tadeusz_ski.51 01.06.09, 17:20 Dorotko, przepraszam, obiecuję, nie będę! Jeśli ktoś czytał Sienkiewicza i ma sentyment do Kmicica, to zrozumie mnie i moje reakcje... hmmmmmm... dobre, co? Masz tu Dorotko na zgodę wracaj i pisz, na moją osobistą prośbę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 DAREMNE ŻALE 01.06.09, 18:39 Daremne żale-próżny trud, Bezsilne złorzeczenia ! Przeżytych kształtów żaden cud Nie wróci do istnienia. Świat wam nie odda, idąc wstecz, Znikomych mar szeregu Nie zdoła ogień ani miecz Powstrzymać myśli biegu. Trzeba z żywymi naprzód iść, Po życie sięgać nowe... A nie z uwiędłych laurów liść Z uporem stroić głowę. Wy nie cofniecie życia fal! Nic skargi nie pomogą Bezsilne gniewy, próżny żal! Świat pójdzie swoją drogą. Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: Przywołuję Dorotę o podwójnym esie! 01.06.09, 18:55 Wzruszył mnie Tadzio Kmicic i buziak na zgodę i powiem Wam po cichu.. smuuuutno bez Was..więc witajcie Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Ja ciem kręcę 01.06.09, 19:35 Kogo, mnie? Bez przesady Tropcia, jeśli kogoś, to chyba Misia, ale najpewniej to Misio Ciebie kręci. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Wróciła! 01.06.09, 19:41 Dzięki Dorota, masz drugiego cmoka! A Tropcia niech zazdrości. Zresztą, gdyby Tropcia miała nicka tropem_tadzia to co innego, a tak, to niech Ją Misio obcałowuje, co nie? - Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A nie lepiej byłoby Ci 02.06.09, 09:12 na czerwono? Zielonego w trawie nie widać? No chyba, że to kolor maskujący, przydatny przy tropieniu Misia? Tylko go nie podglądaj... tropem_misia1 napisała: > juści..zzieleniałam jak bakłażan Odpowiedz Link
darima_ka Re: Witaj Dorotko :D 01.06.09, 19:51 No to nich tam pogoda robi co chce ,a my wiemy lepiej Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Przywołuję Dorotę o podwójnym esie! 02.06.09, 09:13 Miło, że wróciłaś Odpowiedz Link