fruuzia 18.05.08, 08:55 czy da się utworzyć album w picassie korzystając z gazetowego konta/adresu? bo mi nie chce zaakceptować adresu przy logowaniu i nie wiem why :( tylko googlowy adres przyjmuje czy co? wytłumaczcie ciemnej masie, proszę :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quleczka Re: picassa a konto gazetowe 18.05.08, 09:26 z tego co wiem to musisz miec konto na google....uwaga! to nie rowna sie mailowi z google :) konto na google mozna zalozyc z gazetowym adresem tez :) zaloz je tutaj www.google.com/accounts/NewAccount?hl=pl potem powinno dac sie zalogowac do picasy :) Odpowiedz Link
fruuzia Re: picassa a konto gazetowe 18.05.08, 22:52 jakie to teraz się wydaje banalnie oczywiste :) dziękuję ci dobra kobieto :* Odpowiedz Link
quleczka Re: picassa a konto gazetowe 18.05.08, 23:05 nie ma sprawy :) kiedys chyba sie tak nie dalo - bo z tego co widze to na LB na przyklad jest instrukcja, ze by edytowac tabelke rozmiarow trzeba im dac adres mailowy z gmaila...a od dluzszego juz czasu konto google moze byc z dowolnym adresem :) Odpowiedz Link