rena-ta49 03.05.18, 21:50 Nie zdążyłam dojechać do domu, solidna burza przeszła dziś. Teraz nadchodzi kolejna. Od prawie miesiąca nie było deszczu,dziś chyba oberwanie chmury. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Burzowo 03.05.18, 22:08 U mnie w nocy przeleciała burza, tak gdzieś o pierwszej. Waliło ładnie i błyskało, a potem rozpłynęło się pięknym deszczem - dzisiaj nie potrzebo walam podlewać Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Burzowo 04.05.18, 07:22 al-szamanka napisała: > U mnie w nocy przeleciała burza, tak gdzieś o pierwszej. Waliło ładnie i błyska > ło, a potem rozpłynęło się pięknym deszczem - dzisiaj nie potrzebo walam podlew > ać > > Zaczyna się czas burz,których nie lubię i się boję. Podoba mi sie burza ,kiedy oglądam ją przez okno. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Burzowo 04.05.18, 07:24 3 Maja był najcieplejszym dniem w tym roku. Najwyższa temperatura (29,9°C) była w Częstochowie. twitter.com/WasilewskiTomek/status/992271419735097344 Tak było.To było nie do wytrzymania. Teraz rześko. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Burzowo 04.05.18, 10:26 Czyli hustawka przewazyla w druga strone: u Was pogoda zmienia sie - i jednoczesnie poprawia sie u nas. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Burzowo 04.05.18, 13:26 a74-7 napisał: > Czyli hustawka przewazyla w druga strone: > u Was pogoda zmienia sie - i jednoczesnie poprawia sie u nas. U nas dzisiaj piękna, normalna pogoda z temp.20 st. To co było wczoraj nie było normalne, jak na wiosnę. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Burzowo 04.05.18, 10:23 rena-ta49 napisała: > al-szamanka napisała: > > > U mnie w nocy przeleciała burza, tak gdzieś o pierwszej. Waliło ładnie i > błyska > > ło, a potem rozpłynęło się pięknym deszczem - dzisiaj nie potrzebo walam > podlew > > ać > > > > > > Zaczyna się czas burz,których nie lubię i się boję. > Podoba mi sie burza ,kiedy oglądam ją przez okno. Mam to samo Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Burzowo 04.05.18, 13:29 Rower zostawiłam na działce i poszłam na autobus. Kiedy wysiadłam, to było oberwanie chmury. Kiedy zdecydowałam się iść do domu to ulicami i chodnikami płynęły strumienie wody. Zastanawiałam się zdejmować sandały i iść na bosaka,wody było po kostki. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Burzowo 08.05.18, 19:25 No i robi się ciemno,zaraz się zacznie....na razie z daleka słychać odgłosy grzmotów Odpowiedz Link
rudka-a Re: Burzowo 09.05.18, 17:09 Jakos tak złowrogo sie robi.... chmurzyska nieciekawe, coś się ciemnawo robi... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Burzowo 09.05.18, 17:12 rudka-a napisała: > Jakos tak złowrogo sie robi.... > chmurzyska nieciekawe, coś się ciemnawo robi... > > > U mnie na razie spokojnie,ale pewnie od Ciebie przyjdzie i do mnie. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Burzowo 09.05.18, 17:21 Mruczy już... nie lubię burzy, bo się po prostu boję... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Burzowo 12.05.18, 06:35 rudka-a napisała: > Mruczy już... > nie lubię burzy, bo się po prostu boję... > > Ja też boje się burz,lata temu popaliło mi sprzęt w domu. Jednak w domu czuje się bezpieczniej. Odpowiedz Link