Gość: hubert! IP: 212.180.161.* 27.08.04, 00:12 czesc :) niedawno wróciłem z Nordkapp. zapraszam na stronę: www.forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=17694 jest tam relacja z wyprawy pozdrawiamy hubert&transalp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmarcinn Re: WYPRAWA NA NORDKAPP 27.08.04, 07:30 Ciekawa relacja. Gratuluje odwagi ze pojechales sam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hun_xtz660 Re: WYPRAWA NA NORDKAPP 27.08.04, 09:38 Gratulacje, super wyprawa. Też bym tak kiedyś pojechał ale praca i dom sporo mnie ograniczaja czasowo. Odpowiedz Link Zgłoś
cypis69 Re: WYPRAWA NA NORDKAPP 27.08.04, 09:53 Super, dziala na wyobraznie! Ja jeszcze sie nie odwazylem, ale moze kiedys..... Odpowiedz Link Zgłoś
cruk Re: WYPRAWA NA NORDKAPP 27.08.04, 16:16 rewelacja! Gratuluje i podziwiam za odwage! po cichu zazdroszcze. Swietny opis, wciagajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: WYPRAWA NA NORDKAPP IP: *.kl.amwaw.edu.pl 28.08.04, 07:04 Gratuluję i podziwiam. Naprawdę niesamowita wyprawa a relację czytałem z otwartą gębą. Tak trzymaj. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert! Re: WYPRAWA NA NORDKAPP IP: 212.180.161.* 28.08.04, 09:01 ciesze sie ze sie Wam podoba, relacja z nastepnej wyprawy (do Turcji i Iranu) pojawi sie w marcu'05. tymczasem smigam duzo po PL wiec... do zobaczenia na trasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: WYPRAWA NA NORDKAPP IP: *.gdynia.mm.pl 28.08.04, 11:09 Bardzo fajnie zredagowałeś opis tego wyjazdu, moim marzeniem jest pojechać z żoną do Norwegii zobaczyć, "dotknąć" fiordy z bliska. Mam zamiar nabyć V-strom 1000 (bo na moim Freewindzie, obawiam się,że nie byłoby to wygodne). Z tego co napisałeś, to znasz już na wylot te "kąty", czy mógłbyś polecić jakieś miejsca, trasę ? W przybliżeniu, jaki jest koszt takiej wyprawy,co nalezy zabrać, itp ? Pozdrawiam, Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert! Re: WYPRAWA NA NORDKAPP IP: 212.180.161.* 28.08.04, 11:48 wszystko zalezy od tego czy lubicie baaardzo dlugie dystanse. wbrew pozorom najpiekniejsze strony w Norwegii to poludnie. koniecznie trzeba zobaczyc Prekestolen k.Stavanger. przejechac pozniej Ryfylkevegen (droga nr 13), Bergen i masyw gorski Jotunheimen. najladniejsze fiordy sa wlasnie na poludniu a na polnocy dwa najciekwasze miejsca to oczywiscie wyspy Lofoty i Nordkapp. ale tam sie jedzie, jedzie i jedzie... mozna miec wspaniala wyprawe podrozujac tylko po poludniowej Norwegii i poswiecic na to 10-14 dni. koszt mojej wyprawy wyniosl ok. 4 tys zlotych. jedzenie mialem swoje i spalem w namiocie na dziko - tam mozna. w koszcie wyprawy jest tez opona, ktora musialem kupic, poza tym glownie paliwo. nie wiem co Cie dokladnie interesuje, mozesz pisac na priv: hubert2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś