Dodaj do ulubionych

Pamiętacie mnie? Przeczytajcie! Zbliża się lato!

08.05.06, 22:40
Pamietacie mój wątek:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16552&w=28035710&a=28115210
Cytuję:
"Ja już mam 22 lata. Ale dalej mam nadzieję. Są trzy powody:
1. w styczniu zaszłego roku zrobiłam sobie zdjęcie moich "Małych". W lipcu tego
roku znów zrobiłam i porównałam. Powiekszyly się, zrobiły się bardziej
sterczące. Nie wiem, może z 1,5cm. Nic szczególnego nie robiłam. Od paru
miesięcy wklepuję w nie krem ujędrniający, taki zwykły, do ud. No i mój facet
czasami je popieści :)
2. zaczęłam późno dojrzewać. Jako 16-latka miałam 155cm wzrostu. Będąc 19-latką
mierzyłam już 171cm. Od dwóch lat mam stale 174cm. Miesiączkę dostałam równiez
późno- 17 lat i 7 miesięcy.
3. moja mam również zaczęła późno dojrzewać. Piersi urosły jej dopiero w czasie
ciąży (w wieku 20 lat). Teraz nosi 80C.
Więc nie trace nadziei :)"

To było w sierpniu zeszłego roku! Wtedy umieszczałam takie oto zdjęcie:
img301.imageshack.us/my.php?image=cyc8ou.jpg
Mam wrażenie, że moje piersi się powiększyły. Nic specjalnego z nimi nie
robiłam- dalej balsam ujędrniający do ud. Przyznam, że trochę mi się przytyło,
waże 66 przy 174cm.
kg.

A teraz umieszczam kolejne zdjęcia.
img187.imageshack.us/my.php?image=cycek8ds.png
img512.imageshack.us/my.php?image=cycz3gq.png

Dziś kupiłam sobie fajny strój kąpielowy w H&M, za 80zł. Jestem bardzo
zadowolona. Dużo się namierzyłam. Efekt możecie zobaczyć same. Moje wymiary to
obecnie 76/84cm. Stanik jest w rozmiarze 36. Czym predzej biegnijcie do H&M
(jeśli macie możlwiośc) bo naprawdę mają fajne stroje. Już nie będe się
wstydzić chodzić na basen/plaże. Zbliża się lato kobietki. Mam nadzieję, że
chociaż kilka z Was będzie w te lato zadowolona chociaż troszkę z opalania czy
kąpieli :)

Piszczie! Odpowiem na każde pytanie (tutaj na forum, maila żadko odbieram).
Obserwuj wątek
    • alicja_wk Ładny strój :D 09.05.06, 13:46
      Strój na prawdę super. Dobrze, że o nas też ktoś pomyślał i stworzył mięciutkie
      staniczki, a nie jakieś takie skorupy, które się wpychały do środka po leżeniu
      na brzuchu ;)
      Biust w tym bikini wygląda na prawdę ładnie, a fason też niczego sobie, bo ja
      już mam dosyć tradycyjnych push-up'ów, które zawsze są krojone jak miska dla
      kota.
      Pozdrawiam i życzę miłego plażowania!
      • nastoletniadziewczyna Re: Ładny strój :D 09.05.06, 18:39
        super! jesli to naprawde twoj biust (a nie jakis fotomontaz dla reklamy H&M) to
        naprawde widac roznice!! w tym kostiumie, który jest zreszta bardzo ladny,
        piersi wygladaja na duzo wieksze!! czy ten kostium jest jeszcze do kupienia i
        na czym polega jego niezwyklosc (czemu tak poweikszza piersi i kieruje je do
        srodka, czy ma tam jakas gabke czy co?)
        Dzieki! dalas mi nadzieje na wakacje bez wstydu! piszesz ze masz 8cm roznicy,
        podobnie jak ja, zreszta mam chyba podobne piersi, moze troche na mniejsze
        wygladaja.....lece do H&M i tak musze kupic kostium i mialam spory problem,
        jaki wybrac, by to jakos wygladalo.... :D:D;D
        • jooza Re: Ładny strój :D 09.05.06, 19:22
          Hej. Nie, to nie jest żadna kryptoreklama H&M. Byłam wczoraj się przejść po
          centrum handlowym i tak jakoś stroje zwróciły moją uwagę. Zaczęłam mierzyć, do
          przebieralni wniosłam aż 12 wieszaczków :) Mierzyłam różne rozmiary i dwa fasony
          (ten brązowy i jeszcze zielony z kółeczkiem między miseczkami). Ten drugi też
          nieźle zbierał moje mikrusy do środka, ale majtki był dziwnie skrojone, nie na
          moją figurę. Dlatego wybrałam ten brązowy z majtkami typu "lekkie szorty". Na
          czym tkwi sekres, że moje mikrusy wreszcie są widoczne?? W kieszonkach są takie
          trójkątne, cieniutkie gąbeczki (można je wyjąć), które jak widać powiększają
          piersi. Jednak głównym elementem, który sprawia, że wszystko wygląda jak
          wygląda, jest bardzo dobre skrojenie tego stanika oraz "pasek" pod miseczkami,
          który ciaśniutko (rozmiar 36) przylega i podnosi jednoczesnie piersi do góry, a
          obszycie miseczek powoduje właśnie, że zbierają się moje mikrusy do środka. Mam
          nadzieję, że wyjaśniłam to zrozumiale :)
          Zatem biegiem do sklepu :) Widziałam, że jest jeszcze sporo tych strojów.
          Mierzcie dużo rozmiarów.
          Ponoć jeszcze w New Yorkerze są fajne stroje, ale nie miałam czasu tam iść.
          Jestem zadowolona wreszcie ze stroju!

Pozdro i dużo słońca życzę.
          • jooza Dodam jeszcze... 09.05.06, 19:26
            Dodam jeszcze, że strój jest bardzo elastyczny i rozciągliwy i pewnie to też ma
            wpływ na to, że piersi wydają się większe.

Piszcie!
            • edytaf5 Re: Dodam jeszcze... 09.05.06, 21:42
              Kurcze, ja tez kupilam ostatnio kostium w h&m. Tyle, ze push-up. Przymierzalam
              taki kroj, jaki Ty prezentujesz, ale niby pasowal, ale na pewno tak nie zblizal
              biustu do siebie ;( a mam wymiary 69-78/79cm. Ale chyba tez przymierzalam 36
              rozmiar, a to chyba jest tak jabym miala pod biustem 75cm, do ktorych mi daleko.
              No ale coz. Moj mi sie podoba, szkoda tylko, ze nie ma rowka :( Ale bede musiala
              jakos przebolec :)
              U mnie w miescie raczje nie znajde rozmiaru ponizej 36, wiec nic wiecej juz nie
              kupie, no chyba, ze pojade do Krakowa ;)
              • jooza Re: Dodam jeszcze... 09.05.06, 21:47
                No własnie, liczy sie chyba własnie ten obwód pod biustem. Im mniejszy tym
                piersi bardziej do przodu. Byle tylko nie uciskał. Wiem, że tez rozmiary 34 były
                w h&m, ale dziwne fasony.
    • duzazmalymi Re: Pamiętacie mnie? Przeczytajcie! Zbliża się la 15.05.06, 22:16
      Fajne piersi. Poważnie.
    • alicja_wk Oferta H&M... do joozy :) 23.05.06, 12:01
      Znasz moze jakas stronke, na której mozna znalezc ofertę tych sklepów, bo w
      moim miescie nie ma H&M, więc musiałabym sie zapuscic gdzies dalej, a nie wiem
      czy warto.
      W ogóle to ostatnio zbiegałam 2 miasta, zeby kupic na siebie jakis strój i
      załapałam dołka, bo oczywiscie nic nie pasuje - jak góra dobra, to dół za mały,
      a jak dół dobry, to góra za duza i tak wszędzie : /
      Przymierzyłam kilka róznych fasonów, ale ja nie wiem na kogo te staniki robią,
      bo kształt tych usztywnianych pasuje idealnie na piłke tenisową, takie jakies
      okrągłe i wypukłe, a przy tym strasznie sztywne i twarde. A przeciez
      wystarczyłoby zamiast "tego czegos" włożyc do stanika gąbkę, tak jak to robią z
      push'upami, a nie jakies tektury czy co tam jeszcze, wrrrr : /
      Jak tak dalej pójdzie, to przechodze kolejne lato w swoim starym, ale za to
      wygodnym...
      • jooza Re: Oferta H&M... do joozy :) 23.05.06, 12:47
        Znalazłam takie coś:
        hm1.mvm.com/hm_ctx/jsp/sim.jsp
        Następnie kliknij w TRY ON A STANDARD MODEL i w nowym oknie Ci się otworzy fajna
        stronka z ciuchami H&M.

W H&M staniki i majtki są osobno więc można sobie wziąć stanik 34 a gacie 44 :)
        Pozdro
        • kobieta_jakubowa Re: Oferta H&M... do joozy :) 01.07.06, 23:59
          Są jeszcze te stroje w H&M :)
        • alicja_wk Re: Oferta H&M... do joozy :) 03.07.06, 13:15
          Byłam, pooglądałam, nawet przymierzałam, ale i tak nic nie kupiłam, bo do tych
          fajnych staniczków były tylko szorty, a te akurat za bardzo poszerzają w
          biodrach, co przy moim małym biuscie nie wygląda zbyt ciekawie (szerokie biodra
          + mały biust : / )
    • patii30 Re: Pamiętacie mnie? Przeczytajcie! Zbliża się la 07.07.06, 17:42
      w stroju wygladaja dobrze calkiem inaczej niz bez jakby nie rysa na dekoldzie
      zastanawialabym sie czy to ty ale jest jeszcze roznica w tym ze jestes szczupla
      a u takich osob jeszcze uchodzi maly biust tak jak modelkom
    • nikitka84 Re: Pamiętacie mnie? Przeczytajcie! Zbliża się la 08.07.06, 00:55
      Wygladasz przeslicznie;) I stroj rewelacyjnie dobrany do figury;)
      • ona.him Re: Pamiętacie mnie? Przeczytajcie! Zbliża się la 14.07.06, 15:17
        Ja również wreszcie znalazłam ten sklep. W każdym był ten strój jaki
        pokazujesz. Byłam niestety z koleżanką, ona nie wiedząc o co mi chodzi
        powiedziała, że strój jest głupi, taki dla starszej pani (kolor). Więc go nie
        przymierzyłam nawet. Zresztą dotykając go stwierdziłam, że ma bardzo malutką,
        cieniutką gąbeczkę, więc jakim sposobem ma mi cokolwiek powiększyć? Wyglądasz w
        nim ślicznie.
    • natalia1723 Re: Pamiętacie mnie? Przeczytajcie! Zbliża się la 21.06.07, 14:21
      wiesz tak patrze na twoj biust na zdjeciach i nie sadze zeby choc troche
      urosl:/jaki masz rozmiar stanika?
    • 18_lipcowa1 ale klata,,,,,,,, 21.06.07, 18:40

• elia_kazan Re: ale klata,,,,,,,, 15.07.07, 21:21
        bardzo nachalnie reklamujesz, zwolnij

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka