Gość: Lysout IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 10:24 Wybiera się ktoś z okolicy Poznania, można się zgadać i jechać razem. Czekam na propozycje.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: herbi Re: Zlot w Krotoszynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 17:58 Co do Krotoszyna!!! Dlaczego na ten zlot mówią krotoszyńskie ZOO???!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysout Re: Zlot w Krotoszynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 18:11 A ja wiem, niesłyszałem tego określenia, zawsze mi się tam pdobał, więc jadę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysout Re: Zlot w Krotoszynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:07 To co, nikt nie jedzie do Krotoszyna???? Szkoda........ Sam pojadę i będę się świetnie bawił www.oldtimers.civ.pl/ Jakby ktoś chciał zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekko zirytowana R Re: Zlot w Krotoszynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 13:04 sam? ehemmm czy ja nie jestem godna nazwania mnie czlowiekiem,tudziez partnerem ktory z toba pojedzie? :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Zlot w Krotoszynie IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 13:09 Ty jestes ŻONA człowiek i parnter to stanowczo za mało by tak Cię określić Karol wie co robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Zlot w Krotoszynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 13:14 Chyba jednak nie wie co robi,bo za ten tekst to po gebie dostanie,zwlaszcza,ze w bojowym nastroju jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
hendrix3 Re: Zlot w Krotoszynie 19.08.04, 20:51 A moze wybiera sie ktos na ten dosc wyluzowany zlocik z okolic Opola czy wogole z opolszczyzny??? razem zawsze razniej:) Odpowiedz Link Zgłoś