darima_ka 10.01.09, 13:04 którzy, gdy sami nawarzą piwa, to wołają Zaka, żeby im pomógł wypić! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Popatrzcie ludzie, jaką Darima 10.01.09, 13:13 ma radochę? Ojej, wielkie coś odkryła! My faceci musimy sie wspierać inaczej nie damy rady... Odpowiedz Link
zak-1 Re: Popatrzcie ludzie, jaką Darima 10.01.09, 14:32 W piciu piwa Tadek Ci nie pomogę , nie lubię go ....co innego wódka , drinki i coca -cola Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie nie Kazik, to tylko 10.01.09, 16:31 taka prowokacja Darimy. Ja nic nie warzę! Mówię Ci! Kazik, a jak tam bedę kiedyś w pobliżu, to po kielonku możemy se polać! Odpowiedz Link
arnoszta wW@esz Tadziu... 10.01.09, 17:08 tadeusz_ski.51 napisał: PRAWiE się obraziłam;P w końcu też mieszkam na Górnym Śląsku, a Ty tylko Zakowi chcesz pomagać > taka prowokacja Darimy. Ja nic nie warzę! Mówię Ci! Kazik, a jak tam bedę kiedy > ś > w pobliżu, to po kielonku możemy se polać! > Odpowiedz Link
arnoszta Zak 10.01.09, 17:05 zak-1 napisał: > W piciu piwa Tadek Ci nie pomogę , nie lubię go ....co innego > wódka , drinki i coca -cola W piciu wódki ja chętnie Ci pomogę Tez nie przepadam za piwem. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Zak 10.01.09, 20:29 Za tydzien idę na dwie imprezy . Pożegnanie kolegi -emeryta i na zabawę karnawałową . Dam sobie czadu ... Zartuję na zabawie nieprzepuszczę ani kawałka....juz się cieszę Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Zak! 11.01.09, 10:13 To będziemy się razem bawić Zawalcujemy jakąś poleczkę? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Zak 11.01.09, 17:53 zak-1 napisał: > Za tydzien idę na dwie imprezy . Pożegnanie kolegi -emeryta i na > zabawę karnawałową . Dam sobie czadu ... > Zartuję na zabawie nieprzepuszczę ani kawałka....juz się cieszę A ja Ci zazdroszczę , bo zdarzają się tacy to to potrafią na ubawie siedzieć i dysputy "waaażne " prowadzić ,wrrrr, pierdoły ;P Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Są tacy rozrabiacy, 12.01.09, 07:02 Widocznie za dużo nawarzy, ja bym tam chętnie też wypiła , przed spaniem Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Samanta prowokatorka! 12.01.09, 10:52 Czyżby to w ramach równouprawnienia? Prowokuje dla przeciwwagi moim szokującym niektórych wypowiedziom? Coś takiego??? Jak ten świat się zmienia ... tzn. kobiety się zmieniają... Chyba mi trzeba przejść na emeryturę?? Odpowiedz Link
ryszq Re: Samanta prowokatorka! 12.01.09, 11:48 Emerytem pracującym jestem, ale nie emerytem seksualnym. Wygodne nawet i z innych względów. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Samanta prowokatorka! 12.01.09, 11:56 Sex jest dobry o kazdej porze ...jak się jeszcze moze... Odpowiedz Link
ryszq Re: Samanta prowokatorka! 12.01.09, 12:00 W porze kiedy się jest w pracy- to nie zawsze może. A może wyjść bokiem.. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Samanta prowokatorka! 12.01.09, 12:05 Masz rację - to się pilnuj Bo ja ,za chwilę dopiero wybieram się na drugą zmianę Odpowiedz Link
ryszq Re: Samanta prowokatorka! 12.01.09, 12:18 A widzisz? Ja mam ten luksus , że NIC nie muszę, chyba , że chcę i wtedy mi płacą. Tzn , nie za amory...co to to nie...ale zastrzegłem sobie, że piątki mam wolne po to, żeby mieć zawsze długi łikend. I to między innymi nazywam luksusem. Co prawda to taki przyziemny luksus. Cztery dni w tygodniu, teraz już sobie nie wyobrażam inaczej. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Samanta prowokatorka! 12.01.09, 13:51 Nie, no Panowie w pracy takich rzeczy nie róbta to grozi wyrokiem ! Odpowiedz Link