Gość: mateusz_m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:11 Co sądzicie o kurtkach firmy Modeka? Chodzi mi konkretnie o model Rookie, poniewaz jestem na jej kupnie. Jakie są Wasze opinie odnosnie tej firmy? Z góry dzieki za pomoc!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrkost Re: Kurtki Modeka 18.10.04, 18:50 Dla mnie rewelacja, wytrzymała 30-metrowy szlif po asfalcie, całkiem nowa to juz ie jest, ale ja cały. 2 tygodnie temu tkz. kapelusznik w golfie zafundował mi fikołka przez kierownicę (czytaj: walnął mnie z tyłu, tak że postawił mnie na przednim kole) też w tej kurtce - ochraniacze spisały się rewelacyjnie - i znowu ja bez strat. Moto oczywiście połamane. W lato trochę w niej za ciepło, na chłodne dni gorąco polecam. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Kurtki Modeka 19.10.04, 09:29 mam taki model kurteczki (spodnie tez mam, mozna spiac sowakiem i powstaje niby kombinezon) i bardzo sobie chwale. Jak dla mnie bardzo dobrze dopasowana, duzo sciagaczy przez co mozna tak ja posciagac ze przy 160km/h nic nie telepocze na wietrze. Podpinka odpinana, w chlodne dni jak znalazl. jezdzilem w niej przy 0 stopni i pod spod zakladalem polara i bylo OK. Duzo praktycznych kieszonek.... generalnie pomimo ze nie nalezy do najtanszych (do najdrozszych tez nie) to nie zaluje wydanej kasy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POL Re: Kurtki Modeka IP: 195.94.193.* 20.10.04, 11:41 Akurat posiadam taki model kurtki i jest całkiem całkiem, myślę, że prezentuje b. dobry stosunek jakości do ceny. Jedyną niedogodnością jest jak dla mnie nadmierne pocenie się w nadgarstkach, szczególnie kiedy mam wypiętą podpinkę. pzdr, POL FZS 600 Fazer Odpowiedz Link Zgłoś