gosialska 19.02.05, 21:22 Czasami mysle sobie, ze jestem sama bo mam za wysokie wymagania co do drugiej osoby. A przeciez ideałów nie ma. I tyle. Co Wy na to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoskaanka Re: Wymagania 19.02.05, 21:25 nie, poprzeczki nie należy obniżać ale jak się ją stawia wysoko, to trzeba się liczyć z tym, że samemu też trzeba do niej dosięgać) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Wymagania 19.02.05, 21:28 zoskaanka lepiej tego okreslic nie umialas naprawde, zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link
monikson Re: Wymagania 19.02.05, 21:28 Konrado, nie równa się do najniższego... Ale za to trzeba mieć nerwy ze stali i anielską cierpliwość żeby się doczekać na tego co spełni te wymagania.... Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 21:33 kurde ja tylko zaproponowalem jeden z wielu sposobow a wszyscy od razu po mnie pojechali jak bym nie wiadomo co zrobil ))))))))) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wymagania 19.02.05, 21:34 nikt po Tobie nie pojechał, Konrado)) nie gniewaj się, pls Odpowiedz Link
monikson Re: Wymagania 19.02.05, 21:40 Konrado, Ty się pogniewałeś?? Eeee, nie wierze No już sie nie bocz)) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wymagania 19.02.05, 21:41 no nie wygłupiaj się, Konrado..... nawet nie mogę Cię przytulić, bo chora jestem i mało atrakcyjna dziś, więc proooooooooszęęęęęęęęęę, nie gniewaj się już Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 21:45 ale jak bym mogl sie gniewac i na co??? )) musialbym chyba z konia spasc )) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 21:59 oj tam od razu madrala trzeba sobie siakos radzic ))) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 22:03 Ja tez uważam, ze warto czekać, a nie wiązać się z kims tylko dlatego, by nie byc samemu. Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 22:22 To fakt, mi sie wydaje wręcz, że oni sa większością Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 22:35 Pewnie, że nie przetłumaczę, Moge jedynie sama walczyc o to, żeby tak nie robic, no ale z wiekiem to coraz trudniejsze, bo nadchodzi taki czas, aby znaleźć męża... )) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 22:47 Jesli chodzi o wybaczanie to teraz nie masz juz wyboru... Pamiętasz cel naszego spotkania: drzewo, ostra siekierka? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 22:55 siekierka caly czas czeka w pogotowiu ) plan warszawy na stronie ze spisem ulic tez )) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 22:58 I prawidłowo, widze, że porządny z ciebie chopak To chyba nie ma co zwlekać tylko przystapić do realizacji projektu Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 23:00 no trzeba, bo potem bedzie brak wolnych terminow i co wtedy? ))) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:03 Nawet nie chce o tym myśleć!!! Wtedy to juz chyba mozna tylko skończyc ze sobą Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 23:07 eee tam od razu konczyc dam Ci nr do mojej sekretarki i moze gdzies Cie wcisnie )) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:10 Uffff, chyba słyszysz jak głaz spada z mego serca! Jesteś wielki i taki dobroduszny Nie wiem jak ci się za Twą dobroć odwdzięczę Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:19 Aż pobiegłam sprawdzic zapasy w lodówce, bo mi smaka narobiłeś. I została zlokalizowana butelka wina i troche serów pleśniowych z wczorajszej mini imprezki: ma ktoś może ochote na kolacyjkę? A wolisz grzańca piwnego czy winiunionego? No i jeszcze ten kominek... Chyba dziś będę miała problemy z zaśnięciem )) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 23:21 nie bede wybredny, moga byc oba )) a czemu nie bedziesz mogla zasnac? Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:30 To rzeczywiście nie jestes wybredny Wiesz jak sobie wyobraże tą scenerię wyjeta iście z amerykańskiej komedii romantycznej: my, grzeniec, a przed nami iskrzący sie kominek... sam chyba rozumiesz, że ze wzruszenia i w oczekiwaniu na tę chwilę może byc ciężko ze snem )) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:33 No to działanie uważam za rozpoczęte I cio teraz? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 23:43 to wpadaj do mnie ) ale w wannie da sie wykapac D Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:46 To zaraz będę, mam nadzieję, że winko nie wystygnie po drodze... Pewnie, że się da, ale prysznic jest przyjemniejszy Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 23:50 zalezy jak na to spogladniesz ) czasem fajniej jest polezec a czasm fajniej jest... )) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 19.02.05, 23:52 Racja, ale leżenie mi się juz znudziło i szukam nowych doznań Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wymagania 19.02.05, 23:56 w koncu pod prysznicem latwiej nie ktore rzeczy zrobic niz w wannie ) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 20.02.05, 00:09 Nio, ja już pozwoliłam sobie wejść A potem sie będziemy obsuszać przed kominkiem ) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wymagania 20.02.05, 00:13 to czemu nie poczekalas na mnie? ) doloze tylko jeszcze kawalek drewna zeby nie wygaslo jak wrocimy ) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 20.02.05, 00:14 konrado, przeciez czekam, robie atmosfere: zapalam świece i zaparowywuje łazienkę Dorzucaj drewno i przybywaj, bo nudno tutaj samej Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 20.02.05, 00:13 I teraz mnie sie po tym winku nasunęło: mam nadzieję, że naostrzonej siekierki dzis nie będziemy używać ) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wymagania 20.02.05, 00:29 oj i to jak ) to wchodzimy pod prysznic bo jeszcze wode nam zakreca i dopiero bedzie )) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 20.02.05, 00:35 Nio to chodźmy, bo niedomytej piany chyba bym nie zniosła Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 20.02.05, 00:45 )) Takich jak Ty to ze świecą szukać: prysznic udostępnisz, w kominku zapalisz i jeszcze piane wytrzesz Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wymagania 20.02.05, 00:52 nie trzeba od razu ze swieca lampka sie swieci wiec jeszcze mnie widac ) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wymagania 20.02.05, 00:55 szukac tez mnie nie trzeba ) bo jestem tutaj ) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wymagania 20.02.05, 01:32 wszystko jest mozliwe PS. ide juz spac bo rano musze na gielde komputerowa jechac milych i kororowych snow do milego Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wymagania 20.02.05, 01:36 To śpij słodko Ja jeszcze musze popracować, żeby jutro miec niedzielę z prawdziwego zdarzenia Odpowiedz Link
gosialska Re: Wymagania 19.02.05, 22:34 Ja też uważam ze warto czekac! Chociaz kiedys wydawalo mi sie, ze spotkam TE osobe i bede wiedziala, ze to jest ON. Spotkalam, ale niestety... Dlatego czasami juz watpie, ze to czekanie ma sens bo tak latwo sie pomylic. Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re: Wymagania 19.02.05, 22:40 ja właśnie też czasami jż wątpie ale coż pozostaje mi czekać albo ... hmm sama już nie wiem Odpowiedz Link
kraaqs Re: Wymagania 19.02.05, 22:43 Eee tam, nie ma A bez wysokich wymagań co do siebie i co do tej_drugiej_osoby daleko się nie zajedzie chyba. Nie idźmy na łatwiznę Pozdrawiam, kraaqs Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Wymagania 20.02.05, 11:10 No ja na razie nie szukam ale czy moje wymagania są wyne??Oto one: -poczucie humoru ) -uczciwość -odrobina romantyzmu -ciągła ochota na...nie,wcale nie sex ale to też może być ) ochota na imprezowanie i taniec ) -musi kochać zwierzęta i góry -nie może być zazdrosny na śmierć ale odrobina wystarczy...chyba muszę czuć,że jestem dla niego najważniejsza,co nie?! No,to chyba wszystko...czy ja jestem tak bardzo wymagająca?? Więc jak któryś facet ma takie cechy-walić do mnie jak w dym!! Odpowiedz Link
anula001 Moje wymagania;)))) 20.02.05, 11:18 jak krasc to miliony, jak kochac to ksiecia, i to tyle na temat wymagan Odpowiedz Link
maraiss Re: Moje wymagania;)))) 20.02.05, 11:32 anula001 napisała: > jak krasc to miliony, jak kochac to ksiecia, i to tyle na temat wymagan mojej mamie zawsze tym samym cytatem odpowiadam, gdy pyta sie mnie co temu albo tamtemu brakowało....))))))) Odpowiedz Link
anula001 Re: Moje wymagania;)))) 20.02.05, 11:38 nie kazdy moze byc ksieciem chodzi mi o poziom, o caloksztalt, niekoniecznie mowie tu o urodzie, wazne zeby mnie sie facet podobal, i nie mam na mysli kolesia napakowanego sterydami, za az mu galki oczne wypadaja, a szyja zniknela Odpowiedz Link
anisua Re: Moje wymagania;)))) 20.02.05, 11:41 ale się uśmiałam............ widzę te gałki wypadające)))))))))))) anula001 napisała: > kolesia napakowanego sterydami, za az mu galki oczne wypadaja, a szyja zniknela Odpowiedz Link
anula001 Re: Moje wymagania;)))) 20.02.05, 11:45 wiesz ilu takich wczoraj widzialam?? ciemny jak czekolada, bo na solar chodzi pewnie codziennie. Obcisla koszulka we wzor zebry!! za ciasne dzinsy, brak szyi i tylko biale galki oczne, z popekanymi zyleczkami, feee. Chodzi taki po knajpie, i tylko patrzy czy inni na niego patrza, bleee Odpowiedz Link
maraiss Re: Moje wymagania;)))) 20.02.05, 11:49 anula001 napisała: > nie kazdy moze byc ksieciem chodzi mi o poziom, o caloksztalt, niekoniecznie > mowie tu o urodzie, wazne zeby mnie sie facet podobal, i nie mam na mysli > kolesia napakowanego sterydami, za az mu galki oczne wypadaja, a szyja zniknela > > chyba nie myślisz, że ja mam taki gust? hihihi oczywiście ,że nie każdy... ale nie należy obniżać poprzeczki (a znam takie dziewczyny ,ktore to zrobiły i teraz są nieszczesliwe w małżenstwie) z powodu tego, że adorator podobał sie rodzinie.....a niekiedy jest tak ,że dla rodziny nieważne jaki jest byle jest.... nie mam na myśli, żeby mieć wygórowane, "wzięte z księżyca" wymagania ale każdy człowiek ma jakies poczucie własnej wartości i dlatego szuka ludzi , którzy bedą na jego poziomie... to co zreszta napisałaś... Odpowiedz Link
anisua Re: Moje wymagania;)))) 20.02.05, 11:36 tylko czasem trzeba umieć dojrzeć księcia zaklętego w żabie.... a czasem jest trudno Odpowiedz Link