darima_ka 20.01.09, 19:18 Zastanawiam się jakie słowo określi w miarę dokładnie , sprawiedliwie,założyciela tego Forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=70811 czy to psychol z parafii radiomawryja?, czy może chory z nienawiści do kobiet psychopata? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: Poczuł misję ? 20.01.09, 19:22 hmm obstawiam ta 2 wersje i oby jak najmniej bylo takich "psycholi" na świecie heehe Odpowiedz Link
darima_ka Re: Poczuł misję ? 20.01.09, 19:25 Qrde nie da sie całkowicie psycholi wyeliminować , ale "pokazywać palcem", ostrzegać przed takimi zbokami trzeba bo krąży toto po necie i sie w swojej nienawiści nakręca ? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie interesuję się tym, 20.01.09, 19:26 co mnie nie dotyczy, sorry Darima, każdy ma prawo założyć to co chce, nie? Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Nie interesuję się tym, 20.01.09, 19:29 niestety ale net to narzedzie w ktorym mozna robic co sie zywnie podoba Odpowiedz Link
ryszq Re: Nie interesuję się tym, 20.01.09, 23:41 skorpionica11 napisała: > niestety ale net to narzedzie w ktorym mozna robic co sie zywnie > podoba Ale jednak nie zachodzi się w ciążę i alimentów też się nie płaci - czyli w miarę bezpieczneto narzędzie... chyba Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nie interesuję się tym, 20.01.09, 19:29 Też się nie interesuję , przypadkiem na to natrafiłam . Oczywiście ,ze każdy ma prawo zakladać co chce , i nie o tym moj wątek , i nie o to pytam w tym wątku . Jeśli Cię to nie interesuje , to mogłeś ten wątek pominąć . Odpowiedz Link
darima_ka Hmmm,dziwne ? 20.01.09, 22:24 Po raz pierwszy odkąd Tadziu pisze na moim forum spotykam się z tym ,że Tadzio czymś się nie interesuje...On wścibski , ciekawski....żartowniś, ale i poważny dyskutant.... czyżby męska solidarność? Odpowiedz Link
legwan4 Re: Hmmm,dziwne ? 20.01.09, 22:56 Hmmm,poczytałam i matko,to jakieś chore.... Diagnoza? ktoś ma mocno nierówno pod sufitem Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Hmmm,dziwne ? 21.01.09, 13:57 Smieć agresywny tylko w stosunku do kobiet czyli zaburzony, nie tylko psychicznie , ale i seksualnie śmieć . Odpowiedz Link