czarujaca_czarownica 29.01.05, 13:11 Tak sie zastanawiam skad niektóre kobiety mają aż tyle pieniążków żeby poddać się temu zabiegowi. Skąd wziąść 10 tysięcy na operacje ? :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoriakroczewska odpowiedź 01.02.05, 10:28 Moja droga Kilka lat temu byłam w Stanach.Pracowałam jako au pair. W przeciwieństwie do moich koleżanek-nie szastałam kasą na prawo i lewo. Udało mi sie zaoszczędzić sporo kasy-teraz starczyłoby mi na powiekszęnie biustu, liposunction i korektę nosa ;-) A tak na poważnie- oszczędzałam i stąd mam te 10 000 na operację. Pod nóż idę już 4 kwietnia.Wcale się nie boję. Pozdrawiam Odpowiedz Link
czarujaca_czarownica :) 01.02.05, 13:31 Gratuluje !! :) Mam nadzieje ze i ja niedlugo bede mogla sie pochwalic operacja. Zamierzam wyjechac do Angli ale mialam nadzieje ze jeszcze przed wyjazdem uda mi sie znalezc cudowny srodek na zdobycie tych pieniazkow. Moze pozyczka w banku? o tym tez myslalam. u jakiego lekarza sie operujesz?? ja zastanawiam sie nad klinika w polanicy: www.chp.pl i wkladkami anatomicznymi :) Odpowiedz Link
wiktoriakroczewska zabieg 02.02.05, 13:05 Śpieszę donieść,że planowany zabieg mam na początku kwietnia w Klinice dr Marka Szczyta. Byłam na konsultacji-lekarz zrobił na mnie pozytywne wrażenie. A wkładki anatomiczne odradził ze względu na obecny kształt moich piersi-które mają kształt kropli. Operacja za 2 miesiące i już się doczekać nie mogę. Pozdrawiam i życzę silnej woli w oszczędzaniu. WK Odpowiedz Link
wicherek2001 Re: skąd wziąść 10 tysiecy na operacje biustu ?? 08.05.05, 18:18 Oszczędzanie i oszczędzanie. Jesli bardzo Ci zależy a masz z czego spłacać to polecam kredyt. nie rozumiem wypowiedzi dotyczącej wkładek anatomicznych. Z tego co ja wiem to są najlepsze, przypominają kształtem naturalną pierś i jesli pierś jest w kształcie łezki (kropli) to tym bardziej powinna być to wkładka anatomiczna (niestety sporo droższa). Polecam dra Łątkowskiego (Polanica) www.chp.pl. Profesjonalizm i znakomite warunki. Pozadrawiam (szczęśliwa posiadaczka wkładek anatomicznych) Odpowiedz Link