Dodaj do ulubionych

Kompromitacji Bula cd

25.07.15, 11:53
beem.deep.salon24.pl/660484,b-komorowski-w-tym-roku-1-wrzesnia-bedzie-5-sierpnia
Ciekawe kogo przed wypadem do Ruskiej Budy /gdzie jego miejsce/ odznaczy Bul - Kiszczaka i pośmiertnie Jaruzelskiego ? wszak to jego przyjaciele, idole i doradcy więc wypadałoby jak najbardziej.
Obserwuj wątek
    • wiseacres Re: Kompromitacji Bula cd 25.07.15, 15:53
      Powiem tak, że Komorowski to taki chłopek roztropek.Starał się nikomu nie zaszkodzić i zaszkodził sam sobie. Zobaczymy jak Kobza zagra. Co niektórzy już na początku zaczynają by nerwowi. Tak czy siak obiecanki nie mogą być cacanki. A tu trzeba grać i niema ten, tego, że nuty poszły się je..ć.
      • czarek_sz Re: Kompromitacji Bula cd 25.07.15, 16:25
        Przeczytaj książkę dziennikarza śledczego Sumlińskiego zatytułowaną 'Niebezpieczne związki Komorowskiego' to dowiesz się kim był i kim jest ten człowiek.
        • wiseacres Re: Kompromitacji Bula cd 25.07.15, 16:49
          Hehehe, kiedyś kazano mi czytać też jedna książkę i do dzisiaj nawet drobne mi się nie zgadzają.
        • ravenheart1 Re: Kompromitacji Bula cd 06.08.15, 15:45
          czarek_sz napisał:

> Przeczytaj książkę dziennikarza śledczego Sumlińskiego zatytułowaną 'Niebezpiec
          > zne związki Komorowskiego' to dowiesz się kim był i kim jest ten człowiek.

Jest takie powiedzenie "tonący brzydko się chwyta" i to wystarczy za cały komentarz do "dzieła" tego obrotnego cwaniaczka/załatwiacza, a nie jakbyć chciał go tytułować "dziennikarza śledczego" ...
          • czarek_sz Re: Kompromitacji Bula cd 06.08.15, 21:01
            Dla Ciebie medialny autorytet i ekspert to Jerzy Urban dla mnie Urban to ludzki śmieć i bladź a tacy jak Sumliński to dziennikarz z krwi i kości dla którego prawda w tym o czym pisze to podstawa działania. Każdy ma taki autorytet na jaki zasługuje smile
            • ravenheart1 Re: Kompromitacji Bula cd 07.08.15, 09:33
              Pisałem może gdzieś że uważam Urbana za autorytet ?

Nie, ja po prostu za autorytet nie uważam cwaniaczka/załatwiacza, któemu czasem zdarzało się coś pisywać ...
              • rena-ta49 Re: Kompromitacji Bula cd 07.08.15, 13:30
                Rav napisał:
                "Nie, ja po prostu za autorytet nie uważam cwaniaczka/załatwiacza, któemu czasem zdarzało się coś pisywać ...

O jacie , w PO roi się od cwaniaczków , załatwiaczy i przekrętasów ,a ty jesteś w nich tak zakochany,że przytoczę tylko Grabarczyka ,Biernata ,to tak na gorąco.
                Jeśli trzeba to zaraz podlinkuję więcej?
              • rena-ta49 Re: Kompromitacji Bula cd 07.08.15, 13:46
                ravenheart1 napisał:

> Pisałem może gdzieś że uważam Urbana za autorytet ?
                >
                > Nie, ja po prostu za autorytet nie uważam cwaniaczka/załatwiacza, któemu czasem
                > zdarzało się coś pisywać ...

Tu masz prawdziwego załatwiacza:
                " FAKT O BIERNACIE: KUPIŁ DZIAŁKĘ ZA 14% WARTOŚCI: “Mnożą się wątpliwości dotyczące majątku Andrzeja Biernata (55 l.). Dla CBA podejrzana była szczególnie kwestia zakupu blisko 1,5 ha działki w Mirosławicach (woj. łódzkie). Pytań jest kilka. Skąd były już minister sportu miał na nią pieniądze? Dlaczego przepisał ją na córkę, by nie musieć wykazywać transakcji w oświadczeniu majątkowym? I jakim cudem za grunty warte co najmniej 700 tys. zł zapłacił siedem razy mniej?”"
              • rena-ta49 tu masz prawdziwego cwaniaczka,załatwiacza 07.08.15, 14:12
                300polityka.pl/live/2015/08/07/
                i tak co drugi PO-owiec
    • wiseacres Re: Kompromitacji Bula cd 25.07.15, 16:54
      Czego to się w książkach n ie pisze. Ile może być prawdy a ile fałszu czy nienawiści w samej Biblii. A takie coś , to zero.Ktoś chce błysnąć i pisze pierdoły. Nie mówię ,że akurat o Bulu i innym sokidaruchu czy komuchu. Tak na marginesie ciekawe, to co on wykładał tym biednym alumnom, zdaje się w Skierniewicach.
    • ravenheart1 Re: Kompromitacji Bula cd 06.08.15, 15:43
      Jaruzelskiego już nie musi.
      Zrobił to za niego nieudacznik L. Kaczyński smile
    • rena-ta49 Komorowski był ostatnim symbolem bylejakości 09.08.15, 21:19
      sięgającej jeszcze czasów PRL"
      Przykro mi było, gdy popełniał gafy. Takie rzeczy jak błędy w ortografii. Niuanse. Przykre nawet dla mnie, dla którego polski nie jest ojczystym językiem. Puenta klasy i stylu jest taka, że odchodzący prezydent zostawia Pałac z niemal pustym budżetem dla następcy.
      Klinijstra zdradza też, że za krytykę rządu i przychylne wypowiedzi pod adresem Prawa i Sprawiedliwości spotkały go nieprzyjemne komentarze, a także przestał otrzymywać propozycje pracy w Polsce.

Spotkałem się z sugestią, żeby mnie i koleżankę sympatyzującą z PiS usunąć z obsady Teatru TV. To jest konkret, żadna teoria spiskowa. To była konkretna wypowiedź redaktora odpowiedniej komórki w telewizji sugerującej, że moja koleżanka po fachu i ja mamy nie po kolei w głowie, że ‚odlecieliśmy’ skoro wypowiadamy się publicznie tak jak się wypowiadamy. Innym faktem jest to, że mniej więcej od katastrofy smoleńskiej i moich wypowiedzi, mam coraz mniej pracy w Polsce. Teraz głównie pracuję w Holandii, czyli nie ma zastrzeżeń co do moich kompetencji aktorskich czy reżyserskich
      wpolityce.pl/gwiazdy/261650-redbad-klijnstra-komorowski-byl-ostatnim-symbolem-bylejakosci-siegajacej-jeszcze-czasow-prl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka