adamowa83 Vanessa Mae 31.03.08, 12:20 Obstawiam 65A, nie więcej... www.answers.com/topic/vanessa-mae?cat=entertainment www.gregi.net/data/cms_images/2007/vanessa_mae3.jpg Piękna i małobiuściasta... Prawie ideał;-) Odpowiedz Link
maith Jolanta Fraszyńska 31.03.08, 15:49 I odnoszę wrażenie, że nosi źle dobrane staniki... Odpowiedz Link
adamowa83 Boscono 01.04.08, 11:17 Moja ulubiona modelka o niebanalnej urodzie, Maria Carla Boscono... Obstawiam 65D lub 60DD... i14.photobucket.com/albums/a310/adrianmarcato/Blog/MariaCarlaBoscono.jpg www.iceposter.com/posters/Maria_Carla_Boscono/G14617_Maria_Carla_Boscono_Poster.html maria-carla-boscono.vvo.pl/zdjecie-35503.html maria-carla-boscono.vvo.pl/zdjecie-35538.html Odpowiedz Link
lavaenn Re: Boscono 20.05.08, 23:34 jejuś, moje cycki! może troszkę niżej osadzone, ale nawet asymetria ta sama :) czyli 60E jak nic :) Odpowiedz Link
fajna_babeczka Re: Słynne małobiuściaste 26.05.08, 10:24 Ciekawe co te gwiazdki na te rozmiary. No, ale może to komuś pomoże się dowwartościować ;-) Odpowiedz Link
ireen Kate Moss 26.05.08, 18:02 Kate Moss też ma niezbyt duży biust a mimo to wygląda całkiem nieźle ;) moda.gazeta.pl/moda/51,77803,5233213.html?i=3 Odpowiedz Link
100krotna Venus - jaki rozmiar? :) 26.05.08, 21:38 www.mlahanas.de/Greeks/Arts/VenusMilo.jpg Jak dla mnie, to ona przy swoich proporcjach jest zdecydowanie małobiuściasta :) Ktoś się podejmie oceny rozmiaru? Swoją drogą, nie pamiętam w jakiej już książce czytałam, że greczynki przy jakichś okazjach nosiły metalowe pasy pod biustem - żeby go ładnie podnieść i wyeksponować - a sutki malowały na czerwono. To prawdą jest? Czy ktoś mógłby zweryfikować? Odpowiedz Link
caroline.1 Re: Venus - jaki rozmiar? :) 27.05.08, 08:40 A czy Venus z Milo nie ma przypadkiem bułek w okolicach pach?? Odpowiedz Link
plica Re: Venus - jaki rozmiar? :) 27.05.08, 20:18 tylko czy wtedy istnialy za male staniki? Odpowiedz Link
kat.ram Re: Venus - jaki rozmiar? :) 27.05.08, 22:50 a może takie buły są naturalne - nie od staników? ;P niby żart, ale... Odpowiedz Link
irtardo Re: Venus - jaki rozmiar? :) 29.05.08, 14:39 Albo może buły robią się też od nienoszenia staników? ;) Odpowiedz Link
kat.ram Re: Venus - jaki rozmiar? :) 29.05.08, 14:47 kto wie, kto wie;P mi w każdym razie od noszenia w miarę dobrego stanika linia odcięcia między biustem, a wałeczkiem w okolicach pach, jest zdecydowanie mniej wyraźna. Odpowiedz Link
100krotna Bułki z natury? 29.05.08, 22:19 Nie chcę was dziewczyny zmartwić, ale na obrazach buły też występują: "Narodziny Venus", Botticelli: www.hegel-system.de/de/gif/botticelli-venus.jpg "The union of earth and water", Rubens (nie znam polskiego tytułu, tłumaczyć nie będę, żeby nie wprowadzać w błąd): www.nuitmagique.pl/skrypty/1618v.jpg Z drugiej strony, te kobiety są dosyć pulchne.. więc może stąd bułeczki? Poszukam jeszcze szczupłych kobiet na obrazach i sprawdzimy ;) Odpowiedz Link
100krotna Re: Bułki z natury? 29.05.08, 22:21 Wycofuję komentarz "pulchne" odnośnie Venus z Narodzin Venus ;) Odpowiedz Link
stary_dywanik Re: Bułki z natury? 29.05.08, 23:00 Może to od tego, że w nocy gdy kobieta leży to piersi jej uciekają pod pachy (albo nawet są tam wpychane gdy sypia na brzuchu) a w dzień żaden stanik przywraca im kształtu i pozycji? Odpowiedz Link
100krotna Bułki są od spania (?) 29.05.08, 23:23 stary_dywanik napisała: > Może to od tego, że w nocy gdy kobieta leży to piersi jej uciekają > pod pachy (albo nawet są tam wpychane gdy sypia na brzuchu) a w > dzień żaden stanik przywraca im kształtu i pozycji? Przyłączam się do opinii - staników nie nosiłam już dobrych kilka lat - a jak jeszcze nosiłam, jak ognia unikałam push-upów - nie lubię gąbki ;) - wracając, jak już gdzieś wspominałam na forum, śpię na prawym boku - i z tejże strony mam przepiękną bułę, już nie pachową a plecową ;) Z nadzieją czekam na przepchnięcie się owej w stronę piersi, z pomocą zbroi ortopedycznej (czyt. stanika) i upychania pod obwód i do miski ;) dywaniku, dzięki za nieświadome pocieszenie! Odpowiedz Link
stary_dywanik Re: Bułki są od spania (?) 29.05.08, 23:26 Ja tylko tak zgaduję. :)) No bo jak innaczej piersi mogą znaleźć się pod pachą jeżeli się złego stanika nie nosi? :)) Swoją drogą to nam dyskusja na bardzo kulturalne manowce zeszła. Odpowiedz Link