Dodaj do ulubionych

jestem durną zabobonną babą

29.08.16, 16:45
Staram się używać rozumu na codzień niestety dzisiaj coś mnie oczadziło- może ta burzowa pogoda i wyciągnęłam z kąta Tarota który w odp na b ważne pytanie pokazał rzeczy straszne. Nie wiem dlaczego robię takie głupoty. Jak teraz o tym nie myśleć i sprowadzić się na ziemię?
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 16:47
      a comci pokazal? moze zle interpretujesz?
      • niu13 Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 17:04
        Poronienie niestety jak sądzę. Jak można być takim debilem, będę teraz bez przerwy myślała
        • kira02 Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 17:15
          No glupota. Mi przyśnil sie pogrzeb szwagierki. Ico, mam o tym rozmyslac? Przeciez to tylko sen. Zapomnij o tym, wszystko bedzie dobrze.
        • asia_i_p Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 17:34
          Niu, jeżeli jesteś w ciąży, to nie ugryziesz tego teraz od strony racjonalnej.
          Ugryź to od strony wewnętrznej logiki tarota - tarot nie jest jednoznaczny, śmierć może oznaczać radykalne zmiany, a narodziny dziecka to są radykalne zmiany.
          • niu13 Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 17:41
            Wiem, hormony walą na mózg.
            Ale znałam się na tym kiedyś na tyle, żeby nie bać się karty śmierć. Inaczej wyszło, naprawdę ewidentnie. Walnąć mnie w łeb to mało.
            • asia_i_p Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 17:53
              Tarot to nie moja specjalność, ale wszędzie kładą w głowę, że tam nie może wyjść ewidentnie. Spróbuj znaleźć inną interpretację.
              Ewentualnie powróż sobie na coś oczywistego w niedługim okresie, jak się nie spełni, to się uspokoisz. wink
              • konsta-is-me Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 21:27
                Przeciez wiadomo ze samemu sobie sie nie wrozy.
    • lauren6 Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 17:56
      Układaj do skutku, aż wyjdzie dobrze
    • cosmetic.wipes Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 21:37
      No proszę cię, przecież to bzdety.
    • larrisa Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 21:45
      Nie wiem skąd u tyłu kobiet taka skłonność do dołowania.
      • niu13 Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 21:54
        wychowanie w poczuciu winy i wstydu
        • alpepe Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 22:10
          ale chyba nie wiary katolickiej, ta by kazała ci się trzymać z dala od kart. Zapytałam ci tarota za pomocą dwóch kart wprost o poronienie. odpowiedź Koło fortuny i Paź denarów.
          Ocen sama.
        • larrisa Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 22:11
          To było kiedyś, teraz robisz to sobie sama.
    • eliszka25 Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 22:07
      tarota nie stawia sie samemu sobie, wychodzi niewiarygodnie. tak sobie tlumacz!

a tak w ogole, to ja w ciazy tez miewalam rozne jazdy. raz krotko przed porodem mi sie snilo, ze urodzilam moje dziecko sama w jakiejs rzece. sen byl tak realistyczny, ze jak sie obudzilam, to sprawdzalam, czy ja aby jeszcze w ciazy jestem i nawet do lozeczka zajrzalam, czy faktycznie puste big_grin
      • niu13 Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 22:15
        dzięki kochane już mi lepiej. Wytłumaczenie że stawianie sobie nie jest wiarygodne kupuję w 100%😊
    • bei Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 23:18
      Niu, kochana Niu....
      Gdy chodzilam ( lezalam ) w ciazy, to co tam tarot- kazdy medyk mi zle wieszczyl.
      Medycyna byla zlowrozbna, moje cialo krwawilo intensywnymi krwotokami, krzyczalo brakiem hormonow, chorymi czynnosciami skurczowymi, szew okrezny spadal, roslo rozwarcie, pecherz pekal, wody saczyly sie, lzy lalam, i jakby malo bylo wora patologii to co troche mialam mega infekcje.
      No to co- mowilam sobie- dam rade, bedzie dobrze!
      I bylo. Donosilam za kazdym razem zdrowe dziecko, czas pokazal, ze madre i przystojne.
      Tarot- jak chcesz wierzyc, to pomysl, ze smierc w nim oznacza zamykanie etapu, moze wygasnie jakas ansa, moze umra problemy, moze agonii ulegna problemy
      Bedzie dobrze, bedze dobrze- ta mantra dzialasmile!
      • niu13 Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 23:22
        uch ale to nie była żadna śmierć tylko 9 puch- umiarkowanie- 9 mieczy. Kto wie ten zadrży nad moim losem😉
        • konsta-is-me Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 23:43
          Czyli dobr,e, w 9Mieczach wlasnie teraz sie zadreczasz I swirujesz.
          Z nudow w tym Umiarkowaniu.
          Czyli wszystko sie zgadza big_grin
          Talent masz do kart wink
      • bei Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 23:52
        9 mieczy i juz sie sprawdzilo - to psychiczna udrekasmile- juz dreczysz sie. Mozesz to zmienic kontrolujac swoje mysli smile
        Wlacz kabarety na YT i po klopociesmile
    • noemi29 Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 23:41
      Ale w jaki sposób kartki papieru mogą przewidzieć pszyszłość???? Przecież to jest coś, co dopiero będzie, coś co ludzie sami kreują swoimi małymi lub wielkimi decyzjami????
      No jak????
      • konsta-is-me Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 23:44
        To jest jedna z tych tajemnic wszechswiata big_grin
    • culebre Re: jestem durną zabobonną babą 29.08.16, 23:52
      Jesteś głupia. Zmądrzyj, postaraj się używać rozumu, jaki by nie był, zaczniej myśleć logicznie zamiast magicznie. Ogólnie, pozbądź się wszelkiego magicznego myślenia idiotów.
      • niu13 Re: jestem durną zabobonną babą 30.08.16, 00:04
        ok😊dzięki za wszystkie słowa!
        • jaskiereczka Re: jestem durną zabobonną babą 30.08.16, 00:30
          A dla mnie wróżenie w ciazy jest bez sensu. Hormony zacierają aurę
          • zla.m Re: jestem durną zabobonną babą 30.08.16, 10:30
            Hormony zacierają aurę! Umarłam ze śmiechu, wstałam i zaraz umrę znowu.

Miłego dnia, dziewczyny w ciąży i nie przejmujcie się niczym, a już najmniej obrazkami na papierkach
            • ichi51e Re: jestem durną zabobonną babą 30.08.16, 16:40
              tez kiedys czytalam ze nie wrozy sie ciezarnym bo bzdury wychodza wink
    • kozica111 Re: jestem durną zabobonną babą 30.08.16, 05:48
      Może zawiąż sobie czerwona wstążkę na każdym palcu u nogi i ręki.
    • wapaha Re: jestem durną zabobonną babą 30.08.16, 09:03
      nie liczy się, nie powinno się stawiać tarota samej sobie
      wszystko będzie ok
      • niu13 Re: jestem durną zabobonną babą 30.08.16, 09:09
        ale ja nie umiem żyć bez zaklinania rzeczywistości. Najgorsze że zawsze w nagatywną stronę się odchylam. Nigdy nie byłam przesadną optymistką ale ostatnio to wręcz wychodzę ze skóry żeby się dobić😢
        • wapaha Re: jestem durną zabobonną babą 30.08.16, 09:52
          to się leczy wink smile
          • niu13 Re: jestem durną zabobonną babą 30.08.16, 10:24
            no tak😊

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka