Dodaj do ulubionych

Tylko muzyka

04.10.15, 21:40
Na stacji Polsat. Od 20,5.
Klasyczne pranie mózgów młodemu pokoleniu. Piosenki o treści antykatolickiej i antypolskiej przechodzą bez szemrania. Treści prorodzinne i propolskie są odrzucane bez pardonu, mimo że są super wykonania. W Chinach byłaby za to czapa po jednodniowym procesie. Za działalność antypaństwową i wywrotową. U nas za to są ordery i awanse. Za propagowanie qrestwa i sodomii.
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Tylko muzyka 04.10.15, 21:56
      A ja oglądałam Konkurs Chopinowski i zachwycałam się wykonawcami z Azji.
      • czarek_sz Re: Tylko muzyka 04.10.15, 22:09
        Akurat tego polactwo nie ogląda. Wolą tańce z gwizdami i tym podobne pierdoły. Jaka inteligencja takie wybory.
      • cb456cc Re: Tylko muzyka 05.10.15, 17:52
        rena-ta49 napisała:

> A ja oglądałam Konkurs Chopinowski i zachwycałam się wykonawcami z Azji.

Mi najbardziej podobała się gra Tymka Biesa i Chińczyka Zhi Chao.

Cieszy mnie też to,ze 9 uczestników to studenci naszej bydgoskiej Akademii Muzycznej smile
        • wiseacres Re: Tylko muzyka 05.10.15, 19:12
          Jednemu , to tak łapy latały, że w klawiaturę nie mógł trafić. Kurcze.
          • rena-ta49 Re: Tylko muzyka 05.10.15, 20:34
            Czasem trema człowieka żżera.
    • ravenheart1 Re: Tylko muzyka 06.10.15, 15:14

A co jest antypolskiego w piosence rozrywkowej ?

O antykatolicyzmie nawet nie wspomnę, nie żyjemy w państwie wyznaniowym, więc to żadna zbrodnia ...

Chyba nie sądzisz że w takich konkursach ludzie będa spiewac Pierwszą Brygadę, albo Marsz Mokotowa ...
      • czarek_sz Re: Tylko muzyka 06.10.15, 16:31
        To jest mniej więcej coś podobnego jak dla GWnianych poprawnym jest para pederastów z adoptowanym dzieckiem a nagannym mężczyzna i kobieta jako małżeństwo z własnymi dziećmi.
        • cb456cc Re: Tylko muzyka 06.10.15, 17:01
          Ciekawe skąd wiesz co jest w tym programie skoro ogląda je tylko polactwo,a ty jesteś przecież prawdziwym Polakiem,patriotą i nie oglądasz takich programów.
          • czarek_sz Re: Tylko muzyka 06.10.15, 18:18
            A ty skąd wiesz co mówią w radiach które mają ryja i innych niezależnych szmatławcach skoro jako produkt GWnianych na ich polecenie tego nie słuchasz ?
            • cb456cc Re: Tylko muzyka 06.10.15, 18:33
              czarek_sz napisał:

> A ty skąd wiesz co mówią w radiach które mają ryja i innych niezależnych szmatł
              > awcach skoro jako produkt GWnianych na ich polecenie tego nie słuchasz ?

Znajdź choćby jeden link lub cytat z tych mediów które zacytowałem,niby zacytowałem,,,po prosty zmyślasz i manipulujesz jak zwykle smile Ot jesteś takim zwykłym małym pisowskim manipulatorem smile
              • wiseacres Re: Tylko muzyka 06.10.15, 19:50
                Ta uwaga ,krwi wymaga! hahaha
                • czarek_sz Legierski miał pełne pory 06.10.15, 20:38
                  Gdy chodziło podarcie koranu. Typowa ateistyczna tchórzliwa popierdółka która jak napisałem powyżzej.
                  wpolityce.pl/spoleczenstwo/267618-chcesz-pokazac-ze-masz-jaja-wez-te-ksiazke-i-podrzyj-ja-wipler-polozyl-przed-legierskim-koran-ten-nie-smial-dotknac-swietej-ksiegi-muzulmanow
              • czarek_sz Re: Tylko muzyka 06.10.15, 20:41
                Na głupoty jakie wypisujesz niczego nie trzeba szukać ani linkować. Wystarczy poczytać co piszesz ,jak próbujesz manipulować. Podszkol się u Urbana bo póki co cienko ci idzie smile
                cb456cc napisał:

> czarek_sz napisał:
                >
                > > A ty skąd wiesz co mówią w radiach które mają ryja i innych niezależnych
                > szmatł
                > > awcach skoro jako produkt GWnianych na ich polecenie tego nie słuchasz ?
                >
                > Znajdź choćby jeden link lub cytat z tych mediów które zacytowałem,niby zacytow
                > ałem,,,po prosty zmyślasz i manipulujesz jak zwykle smile Ot jesteś takim zwykłym
                > małym pisowskim manipulatorem smile
                • cb456cc czaruś... 06.10.15, 20:43
                  Bek smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka