wadera1953 23.08.09, 11:05 Uważam taczki za jeden z najbardziej udanych wynalazków !He,he,he Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Taczki 23.08.09, 11:51 Historia pokazała ,ze ci wywiezieni i tak wracali , bo jest takie powiedzenie: wyrzuć drzwiami , wlezie oknem , chyba coś tak to brzmiało ? honor, honor , tego niektórym brak Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Taczki 23.08.09, 12:54 Takie czasy, że trzeba wybierać między zachowaniem honorowym a sukcesem finansowym. Nie znam mądrego, który zrobił karierę zachowując się przyzwoicie. Co więcej, ten, który wybiera sukces, twierdzi, że lizusostwo, kablowanie i zwykła podłość, to cechy przynależne określeniu "spryt", więc on nie jest chamidło, on jest po prostu spryciarz, cwaniak! Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: Taczki 23.08.09, 20:24 Mówimy o taczkach,toż to na wsi jeden z ważniejszych sprzętów,przywieżć,wywieżć zamiast wiadrami dżwigać,widać miastowe nie wiedzą do czego porządne taczki służą i byle g***o chcą wozić Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ledwo Toto parę lat temu 24.08.09, 08:21 wyrwało się z miasta a już udaje wiejską kobietę i że zna się na taczkach?? Taczki największe znaczenie mają na budowie! dorota-s2 napisała: > ...widać miastowe nie wiedzą do czego porządne taczki służą... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie tylko udaje 24.08.09, 08:26 wiejską babę ale pozuje na gorolkę! A przecież wszem i wobec wiadomo, że pochodzi z Pomorza! Z wielkiego miasta na Pomorzu! Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: Ledwo Toto parę lat temu 24.08.09, 08:29 Sporo lat mieszkałam na wsi na Mazurach,i nie tylko,taczki masz rację służą do budowy,teraz mąż brukuje kamieniami rzecznymi szeroki wjazd na podwórko,jedne taczki już zajechał.Zimą nawet śnieg do rzeki taczkami wywozi. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ahaaaa, to na Mazurach... 24.08.09, 17:36 Coś mi się pomyliło? Ale jest faktem, że Dorota to mieszczuch, tylko coś Jej się odmieniło? Spokoju się zachciało, ciszy... ale lubi ludzi! Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: Taczki 24.08.09, 13:46 Oooo nie!taczek nie dam,dogadajcie się z kołem łowieckim,trwa sezon polowań na kaczki Odpowiedz Link
wadera1953 Re: Taczki 24.08.09, 08:25 Pisząc o zaletach tego wynalazku miałam na myśli takiego jednego ...... Odpowiedz Link
wadera1953 Re: Taczki 24.08.09, 08:36 Oooooooooo i nie tylko . Ale o kaczorów też ,łącznie z Donaldem. Odpowiedz Link