pablo-se 30.10.09, 20:28 Właśnie zgłosiłem zdjęcie mojego autorstwa zrobione podczas jednego z moich wypadów w plener ;) Jeśli komuś się spodoba prosił bym o oddanie głosu na nie. Dzięki z góry. www.afrin.wp.pl/zdjecie/id,812.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goguś Re: konkurs IP: *.095.c85.petrotel.pl 31.10.09, 12:04 Fotka fajna,ale...mogłeś wykadrowac chociaż te drzewo i krzaki,bo to rozprasza zdjęcie.Popatrz na" www plfoto ",jak powinny wyglądac zdjęcia.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pablo-se Re: konkurs 31.10.09, 17:16 Pomimo ze jestem niejako fotografem amatorem w swoich pracach nie chcę aby szablonowo podchodzić do zdjęć choć się do końca tego nie uniknie. Wiem ze moje zdjęcie zachodzącego słońca jest jednym z wielu milionów zrobionych na całym świecie ale nigdy nie ma dwóch identycznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazak Re: konkurs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.09, 05:39 w każdym razie to zdjęcie wogóle nie ma nic wspólnego z tematem konkursu. zapach nudy? nawet w wyobraźni nuda nie posiada zapachu... Odpowiedz Link Zgłoś
pablo-se Re: konkurs 15.11.09, 10:32 Post był założony kiedy jeszcze było inne zdjęcie (jesienny zachód słońca) a które wycofałem. Teraz dla jaj wrzuciłem inne pokazujące co się robi jak człowiekowi nuda doskwiera ;) Odpowiedz Link Zgłoś