.15, 21:20 Mam tak samo, dlatego po mieście jeżdżę tylko po ścieżkach lub chodnikach, a potem mknę byle dalej od zgiełku, smrodu i hałasu. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Długi weekend 04.06.15, 22:21 opuncja.figowa.1 napisała: > Mam tak samo, dlatego po mieście jeżdżę tylko po ścieżkach lub chodnikach, a po > tem mknę byle dalej od zgiełku, smrodu i hałasu. Też staram się po ścieżkach rowerowych jeździć,ale nie wszędzie takowe są i czasem trzeba jakiś odcinek przejechać po chodniku,lub wręcz po ulicy. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Długi weekend 04.06.15, 22:30 Też mam podobnie. Jeżdżę/jeździmy tam gdzie jest spokój, cisza i czyste powietrze. Ale rowerem jeżdżę także po ulicach ponieważ nie wszędzie można dojechać ścieżkami rowerowymi. opuncja.figowa.1 napisała: > Mam tak samo, dlatego po mieście jeżdżę tylko po ścieżkach lub chodnikach, a po > tem mknę byle dalej od zgiełku, smrodu i hałasu. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Długi weekend 05.06.15, 06:30 W mojej dzielnicy powstają ścieżki rowerowe,ale to wciąż za mało. Ulicy się boję. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Długi weekend 03.06.15, 21:02 Aż tak się forsować nie będę Leniwa jestem,na rowerze co najwyżej 10km. Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Długi weekend 03.06.15, 23:52 mnie też się nie chce,ale ostatnio musialem zgodzić się /po kilku latach namawiania/na wyjazd z synem w Sudety.Fakt,zdychalem na podejściach,wzdychalem przy kolejnych średniowiecznych freskach ,ale gdy wieczorem pierwszego dnia usiedliśmy przy piwie na kwaterze miale wrazenie ,ze minęło od rana z 3-4 dni.Wspaniale uczucie bolących wszystkich członków Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Długi weekend 04.06.15, 08:58 krytyk2 napisał: > mnie też się nie chce,ale ostatnio musialem zgodzić się /po kilku latach namawi > ania/na wyjazd z synem w Sudety.Fakt,zdychalem na podejściach,wzdychalem przy k > olejnych średniowiecznych freskach ,ale gdy wieczorem pierwszego dnia usiedliśm > y przy piwie na kwaterze miale wrazenie ,ze minęło od rana z 3-4 dni.Wspaniale > uczucie bolących wszystkich członków To prawda ,że odpoczynek po takim zmęczeniu jest słodki Odpowiedz Link
opuncja.figowa.1 Re: Długi weekend 04.06.15, 21:17 Najbardziej lubię ten moment, kiedy się w końcu wdrapię na szczyt, aby błogo podziwiać widoki bądź kiedy zasiadam w schronisku z kanapką i kawą w termosie Aczkolwiek w Sudetach schronisk mało. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Długi weekend 04.06.15, 22:24 opuncja.figowa.1 napisała: > Najbardziej lubię ten moment, kiedy się w końcu wdrapię na szczyt, aby błogo po > dziwiać widoki bądź kiedy zasiadam w schronisku z kanapką i kawą w termosie > Aczkolwiek w Sudetach schronisk mało. Ja jestem zakochana w Bieszczadach i tamtejszych połoninach. Na urlop wybiorę się na pewno w tamte rejony. Odpowiedz Link
m.maska Re: Długi weekend 05.06.15, 00:52 Ja srode i czwartek mialam tak wyczerpujacy, ze reszte weekendu przeznaczam na odpoczynek Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Długi weekend 05.06.15, 06:32 Odpoczywaj ,mam nadzieję,że pogoda dopisuje? Odpowiedz Link
m.maska Re: Długi weekend 05.06.15, 09:37 Pogoda tak dopisuje, ze mozna tylko odpoczywac w domu za spuszczonymi roletami... dzisiaj ma byc 36°... szalenstwo... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Długi weekend 05.06.15, 12:49 Ja się bardzo cieszę. W domu mam okna roletami zasłonięte,wentylator chodzi. Po obiedzie ewakuuje się z domu w plener. Odpowiedz Link
webinkaxd88 Re: Długi weekend 11.02.16, 12:29 Pamiętam, że wynajeliśmy apartamenty w górach i szczerze nie chciało nam się wychodzić tak było tam przyjemnie. Dopiero popołudniu ruszaliśmy na szlaki w Zieleńcu. Super miejsce i bardzo fajne noclegi. Odpowiedz Link