tadeusz_ski.51 06.10.08, 12:00 znowu gdzieś poleciała? Znalazła innego a Tadzia olała! wrrrrrrr..... Jeszcze bym jej wybaczył, gdyby kolegę wybrała, (chodzi o Kazia Zaka, co narazie wolny) ale Ona gdzieś buszuje po całkiem innych rejonach?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: A ta Blue Monisia 07.10.08, 17:00 No właśnie od dłuższego czasu nie widać Odpowiedz Link
blue_monique Re: A ta Blue Monisia 11.10.08, 17:25 Jestem, jestem... Hmmm... rzeczywiście mnie tu dawno nie było... Ale pamiętaliście o mnie Jak się cieszę Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No jak co? Wszystko! 11.10.08, 19:00 Gdzie byłaś, z kim spałaś, jak to wszystko wyszło? No wiesz, czy te nowe nabytki sprawdziły się w praniu.... Bo z reguły tak bywa, że są przereklamowane... A Ty też, to tak jakoś ino dużo gadasz, a jak co do czego to Monisia myk i znika! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 U Fryzjera 11.10.08, 19:02 ukrytego nawet się nie pojawiła, a zaproszenie wysłałem Odpowiedz Link
blue_monique Re: No jak co? Wszystko! 11.10.08, 19:04 tadeusz_ski.51 napisał: > Gdzie byłaś, z kim spałaś, jak to wszystko wyszło? No wiesz, czy te nowe nabytk > i > sprawdziły się w praniu.... Bo z reguły tak bywa, że są przereklamowane... A Ty > też, to tak jakoś ino dużo gadasz, a jak co do czego to Monisia myk i znika! Ok. Sam chciałeś Jeden nabytek juz mnie zaczyna nudzić, drugi - hmmm, kręci mnie jak cholera, a już trzeciego mam na oku A zniknęłam,bo czas miałam tylko na bzykanie, na gadanie po próżnicy - nie Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Hehe, juz uwierzę... 11.10.08, 19:11 blue_monique napisała: > A zniknęłam,bo czas miałam tylko na bzykanie, na gadanie po próżnicy - nie -------- Kolejna "lwica"?? Odpowiedz Link
blue_monique Re: Hehe, juz uwierzę... 11.10.08, 19:16 W co nie wierzysz? Wiesz jak wyglądam... nie wierzysz,że chętni są? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie wierzę żes taka szybka... 11.10.08, 19:36 do kochania się z kimś innym poza mężem. Tylko bajerujesz... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Sorry, musiałem zrestartować 11.10.08, 19:37 zwiesiło się to dziadostwo Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No pewnie że masz branie 11.10.08, 19:43 ale czy korzystasz, oto jest pytanie! Odpowiedz Link
blue_monique Re: No pewnie że masz branie 11.10.08, 19:51 Korzystam Grzech nie skorzystać... Odpowiedz Link