inka-1 04.10.08, 13:30 Witam na naszym Forum..zapraszam do pisania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: ♠♠ ryszq♠♠ 04.10.08, 13:33 Sie zastanawiałam, co to "ryszg" Jakieś hasło? Lotna za bardzo nie jestem,ale mnie olśniło. Potencjalny bywalec. To ja tez sie przywitam. dzień dobry. Odpowiedz Link
metalin Re: ♠♠ ryszq♠♠ 04.10.08, 13:37 A to i ja się przywitam, jak taki NOWY jeszcze Jak to małolaty mawiają ...hejka! Odpowiedz Link
metalin Re: Zaraz,zaraz 04.10.08, 13:42 A ja w trakcie...bez gwarancji na powodzenie ))) Odpowiedz Link
inka-1 Nie zgadzam sie..ja zwsze nowa.. 04.10.08, 13:47 nigdy sie nie dam..no przemilcze to ze po wczorajszym hasaniu cierpi dzis moj kregoslup i mam okropnista zgage... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Co Ty mówisz??? 05.10.08, 14:19 inka-1 napisała: > ...po wczorajszym hasaniu cierpi dzis moj kregoslup i mam okropnista > zgage... --------- Ineczka!! No wiesz?! Teraz ja Cię nie poznaję! Ojjjj to musiałaś ostro "pohasać" skoro aż kręgosłup... A wyglądało, że taka "niewinna"... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ ryszq♠♠ 04.10.08, 14:27 Ooooooo, witam p. Ryszarda! Miło że przybyłeś, tu sporo fajnych ludzi, przysiądź się, pogadaj. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ryszq Re: ♠♠ ryszq♠♠ 04.10.08, 17:32 Tak się złożyło , że kiedy zamilkłem na EORUM , to i ewelinkowska zamknęła swoje podwoje na "Jestem powraca". Wtedy to zaprosiła mnie darima_ka,ależ wtedy nie mogłem się jakoś znaleść z różnych to powodów. Kiedyś zaglądnąłem do poczty gazetowej i tam Tadeusz lekkimi kuksańcami kazał mi się natychmiast stawić na tym oto forum. Nie zrobiłem to od razu, ponieważ mój operator robił hocki-klocki i transmisja z portalu trwała wieczność, a wpisanie czegokolwiek nawet i dłużej. Teraz jest okej , jak widać otworzyłem drzwi i jestem Zadziwiły mnie emotki. Czyli jednak dosyć wody upłynęło w Wiśle skoro teraz to dostrzegłem. Pozdrawiam i myślę , że będę wpadał. Odpowiedz Link
inka-1 To widze ze masz tu juz starych 04.10.08, 17:38 znajomych...tym bardziej zapraszam jestes juz ,,na znanym podworku" Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 ♠♠ ryszq♠♠ 05.10.08, 14:21 inka-1 napisała: > ...jestes juz ,,na znanym podworku" -------- Raczej wśród znanych nicków Odpowiedz Link
darima_ka Re: ♠♠ ryszq♠♠ 27.12.08, 15:05 Witaj po długiej nieobecności , jest mi miło że o nas nie zapomniałeś Odpowiedz Link
darima_ka Re: ♠♠ ryszq♠♠ 07.10.08, 17:36 Witam "starego" znajomego , bardzo mi miło że zaproszenie do Nas przyjąłeś Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ ryszq♠♠ 27.12.08, 21:44 Witam Pana Ryszarda, po dłuższej absencji. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ ryszq♠♠ 17.01.09, 10:06 Ryszard, tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=89836556&a=89938926 napisałeś: "...w dość szybkim tempie ususzyłem ok kilograma podgrzybków i chyba ok.15 słoików zdążyłem zamarynować..." Wnioskuję, że jesteś amatorem grzybów? Poważnie?? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: ♠♠ ryszq♠♠ 17.01.09, 10:55 No proszę to jest nas więcej , może Ryszard tylko przetwarzać lubi , a nie spożywać? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: ♠♠ ryszq♠♠ 18.01.09, 09:33 Tadziu, Ryszard jako dobry gospodarz, kiedy nas zaprosi na forumowe spotkanie , do wódeczności grzybki poda Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ ryszq♠♠ 03.02.09, 12:35 rena-ta49 napisała: > Tadziu, Ryszard jako dobry gospodarz, kiedy nas zaprosi na forumowe spotkanie , > do wódeczności grzybki poda ----- Booooooosheeee, jak ta Renia się wprasza!? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: ♠♠ ryszq♠♠ 03.02.09, 13:12 Dla grzybkow jestem w stanie zrobić prawie wszystko... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ ryszq♠♠ 03.02.09, 13:21 Ryszard, czytaj! Nie załamuj się, że nie dla Ciebie, zawsze możesz przekupić grzybkami... rena-ta49 napisała: > Dla grzybkow jestem w stanie zrobić prawie wszystko... ------- Będę nader skromny i nie zapytam o siebie, ale ciekawi mnie ile Renia gotowa jest zrobić dla Ryszarda?? Tak z własnej woli Renia, nieprzymuszonej Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: ♠♠ ryszq♠♠ 03.02.09, 13:36 Tadziu , a grzybki masz? to na spotkanie forumowe , z wódecznością możesz zaprosić Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ ryszq♠♠ 03.02.09, 12:33 No i gdzie jest?? Wpadł na chwilę jak "po ogień" i znowu znikł? Odpowiedz Link
ryszq bez obaw 03.02.09, 22:39 ... no bo ja moi drodzy mam nielimitowany czas. I albo jestem , albo się wałęsam. I tak net mi zżera 4 godziny dziennie. Chyba tak. Ale dzisiaj znowu net zaczął hulać. W pozytywnym słowa znaczeniu. Nareszcie , bo chyba jestem uzależniony. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 ♠♠ ryszq♠♠ 04.02.09, 08:54 Co bez obaw, co bez obaw, co trochę znika na kilka dni, wpadnie na sekundę, skrobnie jednego posta a chwali się, że cyt. "I tak net mi zżera 4 godziny dziennie" ??! To jak to? Przez 4 godz nie może napisać tutaj kilku postów?? Aaaaaaaa wiem! Łazi na baby gdzieś indziej!? Ryszardzie, czy myślisz że tamte są lepsze?? O nie! Jesteś w błędzie! Nasze są najlepsze! A Zak woła na grilla... a Ineczka zgłosiła gotowość do upijania facetów! No wiesz, najpierw upije a później wykorzysta! dlatego niezbędna jest Twoja obecność dla podtrzymania fasonu! Bo tak naprawdę, to nie wiadomo, kogo z nas ta Ineczka weźmie se ma "odstrzał"?? Może każdego po kolei?? Jeśli kierowałaby się wiekiem, to Ty byłbyś pierwszy... a ja może zdążyłbym w tym czasie uciec? ... Albo bym został? Odpowiedz Link
ryszq Re: ♠♠ ryszq♠♠ 06.02.09, 00:47 Matko!- Tadek!- no nie wpędzaj mnie w kompleksy. Ty tu czujesz się jak ryba w wodzie, a ja tylko tak sobie przycupnę i niekiedy tylko nos wyściubię. Odpowiedz Link
ryszq Re: ♠♠ ryszq♠♠ 06.02.09, 00:51 Qrcze!- a potem jak odpowiem , to zaraz się winduję na czoło. A ja wolę nie. Ty chyba mi to specjalnie robisz? P.S A teraz Ci nie odpowiem O! Wyczuwam zamierzoną prowokację. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: ♠♠ ryszq♠♠ 06.02.09, 13:44 ryszq napisał: > Matko!- Tadek!- no nie wpędzaj mnie w kompleksy. Ty tu czujesz się jak ryba w > wodzie, a ja tylko tak sobie przycupnę i niekiedy tylko nos wyściubię. To może już czas całym tułowiem się wychylić Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ ryszq♠♠ 06.02.09, 13:52 O właśnie! Renia dobrze radzi a to doświadczona Foremka, to ja bym się Jej posłuchał Ryszard, że też nawet kobiety widzą potrzebę mobilizowania Ciebie, to znak, że faktycznie uchylasz się od aktywnych działań... rena-ta49 napisała: > To może już czas całym tułowiem się wychylić Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: ♠♠ ryszq♠♠ 06.02.09, 13:55 Jaka ja tam doświadczona forumka , nie przesadzaj Tadziu Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: ♠♠ ryszq♠♠ 06.02.09, 13:47 Tadeuzs napisał <Nasze są najlepsze! > i tu się muszę z Tobą zgodzić Odpowiedz Link
ryszq Re: ♠♠ ryszq♠♠ 06.02.09, 14:37 No co ja z Wami mam!- Znowu mnie wyniesie na czoło, więc tak: z pracy nie za bardzo mogę napisać jakigoś posta a po pracy to nie zawsze mi się układa: Wczoraj byłem na przykład u dentystki na usuwaniu kamienia, i jak widziałem tą krew z którą mi zaserwołała dentystka-sadystka, to musiałem to odreagować to polazłem do knajpki Zasiedziałem się aż do po 21-szej w wybitnie męskim towarzystwie a wiadomo jakie to męczące jest, zwłaszcza na drugi dzień. Mam ponadto wymienić liczniki wody, ten w łazience to skomplikowana sprawa i nie chcę tu zanudzać Was takimi pierdołami - są zamontowane wg normy polskiej , ale niezgodne z zarządzeniem ADM-u. No i wiosnę poczułem - pięknie na dworze, więc zamiast w domu posiedzieć i coś zrobić, wałęsałem się po okolicy i sklepach. Sam dzień z rana zapowiadał się odlotowo, ale póki co jeszcze się nie kończy. I jak tu znaleś czas na pisanie?. No i muszę powiedzieć , że mam dość już tej zimy. Stałem się ciepłolubnym. Nie mogę się doczekać wiosny. Ale to chyba temat na inny wątek. Podejrzewam , że to jednak Wasza podpucha..tralalala A ponadto lubię TV a ta też zabiera czas... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ ryszq♠♠ 06.02.09, 14:57 Wiadomo, że my faceci, puszczamy przodem kobiety, ale gdy jest zagrożenie, sami wysuwamy się na czoło, żeby w razie czego, bronić do upadłego! No więc widzisz Ryszard, jaka tu jest kombinacja, wysuwamy Cię na czoło, abyś odpierał ewentualne ataki Odpowiedz Link
darima_ka Re: ♠♠ ryszq♠♠ 06.02.09, 18:43 Ryszard napisał : <Zasiedziałem się aż do po 21-szej w wybitnie męskim towarzystwie a wiadomo jakie to męczące jest, zwłaszcza na drugi dzień> Dlatego ,ze wiemy jakie to męczące jest, polecamy nasze towarzystwo nie będzie syndromu "dnia wczorajszego " przynajmniej Odpowiedz Link
ryszq Re: ♠♠ ryszq♠♠ 09.03.09, 21:08 Mam przerwę do 1-szego kwietnia. Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link