IP: 94.254.193.* 06.12.09, 19:55
www.tvn24.pl/-1,1632339,0,1,ukarany-za-protest-na-autostradzie,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • Gość: zi-k Re: A4 cd IP: *.chello.pl 06.12.09, 21:46
      Proszę poczytac o zarządcy tego odcinka autostrady.To co wyprawia ta firma jeży
      włos na łysej głowie.Nikt nie zliczy rozpraw w których biorą udział.Po
      zasądzonych wyrokach odwołują sie natychmiast,ponowne roZpatrywanie trwa
      latami.Są bezkarni.Nie są skłonni do zadnych kompromisów.
      Jedyne rozwiązanie to całkowity bojkot dróg zarzadzanych przez tą firmę.
      • pablo-se Re: A4 cd 06.12.09, 22:20
        Gość portalu: zi-k napisał(a):

> ... Jedyne rozwiązanie to całkowity bojkot dróg zarzadzanych przez tą firmę.

Jak dobrze rozumie piszesz o zaprzestaniu korzystania z ich dróg? Jeśli tak to
        jest jedna taka ciekawostka o której jakiś czas temu słyszałem. Mianowicie jest
        spisana umowa z władzami mówiąca, że władze nie mogą prowadzić prac na drogach
        będących "po sąsiedzku" do autostrady podnoszący ich standard a tym samym mogący
        spowodować iż kierowcy wybiorą drogi boczne (darmowe). Jedynie dozwolone są
        prace, które jedynie pozwalają na utrzymanie ich w podobnym stanie jak
        wcześniej- łatanie dziur. Dodatkowo ostatnio w mediach usłyszałem, że mogą
        zażądać odszkodowania od władz jeśli po podwyżkach za przejazd spadną ich
        dochody bo kierowcy wybiorą inne drogi. Jest to efekt porozumienia jakie zostało
        podpisane przez naszych polityków.
        • Gość: zi-k Re: A4 cd IP: *.chello.pl 07.12.09, 09:05
          No to fakt że władze nie mogą prowadzić prac na drogach
          będących "po sąsiedzku" do autostrady podnoszący ich standard,ale okazuje sie
          że prostopadłej do autostrady też nie mogą.
          wyborcza.biz/biznes/1,100896,7324696,Pod_Poznaniem_bedzie_nowa_droga__czyli_Istotne_Negatywne.html
          Odcinek autostrady którym często jeżdżę jest bezpłatny(opole-katowice)ale jak
          wprowadza opłaty ,to nie będę.Ostatnio jechałem normalnymi drogami to trwało 20
          minut dłużej.
          Nie wiem co z tymi ludźmi,marudzą że płacą teraz chyba około 20 zł a dalej
          jeżdżą,jakby wkoło nie było innych dróg tylko pustynia.Zero charakteru,żeby tak
          dawać sie rąbać w d..
          • xplict Re: A4 cd 08.12.09, 09:35
            Następnym razem wystarczy mieć w portfelu banknot 200 zł i zapłacić za
            przejazd autostradą.
            Ciekawe przy której "dwusetce" panieneczkom z okieneczek zabraknie
            reszty i będą powodowały utrudnienia w ruchu... I mandacik...
            W stalexporcie powinni się dobrze przygotować... proponuję duuużo
            melisy na nowy sezon:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka