rena-ta49 11.08.15, 18:40 to jedna z większych kreatur,czy on potrafi spojrzeć na swoją gębę z lustrze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Morozowski z TVN 11.08.15, 18:47 Red. Morozowski do Błaszczaka o wraku tupolewa: Zróbcie coś, zróbcie! Szacunek dla Błaszczaka. Ja bym na jego miejscu mocno przywaliła w tę SB-ecką twarz. "Tylko w momentach wyborów i przed wyborami naród odzyskuje suwerenność" Nałęcz Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Morozowski z TVN 11.08.15, 19:38 Nie ruszać gówna nie będzie śmierdziało! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Morozowski z TVN 11.08.15, 20:24 Morozowski to pospolity tow Szmaciak jakich wielu nie tylko w tej stacji ale i w innych GWno podobnych. Odpowiedz Link
wiseacres Re: Morozowski z TVN 11.08.15, 21:18 Nie dażę sympatią Morozowskiego ale czym i kim jest p. "Płaszczak", mówi co mu p. Jarosław na pisał. Nie mogę sobie przypomnieć żeby cos sam takl od siebie powiedział albo napisał.Co on w życiu zrobił. Fura, konto wypasione i to jak. Udaje, że jest wielkim patriotą. Fe. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Morozowski z TVN 11.08.15, 21:45 A co ma piernik do wiatraka ? Błaszczak jest prawą ręką Kaczyńskiego i wiadomo że reprezentuje linię Prezesa. Podobnie jak Kłamacz i Tusk reprezentują interesy Putina i Merkel. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Morozowski z TVN 12.08.15, 06:57 czarek_sz napisał: > A co ma piernik do wiatraka ? Błaszczak jest prawą ręką Kaczyńskiego i wiadomo > że reprezentuje linię Prezesa. Podobnie jak Kłamacz i Tusk reprezentują interes > y Putina i Merkel. On zdaje się tego nie rozróżnia,że co innego polityk ,a co dziennikarz. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Morozowski z TVN 12.08.15, 06:55 Ty nie rozróżniasz polityka,od dziennikarza? Media podobno mają być niezależne i bezstronne,wtedy jest to profesjonalne dziennikarstwo. A Kamiński-spocony misio to co mówi ,nie to co mu każą w partii PO? Odpowiedz Link
wiseacres Re: Morozowski z TVN 12.08.15, 11:37 Przepraszam, nie wiedziałem, że Płaszczak jest politykiem. Dobre. Ale się uśmiałem. Hahaha Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Morozowski z TVN 12.08.15, 14:01 wiseacres napisał(a): > Przepraszam, nie wiedziałem, że Płaszczak jest politykiem. Dobre. Ale się uśmia > łem. Hahaha Dokładnie takim samym jak Tusk,Kopacz i spocony misiek-Kamiński,a nawet jak Niesiołowski. Od Niesioła odróżnia go to ,że Niesioł jest niemożebnym chamem! Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Morozowski z TVN 12.08.15, 15:35 rena-ta49 napisała: > Od Niesioła odróżnia go to ,że Niesioł jest niemożebnym chamem! Fakt - Błaszczak jest zwykłym chamem - bez specjanych przydomków, po prostu zwykłym Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Morozowski z TVN 12.08.15, 15:55 ravenheart1 napisał: > rena-ta49 napisała: > > > > Od Niesioła odróżnia go to ,że Niesioł jest niemożebnym chamem! > > Fakt - Błaszczak jest zwykłym chamem - bez specjanych przydomków, po prostu zwy > kłym > Nie wiesz poczemu Niesioła schowała Platforma? hahaha Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Morozowski z TVN 13.08.15, 15:20 A co sie stało ze (Sz)macierewiczem i Krystynem Pawłowicz ? Pojechali na wakacje na czas kampanii i wyborów ? Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Morozowski z TVN 12.08.15, 15:38 rena-ta49 napisała: > Media podobno mają być niezależne i bezstronne,wtedy jest to profesjonalne dzie > nnikarstwo. Tak niezależne i bezstronne jak mendia Sakiewicza, albo Karnowskich ? Dziennikarze tak profesjonalni jak: Parejro, Stankiewicz, Kania, Gargas, Cenckiewicz, Warzecha, Targalski, Czabański, Wolski, Lichocka, Pospieszalski, Terlikowski itp. ? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Morozowski z TVN 12.08.15, 16:00 Tu masz niezależność gownianej i jej dziennikarzy, bo kto płaci ten wymaga ,co nie? Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Morozowski z TVN 13.08.15, 15:24 Rozumiem, że Gmyz, Warzecha czy Lisicki tez chodza na pasku PO-PSL ? A ci niewdzięcznicy jeszcze mieli czelność krytykowac rząd i to niejednokrotnie ... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Morozowski z TVN 13.08.15, 18:25 ravenheart1 napisał: > Rozumiem, że Gmyz, Warzecha czy Lisicki tez chodza na pasku PO-PSL ? > > A ci niewdzięcznicy jeszcze mieli czelność krytykowac rząd i to niejednokrotnie Tak,tak za 0,1 % są na pasku(szerokim) PO-PSL Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Morozowski z TVN 17.08.15, 14:37 rena-ta49 napisała: > ravenheart1 napisał: > > > Rozumiem, że Gmyz, Warzecha czy Lisicki tez chodza na pasku PO-PSL ? > > > > A ci niewdzięcznicy jeszcze mieli czelność krytykowac rząd i to niejednok > rotnie > > Tak,tak za 0,1 % są na pasku(szerokim) PO-PSL Co Ty za bazdety znów wypisujesz ? ! ? ! Paweł Lisicki - redaktor naczelny Rzepy do listopada 2011 r. Łukasz Warzecha - nadal publikuje w Rzepie Cezary Gmyz - do listopada 2012 reporter działu karjowego Rzepy GW dostawała 50 % a Rzepa "tylko" 35 % z puli rządowej. Stąd wniosek może byc tylko jeden: rząd opłaca własnych krytyków. Koniec świata ! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Morozowski z TVN 17.08.15, 15:21 Piszesz o czymś o czym kompletnie nie masz pojęcia! To że ktoś raz w tygodniu publikuje w jakiejś gazecie jeszcze nie znaczy, że ma tam etat! Wiesz co to wierszówki,na to nie trzeba etatu Nawet Gie-wu nie chce się przyznać ilu dziennikarzy zatrudnia na śmieciówkach! Nie każdy ma takiego farta jak ty i ma robotę w budżetówce. Warzecha jest publicystą tygodnika "W Sieci",chyba że ty widziałeś angaże tych dziennikarzy? twitter.com/lkwarzecha?lang=pl Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Morozowski z TVN 17.08.15, 15:31 pisałem gdzies o etatach, czy publikowaniu ? Poza tym skoro na funkcjonowanie gazety idzie kasa od rzadu, to de facto nawet taki rzadki publicysta tez pracuje za kasę rzadową ... Reszta bez komentarza - bo nie mój poziom. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Morozowski z TVN 17.08.15, 19:55 ravenheart1 napisał: > pisałem gdzies o etatach, czy publikowaniu ? > > Poza tym skoro na funkcjonowanie gazety idzie kasa od rzadu, to de facto nawet > taki rzadki publicysta tez pracuje za kasę rzadową ... > > Reszta bez komentarza - bo nie mój poziom. Masz rację ,nie twój poziom! > > Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Morozowski z TVN 17.08.15, 15:24 ravenheart1 napisał: > Rozumiem, że Gmyz, Warzecha czy Lisicki tez chodza na pasku PO-PSL ? > > A ci niewdzięcznicy jeszcze mieli czelność krytykowac rząd i to niejednokrotnie > ... > > I to jest niezależne dziennikarstwo,kiedy trzeba to chwalić a kiedy indziej ganić! Od Morozowskiego czegoś takiego się nie usłyszy,to funkcjonariusz na etacie w PO? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Morozowski z TVN 12.08.15, 18:05 Kopacz lepszym premierem niż Szydło,takie oto "złote myśli" wydalił dziś Morozowski Komorowski też był lepszym od Dudy, dlatego Komorowski nie jest prezydentem ,hahaha Odpowiedz Link
wiseacres Re: Morozowski z TVN 13.08.15, 18:50 Nie ma sie co tak podniecać. W przypadku powicia bliźniaków,żaden aktorzyna i tak nie wie , że takie Forum istnieje. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Morozowski z TVN 13.08.15, 20:10 wiseacres napisał(a): > Nie ma sie co tak podniecać. W przypadku powicia bliźniaków,żaden aktorzyna i t > ak nie wie , że takie Forum istnieje. > Najważniejsze ,że ty wiesz Odpowiedz Link