al.1 11.09.15, 17:48 zaraz po przyjeciu uchodzców w Niemczech. Vide komentarze. wiadomosci.onet.pl/swiat/arabia-saudyjska-chce-wybudowac-200-meczetow-w-niemczech/bwehbr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Zaistniała pilna potrzeba 11.09.15, 17:53 Aż dziw ,że jeszcze nie zablokowano możliwości komentowania. Oto jeden z komentarzy: "~ADAM : "Moi mili, ja nie jestem muzułmaninem ani idiotą i mnie nikt kitu ani ciemnoty nie wciśnie. To co się dzieje to jest regularna inwazja, nazywana w islamie Hijra (Hidżra), czyli zdobycie terenu wroga poprzez zasiedlenie, najczęściej pokojowe, bez walki". "Ja się tego boję bardziej niż większość z Was bo wiem jak to się prawdopodobnie skończy. Nikt mi nie powie że setki tysięcy młodych mężczyzn w wieku poborowym jadą tutaj ze strachu przed wojną. Nikt mi nie powie, że ludzie wychowani na bliskim wschodzie i w Azji dostosują się do naszych, tak, naszych europejskich wartości. Jestem Europejczykiem , religia jest moją prywatną drogą czczenia Boga, a nie stylem życia czy doktryną polityczną. Na pierwszym miejscu jestem człowiekiem, a wszystkie izmy zostawiam w domu..... Boje się ich, ponieważ oni narzucą nam w przeciągu kilku lat swój średniowieczny, feudalny i antydemokratyczny porządek, a ci którzy się nie dostosują będą prześladowani i mordowani. Matematyka nie kłamie: każdy z samotnych z Syrii ma pozostawioną gdzieś rodzinę, która korzystając z prawa UE ściągnie tutaj prędzej czy później, więc liczbę imigrantów należy już teraz pomnożyć razy 3 lub 4 lub 5, dzietność muzułmańskich rodzin z tamtego obszaru to 3 dzieci w górę, więc jeśli teraz mamy milion muzułmańskich małżeństw w Europie to za 20 lat będzie ich 3,4,5 razy więcej, optymistycznie licząc". "Jeszcze jedna rzecz która mi się rzuca w oczy: ci uchodźcy twierdza ze za przejazd o europy muszą płacić po kilka tysięcy dolarów - skąd takie rzesze rzekomo biednych ludzi którzy wszystko stracili, maja takie pieniądze ????? Ja nie mam złudzeń ze jest to "zaplanowana" gigantyczna akcja kolonizacji Europy" Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Zaistniała pilna potrzeba 11.09.15, 18:04 Dobry komentarz! Zgadzam się w pełni. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Zaistniała pilna potrzeba 11.09.15, 18:05 i zauważam, że ta "dobroczynna" Arabia Saudyjska, w dupie ma swoich "braci w wierze". Odpowiedz Link
al.1 Re: Zaistniała pilna potrzeba 11.09.15, 20:15 tadeusz_ski.51 napisał: > i zauważam, że ta "dobroczynna" Arabia Saudyjska, w dupie ma swoich "braci w wierze". No ale nie tak calkiem, chce im przeciez wybudowac dwie setki meczetów. Niemcy nie wydadza na to ani centa. Ale na serio, ani Japonia, ani Chiny nie pozwalaja na budowanie meczetów i nikt im sie do tego nie wtraca. Ta religia powinna zostac zdelegalizowana, tak jak faszyzm, bo propaguje czyny zabronione, m.in. okrucienstwo (niektórzy jednak z determinacja przekonuja, ze to religia pokoju): www.skepticsannotatedbible.com/quran/index.htm Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zaistniała pilna potrzeba 11.09.15, 18:25 Zaraz pewnie zablokują dodawanie komentarzy,przecież to naziści ,jak nas nazywa Michnik! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Zaistniała pilna potrzeba 11.09.15, 18:54 A ja wezmę wzór od NAJWYŻSZEGO i powiem: - Boże wybacz im, bo nie wiedzą co czynią! Odpowiedz Link
al.1 Biedny operator dźwigu 11.09.15, 21:39 Komentarze zablokowane chyba tu wiadomosci.onet.pl/swiat/dzwig-przewrocil-sie-na-meczet-w-mekce-kilkadziesiat-osob-zginelo/z9x36s bo nie widzę takiej możliwości. Odpowiedz Link