darima_ka 08.04.08, 20:16 Moi Drodzy ,z powodów osobistych niestety nie mogę prowadzić Forum. Jeżeli komuś odpowiada przejęcie tego forum proszę o pilnego @ niezwłocznie przekaże , szkoda zamykać! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marywita Re: Oddam Forum !!! 08.04.08, 21:20 A w jaki sposób "prowadziłaś" ?? Oki.. mnie to nie obchodzi , kasuj........ Kasuj, unicestwiaj ludzkie myśli........ pa Odpowiedz Link
darima_ka Re: Oddam Forum !!! 09.04.08, 14:20 Marywito , przecież napisałam ,ze byłoby szkoda zamykać-kasować a nie chce być posądzana o porzucenie forum, jestem w jakiś sposób z tym Forum i osobami piszącymi tutaj związana Odpowiedz Link
legwan4 Re: Oddam Forum !!! 08.04.08, 22:46 Kuran mać!!!!to już 3-4 forum,które kończy życie........w którym było fajnie:-[ Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Eno Darima, to zakładałaś 09.04.08, 07:39 to forum tak dla picu? Chwilowej zachcianki?? Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Eno Darima, to zakładałaś 09.04.08, 09:11 eh tak bylo fajnie no coz ;/ szkoda by bylo likwidowac zawsze mozesz dac moderatorum gazety aby zaopiekowali sie tym forum Odpowiedz Link
darima_ka Re: Eno Darima, to zakładałaś 09.04.08, 14:27 tadeusz_ski.51 napisał: > to forum tak dla picu? Chwilowej zachcianki?? Otóż nie Tadeuszu , ale różne tzw "obiektywne" trudności czasami się pojawiają. Sam kiedyś miałeś forum ,które oddałeś , z sobie wiadomych przyczyn , wiec chyba powinieneś mnie chociaż trochę zrozumieć. Nie chcę zamykać , może mniej będę przez jakiś czas pisać . Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No to co innego! 09.04.08, 17:49 darima_ka napisała: > Nie chcę zamykać , może mniej będę przez > jakiś czas pisać . -------- No i tak trzymaj! W zależności od czasu i możliwości. A ze mną to było znowu coś innego. Po prostu postawiłem sobie pewne cele, które osiągnąłem i nie miałem już motywacji do kontynuacji adminowania forum. Na poczatku zresztą napisałem, że chcę osiągnąć dobry ranking i 5 tys. postów, dociągnąłem coś do 13 tys. chyba duża nadwyżka, nie? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 I jeszcze Ci powiem, że 09.04.08, 18:52 wiem z doświadczenia, że taki sukces jak Twoje forum, osiąga gdzieś może 10% wszystkich założonych! Już jesteś "forumowa elita" to czego chcieć więcej? Ale kapryśna i zmienna to Ty bardzo jesteś! Pewnie dlatego nie masz jeszcze męża?? Hihi... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A tak na poważnie, to jeszcze Ci powiem, 09.04.08, 19:10 że znając Cię z forów już chyba z pół roku, bałbym się z taką dziewczyną nawinąć w realu... jak bum cyk! Ty musisz być, na to wygląda, dość wymagająca? Nie koniecznie pod kątem seksu, ale tak ogólnie. Wymagająca i zmienna... ojjjjjjj... duże ryzyko! DD Odpowiedz Link
darima_ka Re: A tak na poważnie, to jeszcze Ci powiem, 09.04.08, 19:12 Jak każda kobieta zmienną jestem , to chyba Cię nie dziwi co? Odpowiedz Link
darima_ka Re: A tak na poważnie, to jeszcze Ci powiem, 09.04.08, 19:12 Wymagająca i owszem wobec siebie również!!! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No proszę! Sama się przyznała! 09.04.08, 19:15 A nie mówiłem??? DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
darima_ka Re: I jeszcze Ci powiem, że 09.04.08, 19:05 Widzisz nikt mnie nie chce, co mam biedna robićDD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Jakoś to mało przekonywująco brzmi 09.04.08, 19:13 w świetle Twych podróży? Zbyt energiczna jesteś i stąd, moim zdaniem, to Ty odwalasz facetów w przedbiegach... lub po próbie? DD Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jakoś to mało przekonywująco brzmi 09.04.08, 19:21 tadeusz_ski.51 napisał: > w świetle Twych podróży? Zbyt energiczna jesteś i stąd, moim zdaniem, to Ty > odwalasz facetów w przedbiegach... lub po próbie? DD Tak w przedbiegach wielu odpada , nawet prób nie trzeba, ale wciąż nie tracę nadziei, bo nadzieja to.....DD Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jakoś to mało przekonywująco brzmi 09.04.08, 19:27 Od tego "przepytywania , aż komp sie zawiesiłDD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Taaaa, bo pewnie też ma 09.04.08, 19:39 pietra przed Tobą, co? Weź i go zapytaj... DD darima_ka napisała: > Od tego "przepytywania , aż komp sie zawiesiłDD Odpowiedz Link
darima_ka Re: Taaaa, bo pewnie też ma 09.04.08, 20:05 Nooo , pytam ,ale coś zeznawać nie chce ,dziad Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Taaaa, bo pewnie też ma 11.04.08, 08:48 darima_ka napisała: > Nooo , pytam ,ale coś zeznawać nie chce ,dziad --------- No kurcze, to po co zadajesz się z takim dziadem? Odwal i tyle! Obadaj, tu jest lepszy... też dziad DD Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Oddam Forum !!! 10.04.08, 15:47 Darima , mam nadzieję że nie piszesz tego poważnie, bo uznam ze coś z Tobą nie "tego" Odpowiedz Link
darima_ka Re: Oddam Forum !!! 11.04.08, 15:39 Wiesz Renatko, wiele okoliczności złożyło się na podjęcie tej trudnej decyzji , ale po przemyśleniu doszłam do wniosku że to Wy przecież tworzycie to forum, to Wam sie należy PODZIEKOWANIE za wspieranie mnie!!! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Tu jest deklaracja Darimy! 11.04.08, 08:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=78086915&a=78097091 że nie zamknie! Trzymam za słowo! Gdybyś zamknęła, to już nigdy więcej nie pisałbym z Tobą na żadnym innym forum! No doooobra, wyluzowuję, spoko... tylko proszę, bez takich numerów na przyszłość. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Tu jest deklaracja Darimy! 11.04.08, 13:24 Popieram Tadeusza m nie rób takich numerów, wszyscy tworzymy to forum ,ale szacunek w zamian nam się należy!!!! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Tu jest deklaracja Darimy! 11.04.08, 15:34 Renatko , gdyby nie mój szacunek dla Was, to nie byłoby zapytania czy ktoś chce przejąć, ale już spoko Odpowiedz Link
darima_ka Re: Tu jest deklaracja Darimy! 11.04.08, 15:36 Jestem silna przecież , nie mogę się poddawać, jakimś tam dołom! To przecież do mnie nie jest podobne:!!! Odpowiedz Link
inka-1 Doly sa po to by je zasypywac... 11.04.08, 15:45 Darimka razem przetrwamy...ciesze sie Odpowiedz Link
darima_ka Re: Doly sa po to by je zasypywac... 11.04.08, 16:35 Zasypuję intensywnie DD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Doly sa po to by je zasypywac... 11.04.08, 16:40 darima_ka napisała: > Zasypuję intensywnie DD ------- Ty, a w tych dołach kto leży? Jak się przyznasz, potraktujemy to jako okoliczność łagodzącą. Pewnie ci odwaleni, co?? DD Odpowiedz Link
darima_ka Re: Doly sa po to by je zasypywac... 11.04.08, 16:41 A co Ty taki ciekawski jesteś , no popatrzcie Go, zaraz wszystko chce wiedziećDD Odpowiedz Link