IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 13:43
Witam!

Mam przyjemność zaprosić wszystkich chętnych na treningi i doskonalenie jazdy motocyklem, organizowane na terenie lotniska Nowodwór (pow. Ryki, woj. lubelskie).
Na wspomnianym obiekcie zaplanowaliśmy trasę toru wyścigowego, który będzie liczył dokładnie 3800m długości i 10m szerokości.
Normalnie trasa lotniska posiada 30m szerokości, co daje nam spore możliwości wytyczenia dobrej i ciekawej nitki toru. Trasa napewno nie dorówna torowi Poznań, ale nie oznacza to, że impreza będzie mniej udana niż te, podobne w Przeźmierowie. Składa się na to: odmienna, nowa trasa, brak limitu głośności motocykla, podział na grupy względem zaawansowania, NAGRODY (w zależności od liczby uczestników treningu i liczby startujących w wyścigu).
Wszystkie dodatkowe informacje na nowodwor.pl.tl
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek929 Re: Treningi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 15:02
      Gratuluję pomyslu , coś wspanialego i tylko zal ,ze mieszkam
      dokładnie po przeciwnej stronie kraju . Mam nadzieje ,ze wiecej
      takich inicjatyw bedzie sie pojawialo . Moze zaniedbane tory
      kartingowe odzyskaja swoja dawna swietnosc. Chcialoby sie
      bezpiecznie powinklowac.
      ---
      Pozdrawiam
      Jacek929
      • Gość: karus Re: Treningi IP: *.uddi.cable.virginmedia.com 12.06.10, 16:53
        A ja w samych Rykach mieszkam :) (w PL oczywiscie) i wychowalem sie na tym
        lotnisku. Milo jest przeczytac, ze cos w koncu, po tej cale historii z
        zamykaniem i wyganianiem motocykli, sie dzieje. Szkoda, ze siedze na obczyznie
        bo inaczej bym nie dopuscil ;)

PZD.
    • Gość: tornowodwor Re: Treningi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 18:31
      Witam!

Ponownie zapraszam wszystkich na treningi, organizowane na wytyczonym torze, na terenie lotniska "Nowodwór" (gmina Ułęż, pow. Ryki, woj. lubelskie). Impreza odbędzie się 13 czerwca 2010r (niedziela).
      Wszystkie dodatkowe informacje (są też zdjęcia i video z ostatniej edycji) na nowodwor.pl.tl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka