bigadam 27.01.05, 00:13 i sprzeczają (prawie w kazdym wątku) ale to chyba dlatego że na motorze sie jezdzic nie da...... sezon sie zacznie to się może to zmieni i tego wszystkim zyczę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas750 Re: wszędzie się kłócą 27.01.05, 00:51 Dokładnie jest tak jak piszesz. Sezon za pasem, i wkrótce nie będzie czasu na zbędne (bezsensowne) polemiki. Ps. Może by powołać kolejna komisje śledczą która ustali KTO zaczął... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blade20 Re: wszędzie się kłócą 28.01.05, 13:46 No wiesz co nie wszędzie się kłócą - jest pewne miejsce na tym forum gdzie nie ma zadnych sprzeczek. Tylko trzeba miec odpowiednia przepustke zeby tam wstapic. Jesli jej nie masz jeszcze to straraj sie i do zobaczenia na lepszym forum... PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: wszędzie się kłócą 28.01.05, 14:32 Jestem tam od jakiegos czasu, tylko że tam narazie mały nieład. Oddzielnie powinien byc wątek tylko z fotkami. Narazie tamto forum się rozkręca, i mam nadzieje ze sie rozkreci i ludzie zaczną ciekawe rzeczy pisać. ps fajna sprawa z tymi fotkami, przynajmniej wiesz z kim piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
dow1346 Re: wszędzie się kłócą 28.01.05, 15:38 a moze powiecie o co chodzi z tym forum z fotkami? poprzegladalbym sobie...was :P Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: wszędzie się kłócą 28.01.05, 15:45 Zgłoś chęć udziału. Może przejdziesz proces filtracji esencji buraczanej i obejrzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
blade20 Re: wszędzie się kłócą 28.01.05, 18:08 Juz sie powoli rozkreca... Lepiej wolniej i bez "dymów" niz szybko i tak jak na ogolnym... Sami swoi przynajmniej. PZDR blade20/blade_rr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: wszędzie się kłócą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:14 heheh fakt dostac sie jest bardzo trudno,byś musiał wzbudzic moje zaufanie,a ja strasznie niufna bestia jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: wszędzie się kłócą 28.01.05, 21:01 Gość portalu: reggie napisał(a): > heheh fakt dostac sie jest bardzo trudno,byś musiał wzbudzic moje zaufanie,a ja > strasznie niufna bestia jestem:) Zwisa mi to czy będę na jakimś prywatnym forum, czy oglądnę fotki. Ludzie popadacie w paranoje. Rozumiem potrzebę utworzenia "zamkniętego " forum, widziałem już tutaj wiele i nie wszystko mi sie podobało (prawnik,piękny itp.) ale czy kryterium wzbudzenia zaufania reggie jest nr.pesel nr.dowodu os. stosunek do służby wojskowej itp. ??? Chciałem oglądnąć fotki może i lepiej WAS poznać ale po odpowiedzi szanownej koleżanki reggie cyt."ja cie nie znam" mi sie odechciało. Pozdrawiam WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: wszędzie się kłócą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:06 Rozumiem potrzebę utworzenia "zamkniętego " forum, widziałem już tutaj wiele i nie wszystko mi sie podobało (prawnik,piękny itp.) szanowny kolego:cały ten mexyk wokół nicka :prawnik został spowodowany histeryczną,chamską reakcją na spokojny nieobraźliwy aczkolwiek przyznaje prowokacyjne tekst.Wystarczy przesledzić forum. Poza tym racja :) Odpowiedz Link Zgłoś
blade20 Re: wszędzie się kłócą 29.01.05, 09:41 No rzeczywiscie sprawa z dostaniem sie na tamto forum rzezcywiscie nie wyglada kolorowo. Ja czekalem 2 miesiace zanim Reggie mnie tam wpuscila :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: wszędzie się kłócą 29.01.05, 10:35 trzeba tylko tutaj trochę się poodzywać i wtedy regggie cię pozna...proste:D pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: wszędzie się kłócą 29.01.05, 10:45 Ci dam 2 miesiace :P Don lesio niniejszym zapraszam na forum:) Zauwazyłam,że odzywasz się dość czesto,nie prowokujesz,nie jestemś chamski.Nie widze problemu.zapraszam do przesłania zdjęcia do mnie,albo do Mateja i mam nadzieję,że miło bedzie ci się tam spedzało czas:) Pozdrawiam PiEs Znajomi czekają minute,nieznajomi troszke dłużej. takie zycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: wszędzie się kłócą 29.01.05, 11:54 a mnie dlaczego wywaliliście?! znowu rzeźnicy mają pod górę.... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: wszędzie się kłócą 29.01.05, 12:09 normalnie po cichaczu dostałem maila, a w nim, ze dłużej mnie tolerować nie będą, że nie wnoszę skladek członkowskich, że nie postawiłem tych 2 krat, że właśnie idzie wiosna i że jestem za duży by mnie na serwerze trzymać do tego kilka brzydkich słow typu "tyłek" i "łydka", jakaś fotka niezłych piersi (niby, że na otarcie łez) i obietnica fotek innych części ciała ----------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: wszędzie się kłócą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 12:09 skąd Cie wywalilismy???????? Ja nikogo nie wywalałam!! Mariusz wyjaśnij! Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: wszędzie się kłócą 29.01.05, 12:14 że też taka papla Z Ciebie! naoglądalem się Majewskiego to chciałem powkręcać no i rozbudzić ciekawość co to za piersi (czyje) Odpowiedz Link Zgłoś
blade20 Re: wszędzie się kłócą 29.01.05, 16:53 Tak powaznie to zartowalem z tymi dwoma miesiacami :-)Musze sprostowac bo widze ze niektorzy uwierzyli :) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś