tadeusz_ski.51 14.06.08, 08:23 pl.wikipedia.org/wiki/Charakter sjp.pwn.pl/lista.php?co=charakter 1.«zespół cech psychicznych względnie stałych, właściwych danemu człowiekowi» Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samantha.1 Re: Charakter 15.06.08, 19:22 Jasne, ja mogę o sobie : mam okropny charakter, i tak już zostanie) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Charakter 16.06.08, 11:25 samantha.1 napisała: > Jasne, ja mogę o sobie : > mam okropny charakter, i tak już zostanie) -------- Pewnie tak, bo są to cechy stałe. Ale które z nich uważasz za "okropne"? Bo niemożliwe żeby wszystkie? Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Charakter 16.06.08, 17:43 Tadziu wczytaj się astrologiczną siódemkę to zrozumiesz, ten opis pasuje do mnie jak "ulał' co ja będę wszystkie cechy swojego wrednego charakteru wymieniać i się obnażać) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57193&w=80866039&a=80873293 Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Charakter 16.06.08, 19:24 No wyczytałem takie coś, co można by uznać za wady? Ale niekoniecznie i nie w każdej sytuacji? "Siódemki to osoby powściągliwe. O wiele lepiej radzą sobie z pojęciami naukowymi niż z własnymi emocjami. Zazwyczaj nie mają wielu przyjaciół, w głębi duszy bywają samotne. Miewają kompleksy dotyczące własnego wyglądu. W kłopotach starają się nie prosić o pomoc. Ludzie często nie rozumieją problemów Siódemek, które nie lubią zwierzać się i sprawiają wrażenie wyniosłych. Siódemki przez niektórych uważane są za dumne i nieprzystępne. Łatwo je urazić, cechuje je też niezwykłe poczucie godności i honoru. Są perfekcjonistami i z tego powodu wyznaczają sobie cele niemożliwe do realizacji. Bywają też nadmiernie pesymistyczne i melancholijne, czasem trudno im powstrzymywać się przed krytyką innych. Aby nauczyć się czerpać więcej radości z życia Siódemki powinny dopuścić do głosu drzemiące w nich emocje..." Czy to miałaś na mysli charakteryzując Siebie? Odpowiedz Link