Dodaj do ulubionych

Po debacie

19.10.15, 21:14
Debata była jak flaki z olejem.
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Po debacie 19.10.15, 21:38
      Kopara poległa. Demolka.
      • czarek_sz Re: Po debacie 19.10.15, 21:49
        Kopara /na metr w głąb i ramię w ramię/ na łopatkach.
        • rena-ta49 To widzieliście? :) 20.10.15, 06:51
          https://pbs.twimg.com/media/CRthsWcUAAEP7IC.png
          • rena-ta49 Re: To widzieliście? :) 20.10.15, 06:54
            https://pbs.twimg.com/media/CRtkkiHWoAAF86P.png
          • rena-ta49 Tymi zdjęciami Grecy mszczą się na Ewie Kopacz 20.10.15, 13:55
            za straszenie Grecją smile
            www.thetoc.gr/politiki/article/i-daneza-prwthupourgosafanise-treis-omologous-tis-stis-brukselles
    • rena-ta49 Turlam się:):) 20.10.15, 06:50
      "Kopacz tak błagała o głosy na końcu, że aż drobniaki zacząłem pod telewizor rzucać."
      twitter.com/RafalCygan/status/656184533570596864?lang=pl
      • wiseacres Re: Turlam się:):) 20.10.15, 09:17
        Muszę stwierdzić, że jesteście nawiedzeni.
        Obie Panie były do dupy, które miały też za wielkie.
        Kompletne dno.
        • rena-ta49 Re: Turlam się:):) 20.10.15, 13:54
          wiseacres napisał(a):

> Muszę stwierdzić, że jesteście nawiedzeni.
          > Obie Panie były do dupy, które miały też za wielkie.
          > Kompletne dno.

Hahahasmilesmile
          Ja niczego więcej się nie spodziewałam,bo co można powiedzieć w 90 sekund,
          jeśli w dodatku Kopaczowa wciąż się wpiernicza pomiędzy wódkę a zakąskę.
          • czarek_sz Re: Turlam się:):) 20.10.15, 17:42
            Wynik debaty ocenili nauci na różnych portalach. Szydło zmiażdżyła Kopacz. Kulturą opanowaniem i konkretami. To nie ja tak twierdzę tylko Polacy. Wystarczy poczytać, nawet na portalu GW,co sądzą Polacy o debacie.
            • rena-ta49 Re: Turlam się:):) 20.10.15, 18:07
              czarek_sz napisał:

> Wynik debaty ocenili nauci na różnych portalach. Szydło zmiażdżyła Kopacz. Kult
              > urą opanowaniem i konkretami. To nie ja tak twierdzę tylko Polacy. Wystarczy po
              > czytać, nawet na portalu GW,co sądzą Polacy o debacie.

Dokładnie takie jest też moje zdanie.
              Ale komuniści z gownoprawdy i Żakowscy będą lemingom wmawiać ,że był remissmilesmile
              • czarek_sz Re: Turlam się:):) 20.10.15, 18:23
                Nie sądzę by lemingi wierzyły że Kopacz wygrała. Oni wiedzą że poległa i wiedzą też że PO kończy żywot. Są w szoku i pogubieniu i zostawieni sami sobie. Elektryczne Gitary śpiewały po 90 tym - to już jest koniec. Po 25.10 tę piosenkę trzeba będzie puszczać na okrągło.
                • rena-ta49 Re: Turlam się:):) 20.10.15, 18:48
                  U gry masz sondaż
                  Wygrała B.Szydło.
                  • czarek_sz Re: Turlam się:):) 20.10.15, 18:53
                    Nawet GWniane przyznają że był remis ze wskazaniem na Beatę.O czym to świadczy ? o klęsce Kopacz. O mega klęsce. Bukmacherzy nawet nie nie stawiają grosza za złotówkę że wygra PO. To już jest koniec nie PO ale III RP jest koniec. Lepiej później niż wcale.
                    • wiseacres Re: Turlam się:):) 21.10.15, 11:45
                      I co wy z tego będziecie mieli? Zaraz się okaże jak zwykle. Wielkie g. To wszystko jest wielki pic. Chodzi o to żeby była i PO i PiS.
                      • rena-ta49 Re: Turlam się:):) 21.10.15, 14:15
                        wiseacres napisał(a):

> I co wy z tego będziecie mieli? Zaraz się okaże jak zwykle. Wielkie g. To wszys
                        > tko jest wielki pic. Chodzi o to żeby była i PO i PiS.

Ja juz jestem w takim wieku,ze nie wiele oczekuję.
                        My mamy byt zapewniony,co nie znaczy ,że nie powinniśmy myśleć
                        o dzieciach i wnukach.
                        Czy Polska i Polacy mają juz zawsze być niewolnikami we własnym kraju?
                        Wiesz ile każdy z nas jest zadłużony ,dziecko się rodzi i juz ma 80tyś zadłużenia.
                        PO okradło ludzi z wszystkiego, gdzie jest kasa z prywatnych funduszy?
      • m.maska Re: Turlam się:):) 21.10.15, 14:14
        rena-ta49 napisała:

> "Kopacz tak błagała o głosy na końcu, że aż drobniaki zacząłem pod telewizor rz
        > ucać."
        > twitter.com/RafalCygan/status/656184533570596864?lang=pl

Z Kopacz wyszla taka wiocha, ze az obrzydzenie bierze: stawiala pytanie Szydlo i od razu zaczynala na nie odpowiadac, to skoro zna odpowiedz to po jaka cholere stawia pytania? trzeba ja bylo sama zaprosic do studia, stawialaby pytania i sama na nie odpowiadala... gorzej bylo, kiedy jej stawiano pytanie, wtedy jakos dzziwnie zmieniala temat i ani slowem nie odnosila sie do postawionego pytania, vide pytanie dotyczace tasm...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka