elmotoja 28.03.08, 22:30 Witam wszystkich Co powinna zrobić osoba, która kradnie prąd i nie chce już kraść? Przyznać się? Jakie będą tego konsekwencje? Dzięki za odopwiedź Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: lewy prąd 29.03.08, 09:31 rotman69 napisał: > poprostu przestań ) heh co za kobieta ktora zadaje takie beznadziejne pyt. Odpowiedz Link
elmotoja Re: lewy prąd 29.03.08, 18:31 Po pierwsze to nie ja, tylko mój kolega Po drugie chłopak ma już dość problemów, ja mam internet i prosił by sprawdzić co zrobić, by kara była jak najmniej dotkliwa. Czy jak sam się przyzna, to kara jest mniejsza? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: lewy prąd 29.03.08, 19:04 Tutaj chyba żadnej filozofii nie ma , po prostu trzeba odłączyć nielegalne podłączenie, a problem przestanie istnieć, zgłosić sie do energetyki, o zainstalowanie licznika? jeśli nie został przyłapany na kradzieży, to i kary nie będzie chyba!! Odpowiedz Link
darima_ka Re: lewy prąd 29.03.08, 11:03 Przecież to takie proste -przestać kraść, obojętnie czy jest to prąd , czy forsa zawsze będzie to złodziejstwo! Odpowiedz Link