darima_ka 14.05.09, 19:39 To czy są też białe dziury?, powinny chyba być jak aądzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Skoro są czarne dziury.Niestety. 14.05.09, 20:40 Ubiegł cię już Fred Hoyle . Podobno to on odkrył te osobliwości . Ale za podjęcie tego ważkiego tematu przeniosłaś się na piedestał forum . Poniekąd sama siebie zdetronizowałaś na momencik Bo Ty jesteś tu nie osobliwością aleosobowością. Zdrówka życzę Kurczaki pieczone , martwię się tylko że jak się zadziurzymy, to żaden jamnik nas z tej nory osobliwości nie wyciągnie Odpowiedz Link
azmb Re: Skoro są czarne dziury.Niestety. 14.05.09, 23:23 Sagittarius, umiesz pięknie prawić komplementy Gratuluję Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Skoro są czarne dziury.Niestety. 15.05.09, 06:01 Ech .... spłoniłem się , to tylko przypadłość męska uwarunkowana genetycznie i coraz rzadziej przeze mnie używana Wiek niestety to następna przypadłość powodująca pilne baczenie by zbytnio na narcystycznego satyra nie wypaść , ale gwoli sprawiedliwości prawdę tylko powiedziałem , znaczy kliknąłem Odpowiedz Link
azmb Re: Sagittarius:) 15.05.09, 15:27 Nie płoń się, bo "cierpisz" na wspaniałą przypadłość Panie z tego forum docenią elegancję, ugruntowaną przez ten wiek (wiek XXI ?) A jak smakowiwcie brzmi ten satyr... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Sagittarius:) 15.05.09, 16:17 Dojrzały mężczyzna się płoniący to dopiero ewenement Odpowiedz Link
darima_ka Re: Skoro są czarne dziury.Niestety. 15.05.09, 16:12 Sagi , jamnik owszem kopać lubi ,ale mam "swetra" irlandzkiego bydle wielkie ,a jak kopać potrafi hoooho Odpowiedz Link
darima_ka Re: Skoro są czarne dziury.Niestety. 15.05.09, 16:15 Za sprawą komplementów z ust (palców) mężczyzny się Odpowiedz Link