Dodaj do ulubionych

Slomiany wdowiec .

06.10.08, 07:43
I zostałem ...słomianym wdowcem , od soboty , od kiedy zawiozlem
żonę do sanatorium. Dobrze ,ze mam tydzien urlopu- to jakoś to
wszystko ogarnę wink
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 :)) 06.10.08, 10:04
      I upierasz sie przy tych siedemdziesięciolatkach?

Dasz radę.
      Ogarniesz.
      Zapanujesz.
    • pmisiek_kosmaty Re: Slomiany wdowiec . 06.10.08, 10:59
      Trzeba było jechać z nią razem. W sanatoriach czychają różne
      pokusy big_grin
      • metalin Re: Slomiany wdowiec . 06.10.08, 11:39
        Zaku, może poodwiedzasz w tym czasie wszystkie forumowe koleżanki?wink Zaległości
        w różnych zlotach masz, hę? wink
        A o sanatorium też ostatnio myślałam, tylko jak ja na tańce z moją kuternóżką
        pójdę!???crying
        • tropem_misia1 Własnie! 06.10.08, 11:48
          Pustynia zaprasza przeca.
    • tadeusz_ski.51 Drogie Panie, 06.10.08, 11:52
      zapewne nie wiecie, że p. Kazik Zak to kawał przystojniaka! Bujny włos czarny i
      kręcony posiada, a obecnie ma wolność i pełną swobodę, więc huzia na ... Kazika!!!
      • tadeusz_ski.51 Nie ociągać się, 06.10.08, 11:53
        bo inne ubiegną! big_grin big_grin big_grin
      • metalin Re: Drogie Panie, 06.10.08, 12:02
        Wiemy, wiemy wink
        • tadeusz_ski.51 No to jazda! 06.10.08, 12:05
          metalin napisała:
          > Wiemy, wiemy wink
          ---------
          Do dzieła... to znaczy do Zaka!!! big_grin big_grin big_grin
          • metalin Re: No to jazda! 06.10.08, 12:27
            Jaaaaaaaaaaaaaa,stara kobieta, toż to pod paragraf podpada! wink)))
            • tadeusz_ski.51 Jaka stara??? 06.10.08, 12:34
              metalin napisała:
              > Jaaaaaaaaaaaaaa,stara kobieta...
              ----------
              Metalinko powiedz, kto Ci tak powiedział, zaraz dam mu w mordę! Buc się na
              kobietach nie zna! Kobieta ma tyle lat, na ile się czuje! A Ty przy mnie
              Metalinko czujesz się na szesnastkę, nie?? big_grin big_grin big_grin
              • zak-1 Re: Jaka stara??? 06.10.08, 12:46
                Ale się wesolo wam zrobiło smile A u mnie coraz lepiej - dzisiaj
                przeprowadzam starszego do akademika - do Gliwic . Coraz mniej osób
                do pilnowaniawinkZostal tylko mlodszy - też chętnie go gdzies oddam smile
                A co do odwiedzin - to przyjedzcie do mnie remontować ....a
                wieczorami zrobimy imprezy jak sie patrzy smile
                • tadeusz_ski.51 Oooo patrzcie, Kazik zaprasza!!! 06.10.08, 13:45
                  zak-1 napisał:
                  > A co do odwiedzin - to przyjedzcie do mnie .... wieczorami zrobimy imprezy >
                  jak sie patrzy smile
                  --------
                  Rozumiem, że tu chodzi głównie o kobiety, w każdym razie tak wynika z
                  wcześniejszych rozważań, vide powyższe posty. Brawo, brawo Kazik! To sie nazywa
                  męskie podejście! big_grin big_grin big_grin
                  • zak-1 Re: Oooo patrzcie, Kazik zaprasza!!! 06.10.08, 14:26
                    Tadek -a ciebie tez lubię - co ty na to ?smile
                    • tadeusz_ski.51 Nic... 06.10.08, 14:36
                      ... z tego nie będzie big_grin ... a lubić se możesz, nawet mnie, hehehe
                    • metalin Re: Oooo patrzcie, Kazik zaprasza!!! 06.10.08, 14:36
                      Bez przesady!....na osiemnastkę! wink
                      • tadeusz_ski.51 Co na osiemnastkę??? 06.10.08, 14:45
                        metalin napisała:
                        > Bez przesady!....na osiemnastkę! wink
                        --------
                        Na jaką, do kogo?? Metalinko nie strasz! Nie wierzę żeś taka młoda! Uprzedzam i
                        ostrzegam, młodzieży nie wyrywam!
                        • metalin Re: Co na osiemnastkę??? 06.10.08, 15:19
                          trudno, przeżyję jakoścrying.....sam pisałeś, że ważne na ile się czujemy, tak!?wink
                          • tadeusz_ski.51 Metalinko, pisałaś, że jesteś starszą damą 07.10.08, 13:18
                            a teraz straszysz jakąś osiemnastką? Starszą, która się czuje na osiemnaście, to
                            ja chętnie, oczywiście, ale młodej, udającej starszą, to wolę nie dotykać (nawet
                            słownie). Jest prawo i jest przyzwoitość, więc gadaj prawdę Metalinko.
                            • metalin Re: Metalinko, pisałaś, że jesteś starszą damą 07.10.08, 22:33
                              tadeusz_ski.51 napisał:

Jest prawo i jest przyzwoitość, więc gadaj prawdę Metalinko.

Właśnie nie wiem , czy jest przyzwoicie jest przyznawać się do lat , które się
                              ma, czując się na osiemnaście wink)))
                              • tadeusz_ski.51 Ale potwierdzasz, że jesteś całkiem dorosła?? 08.10.08, 09:11
                                metalin napisała:
                                > Właśnie nie wiem , czy jest przyzwoicie jest przyznawać się do lat , które >
                                się ma, czując się na osiemnaście wink)))
                                -------
                                Bo znam z autopsji takie osoby, które mając poniżej, udawały dorosłe. Tak się
                                czuły... i kupowały papierosy!!
                                • metalin Re: Ale potwierdzasz, że jesteś całkiem dorosła?? 08.10.08, 10:01
                                  Uuuu, w czuły punkt uderzyłeś!
                                  Mnie nie chcą papierosów sprzedawać crying(((
                                  • tadeusz_ski.51 Co proszę??????????!!!!!!!!!! 08.10.08, 10:06
                                    metalin napisała:
                                    > Uuuu, w czuły punkt uderzyłeś!
                                    > Mnie nie chcą papierosów sprzedawać crying(((
                                    ------
                                    Wyjaśnij dlaczego...
                                    • metalin Re: Co proszę??????????!!!!!!!!!! 08.10.08, 10:11
                                      Mówią, że.....a dlaczego ja mam się Tobie spowiadać, no właściwie dlaczego, he?wink
                                      • tadeusz_ski.51 Metalinka! Bo prawo mówi, 08.10.08, 10:21
                                        że nie wolno rwać małolatów! Jasne??! Gadaj mi tu zaraz jasno i otwarcie, jesteś
                                        małolata czy masz "swoje lata"?!...
                                        • tadeusz_ski.51 Zaraz... swoje lata ma 08.10.08, 10:24
                                          przecież kazdy... coś się zapętliłem w tych częstochowskich rymach...
                                          No to inaczej zapytam, masz ponad 20-cia??! Gadaj! Ale prawdę i nic tu nie
                                          ściemniaj! big_grin
                                          • metalin Re: Zaraz... swoje lata ma 08.10.08, 11:18
                                            No dobra, przyznam się bez bicia: mam!wink
                                            • tadeusz_ski.51 Uffffff, to prokurator 08.10.08, 12:40
                                              nie będzie mnie ścigał... big_grin big_grin big_grin
                • darima_ka Aaaaa, remontować 07.10.08, 18:06
                  Nic z tego na kilka lat mam dosyć wszelkich remontów;D
                  • tadeusz_ski.51 Hehe, zmienisz zdanie 07.10.08, 20:27
                    ale się pewnie nie przyznasz? wink

darima_ka napisała:
                    > Nic z tego na kilka lat mam dosyć wszelkich remontów;D
                    • zak-1 Re: Hehe, zmienisz zdanie 07.10.08, 23:42
                      Niestety ,nic z tego ...remontow nigdy koniec ,no chyba ze w grobiesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka