mmarcinn 12.08.04, 09:34 Wybiera sie ktoś do Zdyni na zlot?? Organizowany przes Steel Roses MC Poland?? ( to w dole Polski na mapie:) ta Zdynia ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fidorek1 Re: Wybiera sie ktoś do Zdyni na zlot?? 12.08.04, 18:58 Ja się wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
mmarcinn Re: Wybiera sie ktoś do Zdyni na zlot?? 13.08.04, 07:59 Ale optymizm. no to jak ja pojade i kolega to bedzie sie juz kim pivka napic. Oby pogoda byla:) A na czym pojedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: Wybiera sie ktoś do Zdyni na zlot?? 13.08.04, 11:08 Też bym sie tam przejechal, tylko nie mam z kim. Napiszcie skad jestesciei czym sie tam wybieracie, moze sie dołącze. Mam nadzieje ze nic mi planow nie pokrzyzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mmarcinn Re: Wybiera sie ktoś do Zdyni na zlot?? 13.08.04, 11:59 Ja to niestety nie na moto:) Jade katamaranem i jak mi go nie skopia podczas jazdy to pojade do Zdyni sie pivka napic z kolega z Muszyny on ma blisko. w tamtym roku byli tam ludzie z calej Polski nawet goscie z Włoch przyjechali bo to wloski klub. za rok chcialby pojechac na moto. zobaczy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Wybiera sie ktoś do Zdyni na zlot?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:44 a czy kobieta na własnej maszynie może sie przyłączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: Wybiera sie ktoś do Zdyni na zlot?? 14.08.04, 00:09 Pewnie że moze się przyłączyc. Napisz tylko skąd jestes. Do zlotu jeszcze sporo. Zawsze można się spiknąć i pojechac razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 13:25 Kawałek mam, bo z wrocka będe jechac. Miło że znajdzie się towarzystwo, bo dopiero co sie przeniosłam z suzą na polskie drogi i nikogo tu jeszcze nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: :) 14.08.04, 13:32 Z Wrocławia.....spory kawałek. Jaka to suza ? I po jakich drogach jezdziła ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 14:23 GR650X, chopper, jeździła po równiutkich niemieckich drogach i teraz troche marudzi, więc ją musze dłuższymi trasami przyzwyczaic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: :) IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 14.08.04, 15:30 Hej jestem rowniez z Wrocka, przemieszczam sie Virago535,chetnie wybralabym sie rowniez na ten zlot -jesli mozna sie przylaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:49 wow, super :) coraz nas więcej :) zaczyna robić sie fajnie :) Karola jak jesteś w Wrocka, to też poza tym zjazdem możemy razem pohulać po okolicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: :) 14.08.04, 15:52 Dogadajcie się. Kraków po drodze więc problemów ze spotkaniem nie powinno być :) Podajcie GG jeżeli macie. Moje 5424565 Kraków pozdrawia wszystkich motocyklistów i motocyklistki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzen Re: :) 24.08.04, 22:45 Pozdrawiam. Ja od kilku dni pomykam na Honda Magna VF750 wiec jesli pozwolicie to moze sie przylacze, chciaz mam spory kawalek bo z Grudziadza. Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: :) 24.08.04, 23:03 Dziewczyny sie rozmyślily chyba (tak pisaly na gg). Wybierają sie do Szklarskiej Poręby. Ja bym pojechal do Zdyni gdyby tylko pogoda dopisala. Kumpel też sie tam wybierał (CB 550), ale mu wszystkie dokumenty zajebali :( , bez papierów powiedzial ze nie pojedzie. W tej sytuacji chyba pojade sam...., chyba że ktoś sie dolącza. Jakby co to pisac na gg; 5424565 pzdr VTR1000F Odpowiedz Link Zgłoś
sumir Re: :) 25.08.04, 10:08 CZEŚĆ ! a mozna wiedzieć kiedy dziewczyny wybierają się do Szklarskiej ? też jestem z wro , jechałbym z dziewczyną na "jajku"gsx600f nie czoper ale też może być ... może jakieś ognisko ? mir Odpowiedz Link Zgłoś
fidorek1 Re: Wybiera sie ktoś do Zdyni na zlot?? 13.08.04, 20:33 Jadę na CB750F z '82r z Nowej Dęby. Możemy się napić piwka. Odpowiedz Link Zgłoś
robekxt500 Re: Wybiera sie ktoś do Zdyni na zlot?? 24.08.04, 22:38 czesc ludzie przyjezdzajcie do zdyni ,bylem dwa lata temu i fajno, a rok temu to podobno zajebiscie bylo .Trza jechac,trza jechac. Odpowiedz Link Zgłoś
pablowaw Re: Wybiera sie ktoś do Zdyni na zlot?? 25.08.04, 09:15 a gdzie jest Zdynia?:) w ten weekend ? pozdr, SV 650 Odpowiedz Link Zgłoś
mmarcinn Re: Wybiera sie ktoś do Zdyni na zlot?? 25.08.04, 10:36 Zdynia jest w dole Polski:) Tam wszystko znajdziesz www.steelrosesmcpoland.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
fidorek1 Re: Wybiera sie ktoś do Zdyni na zlot?? 26.08.04, 17:39 Zdynia jest 27 km na południe od Gorlic. Trzeba jechać drogą w kierunku przejścia na Słowację w Krępnej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmarcinn Re: Wybiera sie ktoś do Zdyni na zlot?? 27.08.04, 13:54 Dzis pierwszy dzien zlotu pivko do 19 za darmo:) Zobaczymy czy bedzie pogoda oby!! Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: Wybiera sie ktoś do Zdyni na zlot?? 30.08.04, 08:17 Piwko to fakt było d0 19 za free, ale zastanawiam sie czy to bylo piwo czy czyjes siki... :) Pogoda byla zajebista. Piątkowego wieczoru dokladnie nie pamiętam ;) w sobote juz mniej wypilem i stwierdzam ze bylo fajnie. Szkoda tylko ze palenie gumy itp na paradzie bylo lipne. Pieróg gdyby zostal pewnie pokazalby co to jest palenie gumy. Niestety próba palenia na terenie zlotu zakonczyla sie dla niego porażką...dostał w pysk od klubowiczów (nienawidze skurwysynów), wkurzyl sie i pojechal do domu... :( Pozdrawiam wszystkich którzy byli na zlocie. VTR1000F Odpowiedz Link Zgłoś
mmarcinn Re: Wybiera sie ktoś do Zdyni na zlot?? 30.08.04, 08:49 Bylo ok:) A co do palenia gumy itp to tego wlasnie brakowalo:( szkoda ze na to nie pozwolili bo przed scena bylo troche miejsca. Do zobaczenia za rok. Jak sie ktoś skusi. Odpowiedz Link Zgłoś
fidorek1 Re: Wybiera sie ktoś do Zdyni na zlot?? 31.08.04, 12:55 ...no i z wózkiem w górze nikt nie jeździł. Chyba za rok nie przyjadę na mojej CB750 tylko na Jawie z wózkiem i pokażę do czego służy wózek. W prawdzie była Jawa z wózkiem (żółta brrrr) ale właściciel nie przejawiał żadnej inicjatywy, no cóż do zobaczenia za rok. Odpowiedz Link Zgłoś