nightbutterfly 07.04.08, 21:46 Hej dziewczyny, szukam stanika, który nie zakryje mi całego cyca;) i będzie dostępny w tym rozmiarze. Marze o czyms ladnym i wycietym... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggiore76 Re: Ładny mały staniczek 28g ...jakiś pomysł? 08.04.08, 11:06 www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=KLY-1837 JAKBY LINK SIĘ NIE ZMIEŚCIŁ TO NOWE ŚLICZNE kALYANI OD 28 POD NA FIGLEAVES. Mniam! Odpowiedz Link
rockiemar kalyani 13.04.08, 00:47 A czy jest w ogole sens brac tej firmy rozmiar 28? One podobno sa starsznie rozciagliwe... a moze ktos juz mial ten stanik z figleavsow? Bo jest na prawde przesliczny:) Tylko przeraza mnie przytaczana wszedzie na obu siostrzanych forach rozciagliwosc i szerokosc fiszbin Kalyani... Odpowiedz Link
zania_uk Re: Ładny mały staniczek 28g ...jakiś pomysł? 11.04.08, 18:47 ej no, troche tego jest. plunge Freyi sa sliczne (jak lubisz kolorki), te wszystkie iony/tigerlilly/itd. poza tym z panache masz tango plunge i lilly. wyzej wspomniane rosy posy kalyani (szybko sie wyprzedaje!). mozesz tez sprobowac half cupa mimi holiday. moze w 28G bedzie to wygladac po ludzku (z wiekszymi biustami robila baaardzo dziwne rzeczy). jesli tolerujesz 30stki, to moze gossard, albo panache eliza, albo cos z kalyani. Odpowiedz Link
nightbutterfly Re: Ładny mały staniczek 28g ...jakiś pomysł? 13.04.08, 15:22 Hm, rosy posy Kalyani bardzo mi sie podoba i chyba sie skusze, natomiast plunge Frei sie nie spisuja, bo wiekszosc dekoltow mam raczej szerokich niz w szpic i gorna czesc stanika zwyczajnie wystaje. Poza tym nawet jakbym miala zalozyc dekolt w szpic do plunge nic mi w nim nie wystaje. Tak jakby zakrywa mi cala piers wystawac moga co najwyzej zebra:). Czy to wina zle dobranego rozmiaru czy szeroko rozstawionego biustu? Odpowiedz Link
malagracja POMOCY! :) Do dziewczyn ktore nosza KALYANI 13.04.08, 20:08 Nie dostalam odpowiedzi w watku kalyani, wiec spytam tu. Dziewczyny, czy moglybyscie mi powiedziec jak szeroki jest mostek? Podobny do frey? I chcialabym spytac o szerokosc fiszbiny? I jeszcze spytam, bo czytalam ze to straszne rozciagliwce, czy przy moim 66 cm pod biustem jest sens go kupic? Bo tak niskiego staniczka ja w zyciu nie widzialam, a nosze dekolty szerokie a on bylby idealny? I czy powinamm brac 60FF przy 66/87 tak jak freye? ) Odpowiedz Link