19.02.05, 21:22
Czasami mysle sobie, ze jestem sama bo mam za wysokie wymagania co do drugiej
osoby. A przeciez ideałów nie ma. I tyle. Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 21:23
      to moze powinnas obnizyc ta poprzeczke???
      • zoskaanka Re: Wymagania 19.02.05, 21:25
        nie, poprzeczki nie należy obniżać
        ale jak się ją stawia wysoko, to trzeba się liczyć z tym, że samemu też trzeba
        do niej dosięgaćsmile)
        • zapalniczka Re: Wymagania 19.02.05, 21:28
          zoskaanka lepiej tego okreslic nie umialas naprawde, zgadzam sie w 100% smile
          • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 21:33
            to trzeba kilka ceglowek podstawic smile)))))
            • zoskaanka Re: Wymagania 19.02.05, 21:34
              no widzisz, zaczynasz dobrze kombinowaćsmile
              • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 21:38
                w koncu od tego tu jestem smile))
      • monikson Re: Wymagania 19.02.05, 21:28
        Konrado, nie równa się do najniższego... wink
        Ale za to trzeba mieć nerwy ze stali i anielską cierpliwość żeby się doczekać na
        tego co spełni te wymagania....
        • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 21:33
          kurde ja tylko zaproponowalem jeden z wielu sposobow a wszyscy od razu po mnie
          pojechali jak bym nie wiadomo co zrobil smile)))))))))
          • zoskaanka Re: Wymagania 19.02.05, 21:34
            nikt po Tobie nie pojechał, Konradosmile))
            nie gniewaj się, plssmilesmilesmile
            • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 21:36
              juz dawno sie pogniewalem smile))))
              • monikson Re: Wymagania 19.02.05, 21:40
                Konrado, Ty się pogniewałeś?? Eeee, nie wierzesmile
                No już sie nie boczsmile))
              • zoskaanka Re: Wymagania 19.02.05, 21:41
                no nie wygłupiaj się, Konrado.....
                nawet nie mogę Cię przytulić, bo chora jestem i mało atrakcyjna dziś, więc
                proooooooooszęęęęęęęęęę, nie gniewaj się już
                • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 21:45
                  ale jak bym mogl sie gniewac i na co??? smile))
                  musialbym chyba z konia spasc smile))
                  • zapalniczka Re: Wymagania 19.02.05, 21:49
                    najpierw musialbys na niego wejsc smile
                    • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 21:50
                      po to wzialem te ceglowki smile))
                      • zapalniczka Re: Wymagania 19.02.05, 21:55
                        madrala tongue_out
                        • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 21:59
                          oj tam od razu madrala
                          trzeba sobie siakos radzic smile)))
                          • zapalniczka Re: Wymagania 19.02.05, 22:03
                            to sie mowi... siad koniu siad wink
                            • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 22:12
                              to musze wyprobowac smile))
        • zoskaanka Re: Wymagania 19.02.05, 21:33
          to fakt, ale warto czekać na właściwegosmile
          • ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 22:03
            Ja tez uważam, ze warto czekać, a nie wiązać się z kims tylko dlatego, by nie
            byc samemu.
            • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 22:11
              ale sa tacy co mysla ze tak bedzie lepiej
              • ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 22:22
                To fakt, mi sie wydaje wręcz, że oni sa większością sad
                • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 22:29
                  ale co zrobisz?
                  nie przetlumaczysz im tego
                  • ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 22:35
                    Pewnie, że nie przetłumaczę,
                    Moge jedynie sama walczyc o to, żeby tak nie robic, no ale z wiekiem to coraz
                    trudniejsze, bo nadchodzi taki czas, aby znaleźć męża... wink))
                    • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 22:39
                      zone
                      • ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 22:41
                        taaa, jak mogłam pominąć... wink
                        • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 22:44
                          dzisiaj Ci wybacze to pominiecie mnie smile)
                          • ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 22:47
                            Jesli chodzi o wybaczanie to teraz nie masz juz wyboru...
                            Pamiętasz cel naszego spotkania: drzewo, ostra siekierka? wink
                            • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 22:55
                              siekierka caly czas czeka w pogotowiu smile)
                              plan warszawy na stronie ze spisem ulic tez smile))
                              • ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 22:58
                                I prawidłowo, widze, że porządny z ciebie chopak wink
                                To chyba nie ma co zwlekać tylko przystapić do realizacji projektu big_grin
                                • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 23:00
                                  no trzeba, bo potem bedzie brak wolnych terminow i co wtedy? smile)))
                                  • ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:03
                                    Nawet nie chce o tym myśleć!!!
                                    Wtedy to juz chyba mozna tylko skończyc ze sobą wink
                                    • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 23:07
                                      eee tam od razu konczyc
                                      dam Ci nr do mojej sekretarki i moze gdzies Cie wcisnie smile))
                                      • ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:10
                                        Uffff, chyba słyszysz jak głaz spada z mego serca!
                                        Jesteś wielki i taki dobroduszny wink
                                        Nie wiem jak ci się za Twą dobroć odwdzięczę wink
                                        • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 23:13
                                          moze byc grzaniec smile)
                                          • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 23:14
                                            oczywiscie wspolnie przy kominku wink)
                                            • ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:19
                                              Aż pobiegłam sprawdzic zapasy w lodówce, bo mi smaka narobiłeś. I została
                                              zlokalizowana butelka wina i troche serów pleśniowych z wczorajszej mini
                                              imprezki: ma ktoś może ochote na kolacyjkę?
                                              A wolisz grzańca piwnego czy winiunionego? No i jeszcze ten kominek...
                                              Chyba dziś będę miała problemy z zaśnięciem smile))
                                              • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 23:21
                                                nie bede wybredny, moga byc oba smile))
                                                a czemu nie bedziesz mogla zasnac? smile
                                                • ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:30
                                                  To rzeczywiście nie jestes wybredny smile
                                                  Wiesz jak sobie wyobraże tą scenerię wyjeta iście z amerykańskiej komedii
                                                  romantycznej: my, grzeniec, a przed nami iskrzący sie kominek... sam chyba
                                                  rozumiesz, że ze wzruszenia i w oczekiwaniu na tę chwilę może byc ciężko ze snem
                                                  smile))
                                                  • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 23:32
                                                    to nie ma na co czekac tylko trza dzialac smile)
                                                  • ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:33
                                                    No to działanie uważam za rozpoczęte smile
                                                    I cio teraz?
                                                  • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 23:38
                                                    moze pod prysznic? smile))))
                                                  • ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:40
                                                    Mam tylko wannę wink
                                                  • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 23:43
                                                    to wpadaj do mnie smile)
                                                    ale w wannie da sie wykapac big_grinD
                                                  • ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:46
                                                    To zaraz będę, mam nadzieję, że winko nie wystygnie po drodze...
                                                    Pewnie, że się da, ale prysznic jest przyjemniejszy wink
                                                  • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 23:50
                                                    zalezy jak na to spogladniesz smile)
                                                    czasem fajniej jest polezec
                                                    a czasm fajniej jest... smile))
                                                  • ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:52
                                                    Racja, ale leżenie mi się juz znudziło i szukam nowych doznań wink
                                                  • konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 23:56
                                                    w koncu pod prysznicem latwiej nie ktore rzeczy zrobic niz w wannie smile)
                                                  • ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:58
                                                    Też mnie sie tak wydaje smile)
                                                  • konrado80 Re: Wymagania 20.02.05, 00:06
                                                    no to idziemy pod prysznic smile))
                                                  • ancia_m Re: Wymagania 20.02.05, 00:09
                                                    Nio, ja już pozwoliłam sobie wejść wink
                                                    A potem sie będziemy obsuszać przed kominkiem smile)
                                                  • konrado80 Re: Wymagania 20.02.05, 00:13
                                                    to czemu nie poczekalas na mnie? smile)
                                                    doloze tylko jeszcze kawalek drewna zeby nie wygaslo jak wrocimy smile)
                                                  • ancia_m Re: Wymagania 20.02.05, 00:14
                                                    konrado, przeciez czekam, robie atmosfere: zapalam świece i zaparowywuje łazienkę smile
                                                    Dorzucaj drewno i przybywaj, bo nudno tutaj samej wink
                                                  • konrado80 Re: Wymagania 20.02.05, 00:17
                                                    juz nadchodze smile)
                                                  • ancia_m Re: Wymagania 20.02.05, 00:13
                                                    I teraz mnie sie po tym winku nasunęło: mam nadzieję, że naostrzonej siekierki
                                                    dzis nie będziemy używać smile)
                                                  • konrado80 Re: Wymagania 20.02.05, 00:15
                                                    drewna do kominka powinno starczyc do rana smile)
                                                  • ancia_m Re: Wymagania 20.02.05, 00:20
                                                    No to zrobiło się już zupełnie milusio smile
                                                  • konrado80 Re: Wymagania 20.02.05, 00:29
                                                    oj i to jak smile)
                                                    to wchodzimy pod prysznic bo jeszcze wode nam zakreca i dopiero bedzie smile))
                                                  • ancia_m Re: Wymagania 20.02.05, 00:35
                                                    Nio to chodźmy, bo niedomytej piany chyba bym nie zniosła wink
                                                  • konrado80 Re: Wymagania 20.02.05, 00:36
                                                    bym wytarl smile)
                                                  • ancia_m Re: Wymagania 20.02.05, 00:45
                                                    smile)) Takich jak Ty to ze świecą szukać: prysznic udostępnisz, w kominku zapalisz
                                                    i jeszcze piane wytrzesz wink
                                                  • konrado80 Re: Wymagania 20.02.05, 00:52
                                                    nie trzeba od razu ze swieca smile
                                                    lampka sie swieci wiec jeszcze mnie widac smile)
                                                  • ancia_m Re: Wymagania 20.02.05, 00:53
                                                    To ide poszukiwać tego ideału smile
                                                  • konrado80 Re: Wymagania 20.02.05, 00:55
                                                    szukac tez mnie nie trzeba smile)
                                                    bo jestem tutaj smile)
                                                  • ancia_m Re: Wymagania 20.02.05, 00:58
                                                    To dzis ma szczęśliwa noc smile)
                                                  • konrado80 Re: Wymagania 20.02.05, 01:15
                                                    a moze i nie tylko noc smile)
                                                  • ancia_m Re: Wymagania 20.02.05, 01:18
                                                    To jest możliwe, że to tak niejednorazowo? big_grin
                                                  • konrado80 Re: Wymagania 20.02.05, 01:32
                                                    wszystko jest mozliwe wink

PS. ide juz spac bo rano musze na gielde komputerowa jechac
                                                    milych i kororowych snow wink
                                                    do milego wink
                                                  • ancia_m Re: Wymagania 20.02.05, 01:36
                                                    To śpij słodko smile
                                                    Ja jeszcze musze popracować, żeby jutro miec niedzielę z prawdziwego zdarzenia smile
                                                  • ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:38
                                                    Ide grzać winko, wstawie więcej smile)
          • gosialska Re: Wymagania 19.02.05, 22:34
            Ja też uważam ze warto czekac! Chociaz kiedys wydawalo mi sie, ze spotkam TE
            osobe i bede wiedziala, ze to jest ON. Spotkalam, ale niestety... Dlatego
            czasami juz watpie, ze to czekanie ma sens bo tak latwo sie pomylic.
            • niezwyklakobieta Re: Wymagania 19.02.05, 22:40
              ja właśnie też czasami jż wątpie
              ale coż pozostaje mi czekać albo ... hmm sama już nie wiem
    • kraaqs Re: Wymagania 19.02.05, 22:43
      Eee tam, nie mawink
      A bez wysokich wymagań co do siebie i co do tej_drugiej_osoby daleko się nie
      zajedzie chyba.
      Nie idźmy na łatwiznębig_grin
      Pozdrawiam,
      kraaqs
    • cafe_justysia Re: Wymagania 20.02.05, 11:10
      No ja na razie nie szukam ale czy moje wymagania są wyne??Oto one:
      -poczucie humoru smile)
      -uczciwość
      -odrobina romantyzmu
      -ciągła ochota na...nie,wcale nie sex ale to też może być smile) ochota na
      imprezowanie i taniec smile)
      -musi kochać zwierzęta i góry
      -nie może być zazdrosny na śmierć ale odrobina wystarczy...chyba muszę czuć,że
      jestem dla niego najważniejsza,co nie?!

No,to chyba wszystko...czy ja jestem tak bardzo wymagająca??

Więc jak któryś facet ma takie cechy-walić do mnie jak w dym!!
    • anula001 Moje wymagania;)))) 20.02.05, 11:18
      jak krasc to miliony, jak kochac to ksiecia, i to tyle na temat wymagansmile
      • maraiss Re: Moje wymagania;)))) 20.02.05, 11:32
        anula001 napisała:

> jak krasc to miliony, jak kochac to ksiecia, i to tyle na temat wymagansmile
        mojej mamie zawsze tym samym cytatem odpowiadam, gdy pyta sie mnie
        co temu albo tamtemu brakowało....smile)))))))
        • anula001 Re: Moje wymagania;)))) 20.02.05, 11:38
          nie kazdy moze byc ksieciemsmile chodzi mi o poziom, o caloksztalt, niekoniecznie
          mowie tu o urodzie, wazne zeby mnie sie facet podobal, i nie mam na mysli
          kolesia napakowanego sterydami, za az mu galki oczne wypadaja, a szyja zniknelawink
          • anisua Re: Moje wymagania;)))) 20.02.05, 11:41
            ale się uśmiałam............
            widzę te gałki wypadającewink))))))))))))

anula001 napisała:
            > kolesia napakowanego sterydami, za az mu galki oczne wypadaja, a szyja
            zniknela wink
            • anula001 Re: Moje wymagania;)))) 20.02.05, 11:45
              wiesz ilu takich wczoraj widzialam?? ciemny jak czekolada, bo na solar chodzi
              pewnie codziennie. Obcisla koszulka we wzor zebry!! za ciasne dzinsy, brak
              szyismile i tylko biale galki oczne, z popekanymi zyleczkami, feee. Chodzi taki po
              knajpie, i tylko patrzy czy inni na niego patrza, bleee
          • maraiss Re: Moje wymagania;)))) 20.02.05, 11:49
            anula001 napisała:

> nie kazdy moze byc ksieciemsmile chodzi mi o poziom, o caloksztalt, niekoniecznie
            > mowie tu o urodzie, wazne zeby mnie sie facet podobal, i nie mam na mysli
            > kolesia napakowanego sterydami, za az mu galki oczne wypadaja, a szyja
            zniknela
            > wink

> chyba nie myślisz, że ja mam taki gust? hihihi

oczywiście ,że nie każdy... ale nie należy obniżać poprzeczki (a znam takie
            dziewczyny ,ktore to zrobiły i teraz są nieszczesliwe w małżenstwie) z powodu
            tego, że adorator podobał sie rodzinie.....a niekiedy jest tak ,że dla rodziny
            nieważne jaki jest byle jest....
            nie mam na myśli, żeby mieć wygórowane, "wzięte z księżyca" wymagania ale
            każdy człowiek ma jakies poczucie własnej wartości i dlatego szuka ludzi ,
            którzy bedą na jego poziomie... to co zreszta napisałaś...
      • anisua Re: Moje wymagania;)))) 20.02.05, 11:36
        tylko czasem trzeba umieć
        dojrzeć księcia zaklętego w żabie....
        a czasem jest trudnowink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka