Gość: Rosół IP: 195.117.145.* 23.03.10, 14:24 Ludzie zlitujcie sie i nie machajcie jak wariaci do wszystkiego co sie rusza.Motocykli coraz więcej,nie można połozyc ręki na kierownicy bo ciągle trzeba machać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIKI Re: Nie machać IP: *.064.c91.petrotel.pl 23.03.10, 15:09 Motocykliści sobie machają,kołki nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek929 Re: Nie machać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 19:31 A ja lubie jak mnie pozdrawiaja . To taki mily , przyjacielski i pokojowy gest .Poza tym nie musisz odmachiwac skoro jest to dla Ciebie takie uciazliwe . --- Pozdrawiam Jacek929 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola patolik mie to nawet z autuf machaja kierowcy i kierownice IP: 109.199.3.* 24.03.10, 09:10 tylko same stolarze i drwale bo im tylko srodkowe palce sie ostały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś. Re: mie to nawet z autuf machaja kierowcy i kiero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 10:34 Początek sezonu jest, więc się namachasz. Potem to już będzie tego mniej. Ale nie wiem czy zauważyłeś w tym pozytywny aspekt- jest nas coraz więcej :). A tak swoja droga nie trzeba machać by się przywitać-można kiwnąć głową, mrugnąć światłami- opcji jest trochę :>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skocznia Re: Nie machać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.10, 09:51 Skuterzystom też machajmy, za parę lat będą pełnoprawnymi motocyklistami, a tak poaztym nie ważne na jakim sprzęcie, ważne że dwa koła, bo poco więcej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: Nie machać IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.10, 10:33 Dużym skuterom zawsze macham, małym już nie, czekam aż pierwszy machnie bo jakby nie było wraz z chińczykami zrobił się to tani środek transportu. Ale faktycznie, maszyn na drodze coraz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Nie machać 27.03.10, 11:34 W mieście lepiej dac sobie spokój, bo maszyn wielość, wertepy po zimie straszne, no i ruch... Ale miło jest gdzieś na bocznej drodze spotkac wesoło pyrkoczącego motocyklistę, i pomachać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś. Re: Nie machać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.10, 14:10 W kwestii skuterów-wydaje mi się, że to oni powinni pierwsi pomachać, z samej grzeczności-kwestia stażu ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cx Re: Nie machać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 12:12 też bym był za tym żeby nie machać bo motorów sie robi dużo, ale to nasza tradycja, która pojawiła się u nas latach 80-tych jak zaczęliśmy jeździć na c-zetach i et-zetach. Wielu z nas w latach 90 no i później spełniło swe marzenia i przesiadło się na japońce (u mnie to było wynikiem chęci wyleczenia się z kompleksów jakie maiłem w stosunku do niemców którzy czasami pojawiali się w naszym kraju na dobrych sprzętach i musiałem im rure wąchać). A że było nas mało to żeśmy sobie machali (tak jak machałem przez okno samochodu ojca jak zobaczyłem taki sam kolor syrenki jak nasz). W sumie fajny zwyczaj więc sobie machajmy. a jak kogoś ręka rozboli to niech nie macha. Nie powinniśmy się obrażać na tych co nie machają bo jak sie jedzie 180 po dziurach to trudno machać:)), no to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zi-k Re: Nie machać IP: *.chello.pl 28.03.10, 12:38 Kiedyś sie uśmiałem jak ktoś napisał że gościu z jego miasta mu nie odmachiwał chociaż ten go ciagle upierdliwie pozdrawiał.Aż w końcu ten niemachajacy potrzebował pomocy,brak paliwa czy coś.No i ten co machał poratował go w biedzie a ten mu potem dalej nie machał.Jaja jak berety :-D. Ja pozdrawiam tylko znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZoSo. Re: Nie machać IP: *.aster.pl 30.03.10, 06:41 Ha! Też to pamiętam. Nawet kasy nie wziął, bo nie miał czasu. Ach ci motocykliści, jak to im dogodzić? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Re: Nie machać 28.03.10, 21:55 to nie "machaj" jak nie chcesz. Ale co Ty masz chłopie do mojego "machania" to nie rozumiem?! Odpowiedz Link Zgłoś