zak-1 06.10.08, 07:43 I zostałem ...słomianym wdowcem , od soboty , od kiedy zawiozlem żonę do sanatorium. Dobrze ,ze mam tydzien urlopu- to jakoś to wszystko ogarnę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 :)) 06.10.08, 10:04 I upierasz sie przy tych siedemdziesięciolatkach? Dasz radę. Ogarniesz. Zapanujesz. Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Slomiany wdowiec . 06.10.08, 10:59 Trzeba było jechać z nią razem. W sanatoriach czychają różne pokusy Odpowiedz Link
metalin Re: Slomiany wdowiec . 06.10.08, 11:39 Zaku, może poodwiedzasz w tym czasie wszystkie forumowe koleżanki? Zaległości w różnych zlotach masz, hę? A o sanatorium też ostatnio myślałam, tylko jak ja na tańce z moją kuternóżką pójdę!??? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Drogie Panie, 06.10.08, 11:52 zapewne nie wiecie, że p. Kazik Zak to kawał przystojniaka! Bujny włos czarny i kręcony posiada, a obecnie ma wolność i pełną swobodę, więc huzia na ... Kazika!!! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No to jazda! 06.10.08, 12:05 metalin napisała: > Wiemy, wiemy --------- Do dzieła... to znaczy do Zaka!!! Odpowiedz Link
metalin Re: No to jazda! 06.10.08, 12:27 Jaaaaaaaaaaaaaa,stara kobieta, toż to pod paragraf podpada! ))) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Jaka stara??? 06.10.08, 12:34 metalin napisała: > Jaaaaaaaaaaaaaa,stara kobieta... ---------- Metalinko powiedz, kto Ci tak powiedział, zaraz dam mu w mordę! Buc się na kobietach nie zna! Kobieta ma tyle lat, na ile się czuje! A Ty przy mnie Metalinko czujesz się na szesnastkę, nie?? Odpowiedz Link
zak-1 Re: Jaka stara??? 06.10.08, 12:46 Ale się wesolo wam zrobiło A u mnie coraz lepiej - dzisiaj przeprowadzam starszego do akademika - do Gliwic . Coraz mniej osób do pilnowaniaZostal tylko mlodszy - też chętnie go gdzies oddam A co do odwiedzin - to przyjedzcie do mnie remontować ....a wieczorami zrobimy imprezy jak sie patrzy Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Oooo patrzcie, Kazik zaprasza!!! 06.10.08, 13:45 zak-1 napisał: > A co do odwiedzin - to przyjedzcie do mnie .... wieczorami zrobimy imprezy > jak sie patrzy -------- Rozumiem, że tu chodzi głównie o kobiety, w każdym razie tak wynika z wcześniejszych rozważań, vide powyższe posty. Brawo, brawo Kazik! To sie nazywa męskie podejście! Odpowiedz Link
zak-1 Re: Oooo patrzcie, Kazik zaprasza!!! 06.10.08, 14:26 Tadek -a ciebie tez lubię - co ty na to ? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nic... 06.10.08, 14:36 ... z tego nie będzie ... a lubić se możesz, nawet mnie, hehehe Odpowiedz Link
metalin Re: Oooo patrzcie, Kazik zaprasza!!! 06.10.08, 14:36 Bez przesady!....na osiemnastkę! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Co na osiemnastkę??? 06.10.08, 14:45 metalin napisała: > Bez przesady!....na osiemnastkę! -------- Na jaką, do kogo?? Metalinko nie strasz! Nie wierzę żeś taka młoda! Uprzedzam i ostrzegam, młodzieży nie wyrywam! Odpowiedz Link
metalin Re: Co na osiemnastkę??? 06.10.08, 15:19 trudno, przeżyję jakoś.....sam pisałeś, że ważne na ile się czujemy, tak!? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Metalinko, pisałaś, że jesteś starszą damą 07.10.08, 13:18 a teraz straszysz jakąś osiemnastką? Starszą, która się czuje na osiemnaście, to ja chętnie, oczywiście, ale młodej, udającej starszą, to wolę nie dotykać (nawet słownie). Jest prawo i jest przyzwoitość, więc gadaj prawdę Metalinko. Odpowiedz Link
metalin Re: Metalinko, pisałaś, że jesteś starszą damą 07.10.08, 22:33 tadeusz_ski.51 napisał: Jest prawo i jest przyzwoitość, więc gadaj prawdę Metalinko. Właśnie nie wiem , czy jest przyzwoicie jest przyznawać się do lat , które się ma, czując się na osiemnaście ))) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ale potwierdzasz, że jesteś całkiem dorosła?? 08.10.08, 09:11 metalin napisała: > Właśnie nie wiem , czy jest przyzwoicie jest przyznawać się do lat , które > się ma, czując się na osiemnaście ))) ------- Bo znam z autopsji takie osoby, które mając poniżej, udawały dorosłe. Tak się czuły... i kupowały papierosy!! Odpowiedz Link
metalin Re: Ale potwierdzasz, że jesteś całkiem dorosła?? 08.10.08, 10:01 Uuuu, w czuły punkt uderzyłeś! Mnie nie chcą papierosów sprzedawać ((( Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Co proszę??????????!!!!!!!!!! 08.10.08, 10:06 metalin napisała: > Uuuu, w czuły punkt uderzyłeś! > Mnie nie chcą papierosów sprzedawać ((( ------ Wyjaśnij dlaczego... Odpowiedz Link
metalin Re: Co proszę??????????!!!!!!!!!! 08.10.08, 10:11 Mówią, że.....a dlaczego ja mam się Tobie spowiadać, no właściwie dlaczego, he? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Metalinka! Bo prawo mówi, 08.10.08, 10:21 że nie wolno rwać małolatów! Jasne??! Gadaj mi tu zaraz jasno i otwarcie, jesteś małolata czy masz "swoje lata"?!... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Zaraz... swoje lata ma 08.10.08, 10:24 przecież kazdy... coś się zapętliłem w tych częstochowskich rymach... No to inaczej zapytam, masz ponad 20-cia??! Gadaj! Ale prawdę i nic tu nie ściemniaj! Odpowiedz Link
metalin Re: Zaraz... swoje lata ma 08.10.08, 11:18 No dobra, przyznam się bez bicia: mam! Odpowiedz Link
darima_ka Aaaaa, remontować 07.10.08, 18:06 Nic z tego na kilka lat mam dosyć wszelkich remontów;D Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Hehe, zmienisz zdanie 07.10.08, 20:27 ale się pewnie nie przyznasz? darima_ka napisała: > Nic z tego na kilka lat mam dosyć wszelkich remontów;D Odpowiedz Link
zak-1 Re: Hehe, zmienisz zdanie 07.10.08, 23:42 Niestety ,nic z tego ...remontow nigdy koniec ,no chyba ze w grobie Odpowiedz Link