wiseacres 19.10.15, 21:14 Debata była jak flaki z olejem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Po debacie 19.10.15, 21:49 Kopara /na metr w głąb i ramię w ramię/ na łopatkach. Odpowiedz Link
rena-ta49 Tymi zdjęciami Grecy mszczą się na Ewie Kopacz 20.10.15, 13:55 za straszenie Grecją www.thetoc.gr/politiki/article/i-daneza-prwthupourgosafanise-treis-omologous-tis-stis-brukselles Odpowiedz Link
rena-ta49 Turlam się:):) 20.10.15, 06:50 "Kopacz tak błagała o głosy na końcu, że aż drobniaki zacząłem pod telewizor rzucać." twitter.com/RafalCygan/status/656184533570596864?lang=pl Odpowiedz Link
wiseacres Re: Turlam się:):) 20.10.15, 09:17 Muszę stwierdzić, że jesteście nawiedzeni. Obie Panie były do dupy, które miały też za wielkie. Kompletne dno. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Turlam się:):) 20.10.15, 13:54 wiseacres napisał(a): > Muszę stwierdzić, że jesteście nawiedzeni. > Obie Panie były do dupy, które miały też za wielkie. > Kompletne dno. Hahaha Ja niczego więcej się nie spodziewałam,bo co można powiedzieć w 90 sekund, jeśli w dodatku Kopaczowa wciąż się wpiernicza pomiędzy wódkę a zakąskę. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Turlam się:):) 20.10.15, 17:42 Wynik debaty ocenili nauci na różnych portalach. Szydło zmiażdżyła Kopacz. Kulturą opanowaniem i konkretami. To nie ja tak twierdzę tylko Polacy. Wystarczy poczytać, nawet na portalu GW,co sądzą Polacy o debacie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Turlam się:):) 20.10.15, 18:07 czarek_sz napisał: > Wynik debaty ocenili nauci na różnych portalach. Szydło zmiażdżyła Kopacz. Kult > urą opanowaniem i konkretami. To nie ja tak twierdzę tylko Polacy. Wystarczy po > czytać, nawet na portalu GW,co sądzą Polacy o debacie. Dokładnie takie jest też moje zdanie. Ale komuniści z gownoprawdy i Żakowscy będą lemingom wmawiać ,że był remis Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Turlam się:):) 20.10.15, 18:23 Nie sądzę by lemingi wierzyły że Kopacz wygrała. Oni wiedzą że poległa i wiedzą też że PO kończy żywot. Są w szoku i pogubieniu i zostawieni sami sobie. Elektryczne Gitary śpiewały po 90 tym - to już jest koniec. Po 25.10 tę piosenkę trzeba będzie puszczać na okrągło. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Turlam się:):) 20.10.15, 18:53 Nawet GWniane przyznają że był remis ze wskazaniem na Beatę.O czym to świadczy ? o klęsce Kopacz. O mega klęsce. Bukmacherzy nawet nie nie stawiają grosza za złotówkę że wygra PO. To już jest koniec nie PO ale III RP jest koniec. Lepiej później niż wcale. Odpowiedz Link
wiseacres Re: Turlam się:):) 21.10.15, 11:45 I co wy z tego będziecie mieli? Zaraz się okaże jak zwykle. Wielkie g. To wszystko jest wielki pic. Chodzi o to żeby była i PO i PiS. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Turlam się:):) 21.10.15, 14:15 wiseacres napisał(a): > I co wy z tego będziecie mieli? Zaraz się okaże jak zwykle. Wielkie g. To wszys > tko jest wielki pic. Chodzi o to żeby była i PO i PiS. Ja juz jestem w takim wieku,ze nie wiele oczekuję. My mamy byt zapewniony,co nie znaczy ,że nie powinniśmy myśleć o dzieciach i wnukach. Czy Polska i Polacy mają juz zawsze być niewolnikami we własnym kraju? Wiesz ile każdy z nas jest zadłużony ,dziecko się rodzi i juz ma 80tyś zadłużenia. PO okradło ludzi z wszystkiego, gdzie jest kasa z prywatnych funduszy? Odpowiedz Link
m.maska Re: Turlam się:):) 21.10.15, 14:14 rena-ta49 napisała: > "Kopacz tak błagała o głosy na końcu, że aż drobniaki zacząłem pod telewizor rz > ucać." > twitter.com/RafalCygan/status/656184533570596864?lang=pl Z Kopacz wyszla taka wiocha, ze az obrzydzenie bierze: stawiala pytanie Szydlo i od razu zaczynala na nie odpowiadac, to skoro zna odpowiedz to po jaka cholere stawia pytania? trzeba ja bylo sama zaprosic do studia, stawialaby pytania i sama na nie odpowiadala... gorzej bylo, kiedy jej stawiano pytanie, wtedy jakos dzziwnie zmieniala temat i ani slowem nie odnosila sie do postawionego pytania, vide pytanie dotyczace tasm... Odpowiedz Link